Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Garantiden Akü Değişir Mi?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Focus aracım garantili aküm zayıflamış sizce akü garantiye girer mi? Ücretsiz akü değişimi yaparlarmı 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

2018 Ocak çıkışlı  10 aylık araç geçenlerde kışlık bakıma gitmiştim orda söylediler %75 e inmiş sormayı da unuttum orda.

Yanıtlama zamanı:

Ford servisleri adamına göre değişim yapar. Normalde değişim yapması lazım. Forumda en son aküyü garantiden değişen yanlış hatırlamıyorsam @Cem Bonevalhocamdı. O sana daha doğru cevap verir.

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Gökhan Türker yazdı:

Focus aracım garantili aküm zayıflamış sizce akü garantiye girer mi? Ücretsiz akü değişimi yaparlarmı 

Akünün akü üreticisinden kaynaklanan (Fomoco ise Ford olacak bu) iki yıllık garantisi var, ama zayıfladığı için değil bozulduğu için, yani şarj tutmadığı için değiştirilir.

Ben Mutlu kullanıyor idim, aküyü de Mutlu değiştirdi garantiden. 

Yanıtlama zamanı:

2013 model( 2014 tarfik çıkışlı) aracımda otosanın orijinal aküsü vardı..2017 şubatta kardan ötürü(-34) filtreler vs. dondu..Tatvan aydınlar ford servisine aracı çektim..Rutin bakım harici, akü vs garantiden değişti..Ama olumsuz dönüt alanda duydum..Şans sanırım.

Yanıtlama zamanı:

Benim Akü'yü garanti bitimine 2-3 ay kala değişmiştiler. Çeşitli sıkıntılar belirtmiştim,akü'den kaynaklı olduğunu düşündüler heralde,gebze nazer değişmişti.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.