Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20188 yıl comment_481756 Merhaba arkadaşlar,iç ambians aydınlatma’ile ilgili sorunum var,konusu varsa lütfen yöneticiler gerekli yere taşısın ben bulamadım.İç ambians aydınlatmam sürekli yanıyordu,yani olması gerektiği gibi,fakat artık sadece kapıları açınca yanıyo!Geçenlerde SYNC’ye fabrika ayarlarına geri dön yaptım,onunla alakalı olup olmayacağını bilmiyorum ama ozamandan beri arabayı kullanmadım,bugün binince farkettim yanmadığını.Yol bilgisayarından ORTAM IŞIĞI srçeneği açık,kapalı yapınca kapıları açınca dahi yanmıyo!Halbuki bunlar kontağı açınca sürekli yanıyordu,ne olmuş olabilir? --59 dakika sonra eklendi-- Aracım Titanyum tek renk(KIRMIZI)ambians aydınlatmalı,yani aynanın orada herhangi bir komut düğmesi yok ON/OF gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20188 yıl comment_481764 Sorun çözülmüştür ? Uzun süre kapılar açık işlem yapınca araç kendini korumaya aldığı için sönmüş... --1 dakika sonra eklendi-- Biraz kurcalayınca ve telefon desteği ile Turhan kendi çabalarıyla çözdü olayı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 20188 yıl Yazar comment_481836 Akşam yazmaya zamanım olmadı,Gürkan hocam benim yerime açıklamış olayı.(TEŞEKÜRLER)Evet,kamera montajı esnasında kapılar uzun süre açık kalmıştı,bu sebepten Ambians aydınlatma kendini korumaya almış yanmıyordu,sadece kapıları açınca yanıyordu.Denemediğim birşey kalmadı,kitapçığında hatim etmeme rağmen bir açıklama bulamadım bu yönde,abartısısız 2 saat uğraştım,farları aç/kapa,bilgisayardan aç kapa v.s.Akü kutup başını sökmek aklımdaydı fakat evden uzaktaydım alet olmadığından onu deneyemedim,sonuç olarak belli bir süre kontak aç kapa v.s sistem kendini resetledi herhalde tüm led’ler eksiksiz olararak yanmaya başladı,yani bsşınıza gelirse RELAX olun panik yapmayın,kendi kendine düzelecektir? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın