Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54594 Efficient Grip: Düşük yuvarlanma direnci, Yüksek konfor, Başarılı ses özellikleri. Zayıflayan direksiyon tepkileri, Yol tutuş limitleri çok iyi değil. Bu lastiğin rakiplerine karşı aldığı + / - ler bu yönde, ben de Astra da bu lastiği kullanıyorum genel olarak memnunum ama şuan kullandığım kışlık Goodyear Ultragrip Performance 2 ler direksiyon tepkileri konusunda Efficientgrip den daha iyi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54595 Efficient Grip: Düşük yuvarlanma direnci, Yüksek konfor, Başarılı ses özellikleri. Zayıflayan direksiyon tepkileri, Yol tutuş limitleri çok iyi değil. Bu lastiğin rakiplerine karşı aldığı + / - ler bu yönde, ben de Astra da bu lastiği kullanıyorum genel olarak memnunum ama şuan kullandığım kışlık Goodyear Ultragrip Performance 2 ler direksiyon tepkileri konusunda Efficientgrip den daha iyi. performance 2 aldığına göre 215 aldın o zaman.. tanesine 360 demişlerdi almamıştım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54596 Yakubum senin Focus undaki Primacy ler ilk nesil, ben Focus umda hem ilk nesil hem 2. nesili kullanmıştım arada net olarak fark vardı, ilk Primacy ler yumuşak olmalarına rağmen pek de sessiz değiller, suda kolay kızaklıyorlar ve direksiyon tepkilerini ağırlaştırıyorlar, ayrıca ben sık patinaj sorunundan da şikayetciydim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54597 performance 2 aldığına göre 215 aldın o zaman.. tanesine 360 demişlerdi almamıştım.. Evet 215 / 50 17 Lastiklerin temin edilemediği bir ara internetten 400 liraya almıştım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54604 Yakubum senin Focus undaki Primacy ler ilk nesil, ben Focus umda hem ilk nesil hem 2. nesili kullanmıştım arada net olarak fark vardı, ilk Primacy ler yumuşak olmalarına rağmen pek de sessiz değiller, suda kolay kızaklıyorlar ve direksiyon tepkilerini ağırlaştırıyorlar, ayrıca ben sık patinaj sorunundan da şikayetciydim. Bu yaz lastikler değişecek zaten 4 yıl oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54656 Bu yaz lastikler değişecek zaten 4 yıl oldu Ne diyeceksin; "4 sene oldu bakmayın dişlerin hala derin olduğuna!" mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201214 yıl comment_56985 Ne diyeceksin; "4 sene oldu bakmayın dişlerin hala derin olduğuna!" mı? Aynen :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201214 yıl comment_64104 Continental almayı düşünüyorum.Artvin'de ister istemez köy yollarına giriyoruz.Asfaltta pek iyi durumda değil.Sizce başka bir lastik mi tercih etmeliyim?Teşekkürler...(205-55-16) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201214 yıl comment_64105 Continental almayı düşünüyorum.Artvin'de ister istemez köy yollarına giriyoruz.Asfaltta pek iyi durumda değil.Sizce başka bir lastik mi tercih etmeliyim?Teşekkürler...(205-55-16) O olmazsa michelin primacy 2 tercih edebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201214 yıl comment_64117 O yollarda sert hamurlu lastik daha iyi iş görmezmi Yakup Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201214 yıl comment_64120 O yollarda sert hamurlu lastik daha iyi iş görmezmi Yakup Bizde hep köydeyiz abi bişey olduğu yok ya Altını çok nadir vurmuştur Ama artık asvalt oldu sayılır heryer..Bilemiyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201214 yıl comment_64121 Bizde hep köydeyiz abi bişey olduğu yok ya Altını çok nadir vurmuştur Ama artık asvalt oldu sayılır heryer..Bilemiyorum.. Hani stabilize asfalt yada toprak yolda. Konfor ve gürültü oranını düşürmemiz zaten imkansız. O yüzden sert hamurlu ve uzun ömürlü bir lastik tercih etmek daha karlı olur diye düşünüyorum ben. Tabi oraların yollarını ve araçların yollarda olan durumunu sen daha iyi biliyorsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201214 yıl comment_64122 Abi kaç dakika o yolda gideceksin ve hızlı mı gideceğiz ? Eskisi gibi değil abi en azından bizim oralar..Nerdeyse evin dibine kadar asvalt var.. Çok uzak yerlere giderken zaten 10 ile gidiyorsun lastik fark etmez yani.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201214 yıl comment_64123 Peki reis mişlen takarız o zaman Ben goodyearcıyım Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201214 yıl comment_68159 yokohama ve bridgestone arasında tercih yapmayı düşünüyorum.Dediğiniz gibi stabilize ve asfaltta ( asfalt durumu pek iyi sayılmaz ) kullanımda daha avantajlı olarak hangisini tavsiye edersiniz.Marka ve model öneriniz var mı?Maalesef continental için en yakın yer Trabzon.Bu sıcakta kışlık lastikleri 400 km yormaya artı fazla yakıt harcamak istemediğimden tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkürler... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın