Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 20187 yıl comment_489014 Arkadaşlar merhaba. Geçen hafta akü bitince yeni akü sipariş ettim ve kendim takmaya karar verdim. Neyse akü geldi kaputu açtım bi baktım akü geride yani bir kısmı sileceklerin önündeki ızgaranın altında kalıyor. Gözüm kesmedi dar alanda çalışmayı. Ben silecekleri ve ön plastik ızgarayı söktüm. Sizce sökmeden de akü takılır mıydı? Valla basitçe video falan çektim millete faydalı olsun diye eğer sileceklerin ve ızgaranın sökülmesine gerek yoksa rezil olmayalım. Sanki gerek yokmuş gibi ya. İçerde döndürseydim çıkardı galiba ama akü ağır diye gözüm kesmedi ☺️ Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 20187 yıl comment_489111 3 te çıktığına göre 2.5 ta da çıkar. Ama kolay değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 20187 yıl comment_489154 11 saat önce, E.Utku yazdı: İçerde döndürseydim çıkardı galiba ama akü ağır diye gözüm kesmedi ☺️ Bencede bağlantıları söktükten sonra ucundan yukarıya doğru çeksen gelirmiş gibi duruyor. Focus 3 te filtre kutusunu sökmeden çıkmıyor ama 2 de çıkıyordu sanki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 20187 yıl comment_489632 Çıkıyor kardeşim. Ortasındaki demiri çıkartıktan sonra, ön tarafa bakan kabloları yuvalarından çıkartıyorsun. Sonra sana doğru olan taraftan yukarı doğru çekerek çıkartıyorsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 20187 yıl comment_490371 Merhaba, Hayırlı olsun. Bende aküyü oto sanayide taktırdım. İşçilik parası falan da almıyorlar. Fiyat oto sanayide çok daha uygun bilginize arkadaşlar. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın