Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl Yazar comment_55672 Aracı alırken aslında daha önce dediğim gibi pek bakmadık, nasılsa Ford bastımı gider diye o yüzden öyle kurcalamadık ta; ancak aldıktan sonra fark ettiğim şeyler zaten bunlar. Şimdi öncelikle Cem bey diz sorununuzun olmaması cidden şarşırttı beni; çünkü daha bu pazar günü 1.65 boyunda ki arkadaşım arkaya oturdu ve koltuğu öne almamı rica etti. Başka bir arkadaşım ilk bindiği gün inerken kafasını çarptı, yani arka tarafı Focus II'ye göre gerçekten çok dar tutmuşlar. Ayrıca pas pas konusunda ben gerçekten çok büyük sıkıntı çektim özellikle sürücü bölümünde ki pas pas çok ufak, karlı ve yağmurlu günlerde araba bindiğim de ayağımı debriyajdan çekip arabanın döşemesine koyuyorum ki hoş bir şey değil, hoş ben çözümü yolcu kısmında ki paspası, sürücü kısmına koyarak çözdüm, belki bunun sebebi daha önce Toyotanın paspas yüzünden binlerce arabasını geri çağırmasıdır. Torpido gözünden arabanın kitapçığını almayı deneyin veya daha arkaya bir Kola kutusu koymayı deneyin. Arabanın bir çok güzel yanı var, motoru konusunda hiç bir şey söyleyemem, ayrıca ses konusunda Focus II'den çok daha iyi yalıtım sağlamışlar, öyle Sony radyo ile falan kıyaslamayacağım zaten çok sağlam bir ses sistemi takmışlar araca, eski aracımızda Sony yoktu onun ile kıyaslarsam yeni sistem ile eski sistem arasında dağlar kadar fark var. Şimdi aklıma geldi yine işte yine, radyo kontrollerini ve telefon kontrollerini direksiyona gömerek iyi bir şey yapmamışlar. Araç C segmenti olabilir; ama saydığım şeylerin bence segment ile alakası pek yok. Kıyasladığımda Focus II, Focus III'e göre çok daha kullanışlı ve konforlu geliyor bana. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl Yazar comment_55673 Style Plus pakette naylon karışımlı bir koltuk kullanmışlar. Titaniumların koltuk döşemeleri ile arasında ciddi fark var. Bagaj konusunda HB olsa evet bir çok şey sığar; ama sedan'da çok aşağı indirmişler, biraz daha önde kesselermiş daha rahat bir yerleşim yapılabilirmiş. Mart 21, 201214 yıl Burak EKİCİ tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55674 bunları biz yüzlerce kez tartıştık arkadaşım zaten sadece sen çok dolmuşun o yüzden dinlemeye aldık kendimizi...boşver almışsın tadını çıkar...hayatta sinir olunacak çok şey var...eski konularda bunlar defalarca eleştiri ve övgü olarak yerini aldı...otosana mailler atıldı..müşteri memnuniyeti açısından arkadaşlarımız arandı notlar alındı o yüzden...oturması zamanla makyaja kadar devam edecektir... sadece ilkçıkış videolarında iç donanım biraz yüksek tutuldu...tr a ise gelmedi o sıkıntıda aşılır...senin araban güzel bir araba biz biraz iriyiz...sanırım oyüzden oluyor bazı şeyler...birde sportif bir kabin ve model oldu...astrada dar..citroende...golf biraz rahat gibi o dakoltuk yapısından sanırım gerisi tırt.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55675 Konfordan kastınız kullanım alanlarının rahatlığı sanırım zira yol, rüzgar, motor sesi ve titreşimler Focus III de ciddi şekilde geliştirilmiştir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55677 bi bidon benzin kaç para oldu senin haberin varmı??? Abi küçük bir bidon, hani var ya 500 ml :D 2,5 TL. Focusu yakmaya yeter de artar bile :D İtina ile Focus yakılır. :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55679 Abi kÜçÜk bir bidon, hani var ya 500 ml :D 2,5 TL. Focusu yakmaya yeter de artar bile :D İtina ile Focus yakılır. :D nebilim bi bidon demişin ...şimdi 500 ml su şisesine döndÜrdÜn... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55680 peki focus un kaç para olduğunu biliyormusun Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55681 peki focus un kaç para olduğunu biliyormusun "Peki sen benim kim olduğumu biliyor musun?" diye bir reklam vardı o aklıma geldi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55682 Ümit yine karadeniz damarını soktu devreye yakıp duruyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55685 muhtemelen o hala içlerinde havası..... suyu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55686 "Peki sen benim kim olduğumu biliyor musun?" diye bir reklam vardı o aklıma geldi bilmiyorum nolucak...diye verilen cevapların akabinde....direkt buruna atılan kafa darbesiyle...artık ögrendin kemal adım komser kemal.... tiradı.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl Yazar comment_55689 Motor konusunda hiç bir sorunum yok, hatta çok geliştirmişler, özellikle 6 ileri vites hem motoru hemde cebi düşünen bir durum, titreşim konusunda da gerçekten çok büyük yol kat etmişler, benim sorunum ufak tefek şeyler aslında ama birsürü olunca böyle oluyor. Misal şu kapı üzerlerine tutma kolları, arka tarafa da yapsalardı ne olurdu ki. veya okuma ışığını öle gözümüze sokmadan yapsalardı ne olurdu diye düşünmeden edemiyorum. Muhakkak makyajlı kasada bunların hepsi değişecektir. özellikle LCD ekranları değiştireceklerini düşünüyorum. Değiştirmezlerse de bir Tetris falan koysunlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55690 Kafa atmadım ama geçmişte aramızda benzer bir dialog geçen bir milletvekiline ben asilim sen vekil bekle bakiiim sıranı demişliğim vardır. Merak etmeyin o lafı eden lavuklardan bir cacık olmuyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55693 Motor konusunda hiç bir sorunum yok, hatta çok geliştirmişler, özellikle 6 ileri vites hem motoru hemde cebi düşünen bir durum, titreşim konusunda da gerçekten çok büyük yol kat etmişler, benim sorunum ufak tefek şeyler aslında ama birsürü olunca böyle oluyor. Misal şu kapı üzerlerine tutma kolları, arka tarafa da yapsalardı ne olurdu ki. veya okuma ışığını öle gözümüze sokmadan yapsalardı ne olurdu diye düşünmeden edemiyorum. Muhakkak makyajlı kasada bunların hepsi değişecektir. özellikle LCD ekranları değiştireceklerini düşünüyorum. Değiştirmezlerse de bir Tetris falan koysunlar. lcd hariç diğerleride titanium'da mevcut..Yani giderilebilecek bişey değil , ilk mesajımdaki gibi -ekmek köfte ilişkisi- Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın