Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Audi A4 2.0 TDI 177 Multitronic Almayı düşünüyoruz, Görüşleriniz ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

sanada hayırlı olsun .

• Yanıt 61
  • Görüntüleme 28,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Benim için şimdilik rüya markalardan. Audi. Hangisini alırsa alsın çok memnun kalacağı kesin. Bari 25 Bin Lira daha az ödesin. Ha bu arada Ogün'ün yerine de cevap vermek istiyorum. Aşk üç

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Bence anlaştığınız fiyat çok güzel bir fiyat. Başka araç araştırmaya lüzum yok. Hayırlı olsun Yakubum Mahmut abi BMW bitti artık ya Bir opsiyon paketleri koymuşlar fiyaları x2 ye çıkartıy

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Abi bana da fiyat mükemmel geldi..Yani fiyat böyle inmiş olmasa alınmaz bencede..

Yanıtlama zamanı:

2-3-4-5 fark etmez, tukaka olmasın yeter :)
Sen tukaka ilan ettiğini kabul ettikten sonra zaten konuşulacak birşey kalmıyorki.. :)

Helal olsun valla. Uyduruk kaplama ile milleti kandırabiliyorlar ya.. Cidden helal olsun.. :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İyi fiyat gerçekten. Yakup istersen Kayseri bayisindende fiyat alabilirim. Tanıdıklar var. :)

Abi olur tabi ama kredini bizim için harcama boşver :) Kuzen vardı galiba orada :D

Bursa daha iyi fiyat verdi ama nakliye vs eklenince fark olmamıştı örneğin.

Yanıtlama zamanı:

Abi olur tabi ama kredini bizim için harcama boşver :) Kuzen vardı galiba orada :D

Bursa daha iyi fiyat verdi ama nakliye vs eklenince fark olmamıştı örneğin.

Yok canım problem değil alırım istersen. Kuzen vardı orda, ayrıldı gerçi ama arası iyi orayla hala. Satışta başka bir arkadaşında tanıdığı var ayrıca.

Yanıtlama zamanı:

Sen tukaka ilan ettiğini kabul ettikten sonra zaten konuşulacak birşey kalmıyorki.. :D

Helal olsun valla. Uyduruk kaplama ile milleti kandırabiliyorlar ya.. Cidden helal olsun.. :)

Bahsedilen modeli incelemedim ama bir katakullisi var sanırım; dediğim gibi bazen bu araçların ezici farkla kalitede nasıl birinci olduklarını anlayamıyorum, ya ben anlamıyorum ya Almanya da puanları kapan modellerle Türkiye dekiler arasında kaplama farkı var.

Yanıtlama zamanı:

Tıkırtı konusunda başka forumlardaki bazı Audi kullanıcılarından az da olsa şikayet vardı, kendim tanık olmadığım için kesin açıklamalar yapamam ama A4 ve bir önceki kasa A6 dan görebildiğim kadarıyla bazı döşemeler gerçekten de premium seviyesinde değil.

Yanıtlama zamanı:

Bahsedilen modeli incelemedim ama bir katakullisi var sanırım; dediğim gibi bazen bu araçların ezici farkla kalitede nasıl birinci olduklarını anlayamıyorum, ya ben anlamıyorum ya Almanya da puanları kapan modellerle Türkiye dekiler arasında kaplama farkı var.

puanları kapmalarının nedeni kaplamanın olmaması ya da olmaması olabilirmi sence :)

Herhangibir alman otomobil dergisinde alman markaları dışında açık ara birinci seçilen bir markaya rastlamadım.

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler :) Yakup ilk izlenimler nasıl? En azından focusu tutuyormu :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler :) Yakup ilk izlenimler nasıl? En azından focusu tutuyormu :)

Valla ilk izlenimler iyi tabi ki, test sürüşüde yapılmıştı :)

Araç Antalya'da..Nisan'da ist'a gelecek..O zaman sürmüş olacağım ben

Yanıtlama zamanı:

Valla ilk izlenimler iyi tabi ki, test sürüşüde yapılmıştı :)

Araç Antalya'da..Nisan'da ist'a gelecek..O zaman sürmüş olacağım ben

E sana bir güzellik yapayım ben yapayın senin yerine test sürüşünü... :yeah:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.