Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus III'ü tasarlayan mühendislere iki çift lafım var!!!

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aracı alırken aslında daha önce dediğim gibi pek bakmadık, nasılsa Ford bastımı gider diye o yüzden öyle kurcalamadık ta; ancak aldıktan sonra fark ettiğim şeyler zaten bunlar.

Şimdi öncelikle Cem bey diz sorununuzun olmaması cidden şarşırttı beni; çünkü daha bu pazar günü 1.65 boyunda ki arkadaşım arkaya oturdu ve koltuğu öne almamı rica etti. Başka bir arkadaşım ilk bindiği gün inerken kafasını çarptı, yani arka tarafı Focus II'ye göre gerçekten çok dar tutmuşlar.

Ayrıca pas pas konusunda ben gerçekten çok büyük sıkıntı çektim özellikle sürücü bölümünde ki pas pas çok ufak, karlı ve yağmurlu günlerde araba bindiğim de ayağımı debriyajdan çekip arabanın döşemesine koyuyorum ki hoş bir şey değil, hoş ben çözümü yolcu kısmında ki paspası, sürücü kısmına koyarak çözdüm, belki bunun sebebi daha önce Toyotanın paspas yüzünden binlerce arabasını geri çağırmasıdır.

Torpido gözünden arabanın kitapçığını almayı deneyin veya daha arkaya bir Kola kutusu koymayı deneyin.

Arabanın bir çok güzel yanı var, motoru konusunda hiç bir şey söyleyemem, ayrıca ses konusunda Focus II'den çok daha iyi yalıtım sağlamışlar, öyle Sony radyo ile falan kıyaslamayacağım zaten çok sağlam bir ses sistemi takmışlar araca, eski aracımızda Sony yoktu onun ile kıyaslarsam yeni sistem ile eski sistem arasında dağlar kadar fark var.

Şimdi aklıma geldi yine işte yine, radyo kontrollerini ve telefon kontrollerini direksiyona gömerek iyi bir şey yapmamışlar.

Araç C segmenti olabilir; ama saydığım şeylerin bence segment ile alakası pek yok.

Kıyasladığımda Focus II, Focus III'e göre çok daha kullanışlı ve konforlu geliyor bana.

• Yanıt 74
  • Görüntüleme 19,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Engin'in yazdığına aynen katılıyorum, keşke arabayı almadan enine boyuna inceleseydiniz. Eleştirilere gelince, benzer bir aracı kullanıyorum ve bugüne kadar bir sıkıntısını yaşamadım. Boyum 1,8

• tasarımına ait eleştirileri dinledik şimdi motor ve sürüşteki eleştirileri alabilirmiyiz...

• bi bidon benzin kaç para oldu senin haberin varmı???

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Style Plus pakette naylon karışımlı bir koltuk kullanmışlar. Titaniumların koltuk döşemeleri ile arasında ciddi fark var.

Bagaj konusunda HB olsa evet bir çok şey sığar; ama sedan'da çok aşağı indirmişler, biraz daha önde kesselermiş daha rahat bir yerleşim yapılabilirmiş.

Burak EKİCİ tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

bunları biz yüzlerce kez tartıştık arkadaşım zaten sadece sen çok dolmuşun o yüzden dinlemeye aldık kendimizi...boşver almışsın tadını çıkar...hayatta sinir olunacak çok şey var...eski konularda bunlar defalarca eleştiri ve övgü olarak yerini aldı...otosana mailler atıldı..müşteri memnuniyeti açısından arkadaşlarımız arandı notlar alındı o yüzden...oturması zamanla makyaja kadar devam edecektir...

sadece ilkçıkış videolarında iç donanım biraz yüksek tutuldu...tr a ise gelmedi o sıkıntıda aşılır...senin araban güzel bir araba biz biraz iriyiz...sanırım oyüzden oluyor bazı şeyler...birde sportif bir kabin ve model oldu...astrada dar..citroende...golf biraz rahat gibi o dakoltuk yapısından sanırım gerisi tırt..

Yanıtlama zamanı:

Konfordan kastınız kullanım alanlarının rahatlığı sanırım zira yol, rüzgar, motor sesi ve titreşimler Focus III de ciddi şekilde geliştirilmiştir.

Yanıtlama zamanı:

Abi kÜçÜk bir bidon, hani var ya 500 ml :D :D :D

2,5 TL. Focusu yakmaya yeter de artar bile :D :D :D

İtina ile Focus yakılır. :D :D

nebilim bi bidon demişin ...şimdi 500 ml su şisesine döndÜrdÜn... :D

Yanıtlama zamanı:

peki focus un kaç para olduğunu biliyormusun :D

"Peki sen benim kim olduğumu biliyor musun?"

diye bir reklam vardı o aklıma geldi :D

Yanıtlama zamanı:

Laz damarı... Bende niye yok?!?

Yanıtlama zamanı:

"Peki sen benim kim olduğumu biliyor musun?"

diye bir reklam vardı o aklıma geldi :D

bilmiyorum nolucak...diye verilen cevapların akabinde....direkt buruna atılan kafa darbesiyle...artık ögrendin kemal adım komser kemal.... :D tiradı....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Motor konusunda hiç bir sorunum yok, hatta çok geliştirmişler, özellikle 6 ileri vites hem motoru hemde cebi düşünen bir durum, titreşim konusunda da gerçekten çok büyük yol kat etmişler, benim sorunum ufak tefek şeyler aslında ama birsürü olunca böyle oluyor.

Misal şu kapı üzerlerine tutma kolları, arka tarafa da yapsalardı ne olurdu ki. veya okuma ışığını öle gözümüze sokmadan yapsalardı ne olurdu diye düşünmeden edemiyorum.

Muhakkak makyajlı kasada bunların hepsi değişecektir. özellikle LCD ekranları değiştireceklerini düşünüyorum. Değiştirmezlerse de bir Tetris falan koysunlar. :D

Yanıtlama zamanı:

Kafa atmadım ama geçmişte aramızda benzer bir dialog geçen bir milletvekiline ben asilim sen vekil bekle bakiiim sıranı demişliğim vardır. Merak etmeyin o lafı eden lavuklardan bir cacık olmuyor. :D

Yanıtlama zamanı:

Motor konusunda hiç bir sorunum yok, hatta çok geliştirmişler, özellikle 6 ileri vites hem motoru hemde cebi düşünen bir durum, titreşim konusunda da gerçekten çok büyük yol kat etmişler, benim sorunum ufak tefek şeyler aslında ama birsürü olunca böyle oluyor.

Misal şu kapı üzerlerine tutma kolları, arka tarafa da yapsalardı ne olurdu ki. veya okuma ışığını öle gözümüze sokmadan yapsalardı ne olurdu diye düşünmeden edemiyorum.

Muhakkak makyajlı kasada bunların hepsi değişecektir. özellikle LCD ekranları değiştireceklerini düşünüyorum. Değiştirmezlerse de bir Tetris falan koysunlar. :D

lcd hariç diğerleride titanium'da mevcut..Yani giderilebilecek bişey değil , ilk mesajımdaki gibi -ekmek köfte ilişkisi-

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.