Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aşırı Yakıt Tüketimi Ve Teyp Arizasi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Selamunaleykum arkdaslar.

Aracim 1.6 tdi comfort 2012 manuel.asırı yakit tukemtiminden sikayetciyim.cocugu okula birakip gelmek ve kendi servis guzergahima kadar olan mesafeler 1.5 km arac isinmadan durdurmak zorunda kaliyorum bu takit tuketimimi etkiliyor ama ayni sehirde yasayan arkdaslara soruyorum sehirici 6_6.5  lt yakarlarken ben 9 -9.2 gibi bir deger yakiyorum.hu normal mi sorunumu yetkili servis cozer mi ?bir de oto teybim arac kapaliyken elektrik baglantisi yokken birden kesiliyo araci calistiinca tekrar geliyor.bilgi oneri ve goruslerinizi paylasirsaniz sevirim.

Yanıtlama zamanı:

Radyoda saat uygulaması var. Kontak kapalı iken çalıştırıcınca belli bir zaman sonra  açık unutuldu olarak algılıyor ve kapatıyor. Tüketim ise bir enjektörcüye bakrırın derim... 

Serkan erden tarafından düzenlendi
Hata

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
3 saat önce, Serkan erden yazdı:

Radyoda saat uygulaması var. Kontak kapalı iken çalıştırıcınca belli bir zaman sonra  açık unutuldu olarak algılıyor ve kapatıyor. Tüketim ise bir enjektörcüye bakrırın derim... 

Gecen sene  baktirmistim hic sorun yok dedi ama yine bir baktirayim

Yanıtlama zamanı:

1.5Km araç ısınmadan gidip duruyorsanız bence gayet normal. Şehir içinde tek seferde yaptığınız yol diğer tanıdıklarınız gibi ise yani onlarda anca 1.5km sonra kontak kapatıyor ise dediğiniz doğru.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
2 saat önce, Servet Ö. yazdı:

1.5Km araç ısınmadan gidip duruyorsanız bence gayet normal. Şehir içinde tek seferde yaptığınız yol diğer tanıdıklarınız gibi ise yani onlarda anca 1.5km sonra kontak kapatıyor ise dediğiniz doğru.

Evet arac isinmadan deponun 3 te 2 si o sekilde kullaniyorum ama forum da yazmisstim o degerleri solediler ve zonguldak duz yol yok malesef

Yanıtlama zamanı:
43 dakika önce, Gökhan Karagöz yazdı:

Evet arac isinmadan deponun 3 te 2 si o sekilde kullaniyorum ama forum da yazmisstim o degerleri solediler ve zonguldak duz yol yok malesef

Abi kusura bakma ama, her öğün karnını baklavayla doyurup neden şeker çıktı demek gibi oldu bu seninki ?

Bence sen dizelle falan uğraşma, benzine falan dön, kafan rahat olsun yahu.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
16 saat önce, Servet Ö. yazdı:

Abi kusura bakma ama, her öğün karnını baklavayla doyurup neden şeker çıktı demek gibi oldu bu seninki ?

Bence sen dizelle falan uğraşma, benzine falan dön, kafan rahat olsun yahu.

☺eyvallah guzel tespit.mali durumu duzeltene kadar boyle bir dahaki aracim kesinlikle benzinli olacak

Yanıtlama zamanı:
8.12.2018 - 09:16 tarihinde, Gökhan Karagöz yazdı:

Selamunaleykum arkdaslar.

Aracim 1.6 tdi comfort 2012 manuel.asırı yakit tukemtiminden sikayetciyim.cocugu okula birakip gelmek ve kendi servis guzergahima kadar olan mesafeler 1.5 km arac isinmadan durdurmak zorunda kaliyorum bu takit tuketimimi etkiliyor ama ayni sehirde yasayan arkdaslara soruyorum sehirici 6_6.5  lt yakarlarken ben 9 -9.2 gibi bir deger yakiyorum.hu normal mi sorunumu yetkili servis cozer mi ?bir de oto teybim arac kapaliyken elektrik baglantisi yokken birden kesiliyo araci calistiinca tekrar geliyor.bilgi oneri ve goruslerinizi paylasirsaniz sevirim.

Havalar soğuk, sabah kısa mesafelerde araç fazla yakar. Çünkü motor ısınmamıştır. 1 ve 2. viteslerde fazla yakar. Dur-kalk ta fazla yapıyorsanız 9 olmasa bile 8.5 olur. 9-9.2 değerleri bana göre ayağınızı yüksek tutmuyorsanız normaldir. 

Eğer yine de şüpheliyseniz bence, motora giden borularda çatlak, patlak var mı ona baktırın. Daha sonra enjektör tıkanması olabilir. Ama ben çok birşey çıkacağını sanmıyorum. 

Diğer konu için bence bir aküyü kontrol ettirin

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
09.12.2018 - 15:49 tarihinde, Çağdaş Kolcuoğlu yazdı:

Havalar soğuk, sabah kısa mesafelerde araç fazla yakar. Çünkü motor ısınmamıştır. 1 ve 2. viteslerde fazla yakar. Dur-kalk ta fazla yapıyorsanız 9 olmasa bile 8.5 olur. 9-9.2 değerleri bana göre ayağınızı yüksek tutmuyorsanız normaldir. 

Eğer yine de şüpheliyseniz bence, motora giden borularda çatlak, patlak var mı ona baktırın. Daha sonra enjektör tıkanması olabilir. Ama ben çok birşey çıkacağını sanmıyorum. 

Diğer konu için bence bir aküyü kontrol ettirin

Tesekkur ederim 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.