Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20187 yıl comment_490765 Arkadaşlar araç Focus 3 Trend X 1. Aracı kilitlediğim zaman Radyo kapanmıyor konsoldaki saat ışığı sönmüyor. 10 dakika sonra otomatik kapanıyor. sadece sağ ön Kapıyı kapatıp açtığım zaman Radyo kapanıyor ve ışıklar sönüyor. 2. Sağ ön kapı hariç kapılar açılıp kapandığı zaman kapı açık uyarısı vermiyor. 3. Bazen aracın kapı kilidini açtığım zaman ortadaki tepe lambası yanmıyor. Sadece sağ ön Kapıyı açıp kapattığım zaman yanıyor. Focus 3 lerde bu sorunla karşılaşıp çözüm bulan varmı. Tahminlerine göre sağ ön kapı hariç diğer kapıların sensörlerinde sorun var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20187 yıl comment_490766 4 dakika önce, Bahattin Ö yazdı: Arkadaşlar araç Focus 3 Trend X 1. Aracı kilitlediğim zaman Radyo kapanmıyor konsoldaki saat ışığı sönmüyor. 10 dakika sonra otomatik kapanıyor. sadece sağ ön Kapıyı kapatıp açtığım zaman Radyo kapanıyor ve ışıklar sönüyor. 2. Sağ ön kapı hariç kapılar açılıp kapandığı zaman kapı açık uyarısı vermiyor. 3. Bazen aracın kapı kilidini açtığım zaman ortadaki tepe lambası yanmıyor. Sadece sağ ön Kapıyı açıp kapattığım zaman yanıyor. Focus 3 lerde bu sorunla karşılaşıp çözüm bulan varmı. Tahminlerine göre sağ ön kapı hariç diğer kapıların sensörlerinde sorun var. Sorun kapı switchlerinde gibi görünüyor, elektrik ustası işinizi çözer... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20187 yıl Yazar comment_490767 Elektirikciye gittim bunun switchleri tamir olmaz yeniside çok para dedi. Eskiden hatirliyorum arabayı istop Edip şoför kapısını açınca Radyo otomatik kapanirdi şimdi sadece sağ ön Kapıyı kapatınca kapanıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20187 yıl comment_490769 58 dakika önce, Bahattin Ö yazdı: Elektirikciye gittim bunun switchleri tamir olmaz yeniside çok para dedi. Eskiden hatirliyorum arabayı istop Edip şoför kapısını açınca Radyo otomatik kapanirdi şimdi sadece sağ ön Kapıyı kapatınca kapanıyor. Tamir olur neden olmasın? Usta üşendiği için 56 dakika önce, Bahattin Ö yazdı: biraz ayıp etmiş. Sorun büyük ihtimalle kapı switchlerinde. Ve yine büyük ihtimalle paslanma veya kirlenme sonucu temas sorunu vardır diye düşünüyorum. Açılır temizlenir. Önce pas kir giderici, sonra balata spreyi ile tıkır tıkır yeniden çalışmaya başlar düşüncesindeyim. Eliniz yatkınsa kendiniz de halledebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20187 yıl comment_490772 focus 3te switch kilit ile birlikte geliyor, ayrı parça çıkmıyor. kilidi söküp bakmak lazım ulaşılabilir, temizlenebilir gerekirse değişebilir bir yerde diye mi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 20187 yıl comment_490912 Teyp sadece ön kapılara bağlı. 3 kapıda aynı anda sorun başlaması tesisat ya da BCM kaynaklı olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 20187 yıl comment_490917 Bcm su girmiş gibi, kontrol edilmesi lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 20187 yıl Yazar comment_491037 Sat Dec 22 2018 - 10:53 tarihinde, Murat Kav. yazdı: Teyp sadece ön kapılara bağlı. 3 kapıda aynı anda sorun başlaması tesisat ya da BCM kaynaklı olabilir. Bcm nedir kime baktırmak lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 20187 yıl comment_491041 Aynı sorun bendede mevcut. Teknik ismini bilmiyorum fakat kapıdaki dilin hareketinden dolayı oluyor. En azından benim sorunumun kaynağı bu. Parmağınızla dili hareket ettirerek test edebilirsiniz. Sorunun çözümü için henüz vakit ayıramadım inşallah tamiri yapılıyordur. ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 20187 yıl comment_491046 Bir saat önce, Bahattin Ö yazdı: Bcm nedir kime baktırmak lazım. Araçta kilit, aydınlatma vs bir çok işlemi yöneten merkez modül. Oto elektrikçi bakmalı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın