Yanıtlama zamanı: Mart 15, 201214 yıl comment_54502 Kardeşim ben geçen hafta f 2.5 trend kiraladım continental vardı ve sessizdi o yüzden direk continental diyorum.. Bizim f2.5 da michelin var o da kötü değil ama continentalın sesini sevdim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 201214 yıl comment_54513 10-20 TL fark için Continental i bırakma, Kaliteli lastik kaliteli lastiktir her zaman. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 201214 yıl Yazar comment_54516 continental için kesinlikle kararlı hale geldim o zaman 2. bi tercih meselesi olsa ne önerirdiniz ? michelin haricinde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54549 Sakız derler ya Onun anlamını bu lastikte anlarsın Ogün kardeşim... bir iki dakkikanı alıcam...goodyear 215/55/16 için yorumun rica etsem..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54551 Benim F2 de Continental var, konfor sesszilik olarak çok iyi gerçekten. Özellikle Focusta sessizliği bariz hissettiriyor Yakup'un dediği gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54558 Benim Focus 3 ile gelen orijinal lastikler 215/55/r16 Good Year EfficentGrip. aralıkta aldığım için aracı 1 ay bu lastiklerle kullandım sonra kışlık lastiğe geçtim. Kullandığım süre içerisinde memnundum. Uzun kullananlar ne der bilmiyorum ama ben tavsiye ederim. tabi sizin orijinla 205 ise bu boyutta alınız.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54576 Ogün kardeşim... bir iki dakkikanı alıcam...goodyear 215/55/16 için yorumun rica etsem..... Seve seve abicim. Lastiğin modeli nedir ? NCT 5, Eagle f1 v.s Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54577 yok yok benim lastiklerde sizinkinle aynı bende aralık ayında aldım.... yanlız ben kışlık takmadım çünkü karda buzda kullanmıyorum..arkadaşa lastik önerileri içinde goodyer yoktu acaba bir bilinen mi var?.....hazır kullanmamışken değiştireyim mi?.....diye Ogün nün fikrini alayım istedim...... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54578 Seve seve abicim. Lastiğin modeli nedir ? NCT 5, Eagle f1 v.s muhtemelen benim bahsettiğim lastik... efficientgrip.. ama söz bekir abi de.. bekir abi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54580 Seve seve abicim. Lastiğin modeli nedir ? NCT 5, Eagle f1 v.s Ogün 215/55/16 googyear EfficentGrip bir sıkıntım yok ama hani senin fikrini almak istedim..teşekkürler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54581 muhtemelen benim bahsettiğim lastik... efficientgrip.. ama söz bekir abi de.. bekir abi? evet evet aynı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54585 Kendi aracımda eagle NCT 5 kullanıyorum (eski sahibi almış) Memnunum. efficientgrip modelini iyi veya kötü diyebilecek kadar kullanmadım. Bir arkadaşımın BMW 1,16 sında ufak test amaçlı kullandım o modeli. Tutunuşu güzel. Hoşuma gitmişti. Fren mesfeside iyiydi. Ses seviyesi 1 saatlik bir kullanıma dayanarak söylersem diğer modellerden farklı değil. Diğer özelliklerini deneme fırsatım olmadı. Islak zemin performansı olarak şöyle bi yorum yapabilirim. Konu BMW ve arkadan itiş olduğunda bizim aklımız yana gidiyor Kuru zeminde yanlayacak kadar güçlü bir araç değil. Islakta nasıl dediğimde runflatler takılı iken ıslakta keyifli bir araç olduğunu. ama efficientgriplerin ıslakta kolay kolay bırakmadığını söyledi. Ömür ve konfor konusunda uzun üsre kullanan arkadaşlar daha net yorum yapacaklardır Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54588 Kendi aracımda eagle NCT 5 kullanıyorum (eski sahibi almış) Memnunum. efficientgrip modelini iyi veya kötü diyebilecek kadar kullanmadım. Bir arkadaşımın BMW 1,16 sında ufak test amaçlı kullandım o modeli. Tutunuşu güzel. Hoşuma gitmişti. Fren mesfeside iyiydi. Ses seviyesi 1 saatlik bir kullanıma dayanarak söylersem diğer modellerden farklı değil. Diğer özelliklerini deneme fırsatım olmadı. Islak zemin performansı olarak şöyle bi yorum yapabilirim. Konu BMW ve arkadan itiş olduğunda bizim aklımız yana gidiyor Kuru zeminde yanlayacak kadar güçlü bir araç değil. Islakta nasıl dediğimde runflatler takılı iken ıslakta keyifli bir araç olduğunu. ama efficientgriplerin ıslakta kolay kolay bırakmadığını söyledi. ömür ve konfor konusunda uzun üsre kullanan arkadaşlar daha net yorum yapacaklardır Ogün açıklama için teşekkürler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54590 Benim Focus 3 ile gelen orijinal lastikler 215/55/r16 Good Year EfficentGrip. aralıkta aldığım için aracı 1 ay bu lastiklerle kullandım sonra kışlık lastiğe geçtim. Kullandığım süre içerisinde memnundum. Uzun kullananlar ne der bilmiyorum ama ben tavsiye ederim. tabi sizin orijinla 205 ise bu boyutta alınız.. Alperen aşağı yukarı aynı zamanda araba almışız..plakalarda birbirine çok yakındır ozaman..tabii özel plaka almadıysan...harfler DN benim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54593 Alperen aşağı yukarı aynı zamanda araba almışız..plakalarda birbirine çok yakındır ozaman..tabii özel plaka almadıysan...harfler DN benim abi DN almadım ben.. eşim de ben de avukat olduğumuzda AV tercih ettik.. ama her DN gördüğümüzde "aaa bu da yeni almış" filan diyoruz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın