Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Direksiyon Hafif Eğik Duruyor

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba, aracımın direksiyonu hafif sola doğru eğik duruyor. Düz yolda sola doğru çok hafif direksiyon eğik durduğu gibi çok hafif sola çekiyor ama çok bariz belli olmamakla beraber, tabi ben bunu hissediyorum. Rot balans yaptırdım fakat halen daha düzelmedi sorun nasıl çözülür yardım edebilir misiniz ?

IMG_7526-01-11-18-09-58.jpeg

IMG_7529-01-11-18-09-58.jpeg

Yanıtlama zamanı:
11 dakika önce, Doğukan Özçelik yazdı:

Merhaba, aracımın direksiyonu hafif sola doğru eğik duruyor. Düz yolda sola doğru çok hafif direksiyon eğik durduğu gibi çok hafif sola çekiyor ama çok bariz belli olmamakla beraber, tabi ben bunu hissediyorum. Rot balans yaptırdım fakat halen daha düzelmedi sorun nasıl çözülür yardım edebilir misiniz ?

Rot balanscı direksiyonu düzeltmeliydi. Çekme konusu da rot balanscının işi. Bence siz rot balanscınızı değiştirin sorun kalmaz.

Yanıtlama zamanı:
8 dakika önce, Doğan Kurban yazdı:

Rot balanscı direksiyonu düzeltmeliydi. Çekme konusu da rot balanscının işi. Bence siz rot balanscınızı değiştirin sorun kalmaz.

:+1:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
49 dakika önce, Doğan Kurban yazdı:

Rot balanscı işini düzgün yapmamış yani, bilgileriniz için çok teşekkür ederim abi

--0 dakika sonra eklendi--
3 dakika önce, adnan canpolat yazdı:

R-B ayarı yapılamamış..

Hocam R-B ayarı ne demek ?

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Doğukan Özçelik yazdı:

Rot balanscı işini düzgün yapmamış yani, bilgileriniz için çok teşekkür ederim abi

--0 dakika sonra eklendi--

Hocam R-B ayarı ne demek ?

Aynen. R ot- B alans ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 dakika önce, Doğan Kurban yazdı:

Aynen. R ot- B alans ?

Amma cahil adamım ya :))) Öğrenecem öğrenecem :))

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Doğukan Özçelik yazdı:

Yardımcı oluruz sıkıntı yok.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 dakika önce, Doğan Kurban yazdı:

Yardımcı oluruz sıkıntı yok.

Çok teşekkür ederim abi bilgi ve tecrübe paylaşımlarınız için ?

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Doğukan Özçelik yazdı:

estğ, çokça kullanılır ya rot balans diye bende R-B yazdım kısaca, 

Ben direksiyon kutusunu komple değiştirmiştim garantiden, konuyu görünce belki faydam olur diye bakayım dedim, ama senin araçtaki sıkıntı basit görünüyor. ayar işi.. inşallah öyledir

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
7 dakika önce, adnan canpolat yazdı:

estğ, çokça kullanılır ya rot balans diye bende R-B yazdım kısaca, 

Ben direksiyon kutusunu komple değiştirmiştim garantiden, konuyu görünce belki faydam olur diye bakayım dedim, ama senin araçtaki sıkıntı basit görünüyor. ayar işi.. inşallah öyledir

Hocam gözümü korkutmayın, o kadar büyük bir şey yoktur ya ?

Yanıtlama zamanı:
6 dakika önce, Doğukan Özçelik yazdı:

Hocam gözümü korkutmayın, o kadar büyük bir şey yoktur ya ?

Sen işini bilen bir rot balanscıya git. @Gürkan Çakıroğlu abi var mı tanıdık bildik sağlam bir usta.

Yanıtlama zamanı:

Bende geçen yıl lastikleri değiştikten ve ayarları yaptırdıktan sonra direksiyon yamuk kalmıştı.Usta ya!!! direksiyon yamuk kalmış deyince herhalde bizi cahil gördü jant yamuk abi demişti.Bende sen işin iyi biliyorsun deyip istediği ücretin yarısını verip "biraz söylendi" ayrılmıştım.Cevizlibağ da Levent Rot Balans var.Akınsa San.Sit.de işlerini iyi yapıyorlar.Konumun yakın ise oraya götürebilirsin.

Yanıtlama zamanı:

Benim direksiyonun üstündeki tozu silince farkettim 1-2 mm sola doğru kayık ? Tablalar presslenmişti belki metalde esneme olmuştur diye pek şey yapmadım. Ama titreme falan son limitlerde bile yapmıyo ? 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.