Ali Turan Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 sanada hayırlı olsun . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 İyi fiyat gerçekten. Yakup istersen Kayseri bayisindende fiyat alabilirim. Tanıdıklar var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 2-3-4-5 fark etmez, tukaka olmasın yeter Sen tukaka ilan ettiğini kabul ettikten sonra zaten konuşulacak birşey kalmıyorki.. Helal olsun valla. Uyduruk kaplama ile milleti kandırabiliyorlar ya.. Cidden helal olsun.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 İyi fiyat gerçekten. Yakup istersen Kayseri bayisindende fiyat alabilirim. Tanıdıklar var. Abi olur tabi ama kredini bizim için harcama boşver Kuzen vardı galiba orada Bursa daha iyi fiyat verdi ama nakliye vs eklenince fark olmamıştı örneğin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Abi olur tabi ama kredini bizim için harcama boşver Kuzen vardı galiba orada Bursa daha iyi fiyat verdi ama nakliye vs eklenince fark olmamıştı örneğin. Yok canım problem değil alırım istersen. Kuzen vardı orda, ayrıldı gerçi ama arası iyi orayla hala. Satışta başka bir arkadaşında tanıdığı var ayrıca. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Sen tukaka ilan ettiğini kabul ettikten sonra zaten konuşulacak birşey kalmıyorki.. Helal olsun valla. Uyduruk kaplama ile milleti kandırabiliyorlar ya.. Cidden helal olsun.. Bahsedilen modeli incelemedim ama bir katakullisi var sanırım; dediğim gibi bazen bu araçların ezici farkla kalitede nasıl birinci olduklarını anlayamıyorum, ya ben anlamıyorum ya Almanya da puanları kapan modellerle Türkiye dekiler arasında kaplama farkı var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Bir ara yoğun bir şekilde iç tıkırtılardan şikayet vardı A4 lerde özellikle ön konsoldan, nedir son durum? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Tıkırtı konusunda başka forumlardaki bazı Audi kullanıcılarından az da olsa şikayet vardı, kendim tanık olmadığım için kesin açıklamalar yapamam ama A4 ve bir önceki kasa A6 dan görebildiğim kadarıyla bazı döşemeler gerçekten de premium seviyesinde değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Bahsedilen modeli incelemedim ama bir katakullisi var sanırım; dediğim gibi bazen bu araçların ezici farkla kalitede nasıl birinci olduklarını anlayamıyorum, ya ben anlamıyorum ya Almanya da puanları kapan modellerle Türkiye dekiler arasında kaplama farkı var. puanları kapmalarının nedeni kaplamanın olmaması ya da olmaması olabilirmi sence Herhangibir alman otomobil dergisinde alman markaları dışında açık ara birinci seçilen bir markaya rastlamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2012 Muhabbet'e turşu sıkalım, konuya geri dönelim. Aracı aldık p.tesi...Detaylı fotolar gelecek.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2012 Hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler Yakup ilk izlenimler nasıl? En azından focusu tutuyormu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2012 Hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler Yakup ilk izlenimler nasıl? En azından focusu tutuyormu Valla ilk izlenimler iyi tabi ki, test sürüşüde yapılmıştı Araç Antalya'da..Nisan'da ist'a gelecek..O zaman sürmüş olacağım ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2012 Valla ilk izlenimler iyi tabi ki, test sürüşüde yapılmıştı Araç Antalya'da..Nisan'da ist'a gelecek..O zaman sürmüş olacağım ben E sana bir güzellik yapayım ben yapayın senin yerine test sürüşünü... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2012 E sana bir güzellik yapayım ben yapayın senin yerine test sürüşünü... Olur abi Manavgat'a geçersen; araç sana teslim edilir direkt Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2012 Olur abi Manavgat'a geçersen; araç sana teslim edilir direkt Olur, istersen hafta sonu getireyim sana Istanbul'a, ya da dünyanın neresine dersen... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap