Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus2 Yaz tipi Lastik Seçimi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Kardeşim ben geçen hafta f 2.5 trend kiraladım continental vardı ve sessizdi o yüzden direk continental diyorum..

Bizim f2.5 da michelin var o da kötü değil ama continentalın sesini sevdim..

• Yanıt 54
  • Görüntüleme 15,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Kardeşim ben geçen hafta f 2.5 trend kiraladım continental vardı ve sessizdi o yüzden direk continental diyorum.. Bizim f2.5 da michelin var o da kötü değil ama continentalın sesini sevdim..

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Continental 205 55 r16 alın

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Örn http://www.lastikcim.com.tr/Continental-ContiPremiumContact-2-20555R16-91H,PR-1533.html

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

continental için kesinlikle kararlı hale geldim o zaman :D

2. bi tercih meselesi olsa ne önerirdiniz ? michelin haricinde.

Yanıtlama zamanı:

Sakız derler ya :nazar:

Onun anlamını bu lastikte anlarsın :nazar:

Ogün kardeşim... bir iki dakkikanı alıcam...goodyear 215/55/16 için yorumun rica etsem..... :nazar:

Yanıtlama zamanı:

Benim F2 de Continental var, konfor sesszilik olarak çok iyi gerçekten. Özellikle Focusta sessizliği bariz hissettiriyor Yakup'un dediği gibi.

Yanıtlama zamanı:

Benim Focus 3 ile gelen orijinal lastikler 215/55/r16 Good Year EfficentGrip. aralıkta aldığım için aracı 1 ay bu lastiklerle kullandım sonra kışlık lastiğe geçtim. Kullandığım süre içerisinde memnundum. Uzun kullananlar ne der bilmiyorum ama ben tavsiye ederim. tabi sizin orijinla 205 ise bu boyutta alınız..

Yanıtlama zamanı:

Ogün kardeşim... bir iki dakkikanı alıcam...goodyear 215/55/16 için yorumun rica etsem..... :nazar:

Seve seve abicim.

Lastiğin modeli nedir ? NCT 5, Eagle f1 v.s

Yanıtlama zamanı:

yok yok benim lastiklerde sizinkinle aynı bende aralık ayında aldım.... yanlız ben kışlık takmadım çünkü karda buzda kullanmıyorum..arkadaşa lastik önerileri içinde goodyer yoktu acaba bir bilinen mi var?.....hazır kullanmamışken değiştireyim mi?.....diye Ogün nün fikrini alayım istedim......

Yanıtlama zamanı:

Seve seve abicim.

Lastiğin modeli nedir ? NCT 5, Eagle f1 v.s

Ogün 215/55/16 googyear EfficentGrip bir sıkıntım yok ama hani senin fikrini almak istedim..teşekkürler...

Yanıtlama zamanı:

muhtemelen benim bahsettiğim lastik... efficientgrip.. ama söz bekir abi de.. bekir abi?

evet evet aynı...

Yanıtlama zamanı:

Kendi aracımda eagle NCT 5 kullanıyorum (eski sahibi almış) Memnunum. efficientgrip modelini iyi veya kötü diyebilecek kadar kullanmadım. Bir arkadaşımın BMW 1,16 sında ufak test amaçlı kullandım o modeli. Tutunuşu güzel. Hoşuma gitmişti. Fren mesfeside iyiydi. Ses seviyesi 1 saatlik bir kullanıma dayanarak söylersem diğer modellerden farklı değil. Diğer özelliklerini deneme fırsatım olmadı.

Islak zemin performansı olarak şöyle bi yorum yapabilirim. Konu BMW ve arkadan itiş olduğunda bizim aklımız yana gidiyor :nazar: Kuru zeminde yanlayacak kadar güçlü bir araç değil. Islakta nasıl dediğimde runflatler takılı iken ıslakta keyifli bir araç olduğunu. ama efficientgriplerin ıslakta kolay kolay bırakmadığını söyledi.

Ömür ve konfor konusunda uzun üsre kullanan arkadaşlar daha net yorum yapacaklardır

Yanıtlama zamanı:

Kendi aracımda eagle NCT 5 kullanıyorum (eski sahibi almış) Memnunum. efficientgrip modelini iyi veya kötü diyebilecek kadar kullanmadım. Bir arkadaşımın BMW 1,16 sında ufak test amaçlı kullandım o modeli. Tutunuşu güzel. Hoşuma gitmişti. Fren mesfeside iyiydi. Ses seviyesi 1 saatlik bir kullanıma dayanarak söylersem diğer modellerden farklı değil. Diğer özelliklerini deneme fırsatım olmadı.

Islak zemin performansı olarak şöyle bi yorum yapabilirim. Konu BMW ve arkadan itiş olduğunda bizim aklımız yana gidiyor :nazar: Kuru zeminde yanlayacak kadar güçlü bir araç değil. Islakta nasıl dediğimde runflatler takılı iken ıslakta keyifli bir araç olduğunu. ama efficientgriplerin ıslakta kolay kolay bırakmadığını söyledi.

ömür ve konfor konusunda uzun üsre kullanan arkadaşlar daha net yorum yapacaklardır

Ogün açıklama için teşekkürler... :nazar:

Yanıtlama zamanı:

Benim Focus 3 ile gelen orijinal lastikler 215/55/r16 Good Year EfficentGrip. aralıkta aldığım için aracı 1 ay bu lastiklerle kullandım sonra kışlık lastiğe geçtim. Kullandığım süre içerisinde memnundum. Uzun kullananlar ne der bilmiyorum ama ben tavsiye ederim. tabi sizin orijinla 205 ise bu boyutta alınız..

Alperen aşağı yukarı aynı zamanda araba almışız..plakalarda birbirine çok yakındır ozaman..tabii özel plaka almadıysan...harfler DN benim :nazar:

Yanıtlama zamanı:

Alperen aşağı yukarı aynı zamanda araba almışız..plakalarda birbirine çok yakındır ozaman..tabii özel plaka almadıysan...harfler DN benim :nazar:

abi DN almadım ben.. eşim de ben de avukat olduğumuzda AV tercih ettik.. ama her DN gördüğümüzde "aaa bu da yeni almış" filan diyoruz :nazar:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.