Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kapı Açık Uyarısı Vermiyor!!

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar araç Focus 3 Trend X

1. Aracı kilitlediğim zaman Radyo kapanmıyor konsoldaki saat ışığı sönmüyor. 10 dakika sonra otomatik kapanıyor. sadece sağ ön Kapıyı kapatıp açtığım zaman Radyo kapanıyor ve ışıklar sönüyor.

2. Sağ ön kapı hariç kapılar açılıp kapandığı zaman kapı açık uyarısı vermiyor.

3. Bazen aracın kapı kilidini açtığım zaman ortadaki tepe lambası yanmıyor. Sadece sağ ön Kapıyı açıp kapattığım zaman yanıyor.

Focus 3 lerde bu sorunla karşılaşıp çözüm bulan varmı. 

Tahminlerine göre sağ ön kapı hariç diğer kapıların sensörlerinde sorun var.

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Bahattin Ö yazdı:

Arkadaşlar araç Focus 3 Trend X

1. Aracı kilitlediğim zaman Radyo kapanmıyor konsoldaki saat ışığı sönmüyor. 10 dakika sonra otomatik kapanıyor. sadece sağ ön Kapıyı kapatıp açtığım zaman Radyo kapanıyor ve ışıklar sönüyor.

2. Sağ ön kapı hariç kapılar açılıp kapandığı zaman kapı açık uyarısı vermiyor.

3. Bazen aracın kapı kilidini açtığım zaman ortadaki tepe lambası yanmıyor. Sadece sağ ön Kapıyı açıp kapattığım zaman yanıyor.

Focus 3 lerde bu sorunla karşılaşıp çözüm bulan varmı. 

Tahminlerine göre sağ ön kapı hariç diğer kapıların sensörlerinde sorun var.

Sorun kapı switchlerinde gibi görünüyor, elektrik ustası işinizi çözer...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Elektirikciye gittim bunun switchleri tamir olmaz yeniside çok para dedi. Eskiden hatirliyorum arabayı istop Edip şoför kapısını açınca Radyo otomatik kapanirdi şimdi sadece sağ ön Kapıyı kapatınca kapanıyor.

Yanıtlama zamanı:
58 dakika önce, Bahattin Ö yazdı:

Elektirikciye gittim bunun switchleri tamir olmaz yeniside çok para dedi. Eskiden hatirliyorum arabayı istop Edip şoför kapısını açınca Radyo otomatik kapanirdi şimdi sadece sağ ön Kapıyı kapatınca kapanıyor.

Tamir olur neden olmasın? Usta üşendiği için 

56 dakika önce, Bahattin Ö yazdı:

biraz ayıp etmiş. Sorun büyük ihtimalle kapı switchlerinde. Ve yine büyük ihtimalle paslanma veya kirlenme sonucu temas sorunu vardır diye düşünüyorum. Açılır temizlenir. Önce pas kir giderici, sonra balata spreyi ile tıkır tıkır yeniden çalışmaya başlar düşüncesindeyim. Eliniz yatkınsa kendiniz de halledebilirsiniz. 

Yanıtlama zamanı:

Teyp sadece ön kapılara bağlı. 3 kapıda aynı anda sorun başlaması tesisat ya da BCM kaynaklı olabilir.

Yanıtlama zamanı:

Bcm su girmiş gibi, kontrol edilmesi lazım.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Sat Dec 22 2018 - 10:53 tarihinde, Murat Kav. yazdı:

Teyp sadece ön kapılara bağlı. 3 kapıda aynı anda sorun başlaması tesisat ya da BCM kaynaklı olabilir.

Bcm nedir kime baktırmak lazım.

Yanıtlama zamanı:

Aynı sorun bendede mevcut. Teknik ismini bilmiyorum fakat kapıdaki dilin hareketinden dolayı oluyor. En azından benim sorunumun kaynağı bu. Parmağınızla dili hareket ettirerek test edebilirsiniz. Sorunun çözümü için henüz vakit ayıramadım inşallah tamiri yapılıyordur. ?

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Bahattin Ö yazdı:

Bcm nedir kime baktırmak lazım.

Araçta kilit, aydınlatma vs bir çok işlemi yöneten merkez modül. Oto elektrikçi bakmalı.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.