Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 20187 yıl comment_484476 Konusu gelmişken @Mete Turfan abi gözün aydın gönlünce olsun herşey... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 20187 yıl comment_484481 Doğuştan zeki olan bunun için hiç emek sarf etmemiş insanların az çabayla başarı kazanması takdir ediliyor. Fakat doğuştan gelen güzelliği sayesinde, (az çabalayarak) insanların başarı kazanması aşağılanıyor. Bir de güzelliğini paraya çevirmeyip gecenin karanlığında nöbete kalanlar var. Tebrikler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 20187 yıl comment_484510 2000'lerin ortalarında Roma'da bir toplantıdayım. Sabah 7:30 gibi otobüsle toplantı mekanına gidiyorum. Durakta biraz uzunca durduk. Etrafı seyrediyorum. Marketten dikkat çekmemesi imkansız güzellikte sarışın bir genç kız çıktı. Elinde kitap, saçlarını savurup karşıdan karşıya geçti. Ağzım açık hayranlıkla seyrediyorum. Fakat bir tuhaflık var, üzerinde sarı, kaba ve bol bir tulum var. Koşar adım karşı kaldırımda ilerledi, bekleyen çöp kamyonun sürücü kapsını açtı, bindi, ve hızla gazlayarak yola çıktı. Film seti sandım uzun süre, ama değildi. Yani güzellik bir genetik sonuç, bazı ülkelerde güzel anlayışına uyan insan sayısı daha fazla ve tüm güzeller manken, model veya artiz olmuyor. Çünkü güzellik oldukça sıradan bir durum sayılıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 20187 yıl comment_484512 Bazen insan düşünüyor. Bu oran neden bizde düşük ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 20187 yıl comment_484520 Bende Almanya'da büyük bir botanik parkta dolaşırken seyyar yiyecek vb. Satan standların birinde bir hanım kızımızı görmüştüm sarı saçlar mavi gözler bizim buraya getir tv de insanlar aşık olsun o kadar yani, hatun köfte kızartıyordu ızgarada. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 20187 yıl comment_484741 Buradaki örnekten çok daha başarılı olan kamyon şoförleri var ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın