Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20187 yıl comment_486633 Öncelikle merhaba herkese günaydın 2012 c max tit x aracımda alarm var mı çözemedim içeride hareket sensörleri var ama içinde alt var mı acaba ?? engin tecrübelerinizden yararlanmak isterim (g.cakiroglu) ford bayii ??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20187 yıl comment_486634 Hahahaha, Alarm yoktur, sensör dediğin boştur ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20187 yıl Yazar comment_486706 Çok teşekkür ederim yeterince aydınlatıcı oldu tüküreyim ben ozaman bu cmax titanium x e ?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20187 yıl comment_486717 36 dakika önce, Erkan İnce yazdı: Çok teşekkür ederim yeterince aydınlatıcı oldu tüküreyim ben ozaman bu cmax titanium x e ?? Lazım olur, yapma öyle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20187 yıl comment_486740 Alarmlı araba mı kaldı be ya, şahin mi bu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 20187 yıl comment_486821 16 saat önce, Murat Kav. yazdı: Alarmlı araba mı kaldı be ya, şahin mi bu Mühendis adamın cevabı da böyle olur..konu kapanır? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 20197 yıl comment_499790 Bir süre önce 2013 Tit.X C-Max aracımda tesisatı olan, fakat kendisi olmayan ? araç içinde harekete duyarlı alarm modülünü, yurt dışından temin ederek, harekete duyarlı alarmı da aktif etmiş oldum. BCM den bu özelliği aktif edince, harekete duyarlı modül olmadığı zamanlarda, sadece kapıların araç kilitli iken dışarıdan müdahele sonucu açılmasıyla birlikte, araç kornası devreye giriyordu.Modülün yerine takılması ile birlikte, içeride hareket olunca yine araç kornası kesik kesik çalarak devreye giriyor.Fakat alarmın orijinal kornasını monte etme şansım olmadı henüz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın