Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 20187 yıl comment_485471 Merhaba, aracımın direksiyonu hafif sola doğru eğik duruyor. Düz yolda sola doğru çok hafif direksiyon eğik durduğu gibi çok hafif sola çekiyor ama çok bariz belli olmamakla beraber, tabi ben bunu hissediyorum. Rot balans yaptırdım fakat halen daha düzelmedi sorun nasıl çözülür yardım edebilir misiniz ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 20187 yıl comment_485475 11 dakika önce, Doğukan Özçelik yazdı: Merhaba, aracımın direksiyonu hafif sola doğru eğik duruyor. Düz yolda sola doğru çok hafif direksiyon eğik durduğu gibi çok hafif sola çekiyor ama çok bariz belli olmamakla beraber, tabi ben bunu hissediyorum. Rot balans yaptırdım fakat halen daha düzelmedi sorun nasıl çözülür yardım edebilir misiniz ? Rot balanscı direksiyonu düzeltmeliydi. Çekme konusu da rot balanscının işi. Bence siz rot balanscınızı değiştirin sorun kalmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 20187 yıl comment_485476 8 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Rot balanscı direksiyonu düzeltmeliydi. Çekme konusu da rot balanscının işi. Bence siz rot balanscınızı değiştirin sorun kalmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 20187 yıl Yazar comment_485485 49 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Rot balanscı direksiyonu düzeltmeliydi. Çekme konusu da rot balanscının işi. Bence siz rot balanscınızı değiştirin sorun kalmaz. Rot balanscı işini düzgün yapmamış yani, bilgileriniz için çok teşekkür ederim abi --0 dakika sonra eklendi-- 3 dakika önce, adnan canpolat yazdı: R-B ayarı yapılamamış.. Hocam R-B ayarı ne demek ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 20187 yıl comment_485487 4 dakika önce, Doğukan Özçelik yazdı: Rot balanscı işini düzgün yapmamış yani, bilgileriniz için çok teşekkür ederim abi --0 dakika sonra eklendi-- Hocam R-B ayarı ne demek ? Aynen. R ot- B alans ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 20187 yıl Yazar comment_485488 1 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Aynen. R ot- B alans ? Amma cahil adamım ya :))) Öğrenecem öğrenecem :)) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 20187 yıl comment_485489 Şimdi, Doğukan Özçelik yazdı: Amma cahil adamım ya :))) Öğrenecem öğrenecem :)) Yardımcı oluruz sıkıntı yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 20187 yıl Yazar comment_485490 1 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Yardımcı oluruz sıkıntı yok. Çok teşekkür ederim abi bilgi ve tecrübe paylaşımlarınız için ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 20187 yıl comment_485491 Şimdi, Doğukan Özçelik yazdı: Amma cahil adamım ya :))) Öğrenecem öğrenecem :)) estğ, çokça kullanılır ya rot balans diye bende R-B yazdım kısaca, Ben direksiyon kutusunu komple değiştirmiştim garantiden, konuyu görünce belki faydam olur diye bakayım dedim, ama senin araçtaki sıkıntı basit görünüyor. ayar işi.. inşallah öyledir Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 20187 yıl Yazar comment_485492 7 dakika önce, adnan canpolat yazdı: estğ, çokça kullanılır ya rot balans diye bende R-B yazdım kısaca, Ben direksiyon kutusunu komple değiştirmiştim garantiden, konuyu görünce belki faydam olur diye bakayım dedim, ama senin araçtaki sıkıntı basit görünüyor. ayar işi.. inşallah öyledir Hocam gözümü korkutmayın, o kadar büyük bir şey yoktur ya ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 20187 yıl comment_485493 6 dakika önce, Doğukan Özçelik yazdı: Hocam gözümü korkutmayın, o kadar büyük bir şey yoktur ya ? Sen işini bilen bir rot balanscıya git. @Gürkan Çakıroğlu abi var mı tanıdık bildik sağlam bir usta. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 20187 yıl comment_485498 Bende geçen yıl lastikleri değiştikten ve ayarları yaptırdıktan sonra direksiyon yamuk kalmıştı.Usta ya!!! direksiyon yamuk kalmış deyince herhalde bizi cahil gördü jant yamuk abi demişti.Bende sen işin iyi biliyorsun deyip istediği ücretin yarısını verip "biraz söylendi" ayrılmıştım.Cevizlibağ da Levent Rot Balans var.Akınsa San.Sit.de işlerini iyi yapıyorlar.Konumun yakın ise oraya götürebilirsin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 20187 yıl comment_485566 Benim direksiyonun üstündeki tozu silince farkettim 1-2 mm sola doğru kayık ? Tablalar presslenmişti belki metalde esneme olmuştur diye pek şey yapmadım. Ama titreme falan son limitlerde bile yapmıyo ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın