Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 20187 yıl comment_480227 Selamın aleyküm hayırlı cumalar, Aramızda daha önce dizel focus 2 de gaz kelebeğini temizleyen oldumu? Temizledikten sonra herhangi bir adaptasyon yaptırmak gerekiyor mu? Ağustos 31, 20187 yıl Bedirhan Pehlivan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 20187 yıl Yazar comment_480243 2 saat önce, Ozan Kar yazdı: Dizelde gaz kelebeği mi var? Hocam önceki aracim pejo 307 idi rolantide dalgalanma oluyordu gaz kelebegini temizleyince düzeldi. Aynısı sorun focusda da oldu ama araci yeni Aldım pek bilgim yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 20187 yıl comment_480255 benim bildiğim kadarıyla dizelde gaz kelebeği olmaz, silindire her zaman maksimum hava gidiyor. tabi bu bilgi teorik, gerçekte nasıl bilmiyorum. işlevi gaz kelebeği olmasada (manifolda giren hava miktarını kontrol etmek) şekil yada konum benzerliğinden başka bir parçaya da gaz kelebeği deniliyor da olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 20187 yıl comment_480258 Bende gaz kelebeği dizelde yok diye biliyorum. Babamın aracı benzin+lpg. Rolenti çok titreşimli idi. Temizlik sonrasında pamuk gibi olmuştu. Ama 3 ay geçmesine rağmen yine sarsıntı başladı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 20187 yıl comment_480264 slm aracınızda gaz kelebeği yok onun yerine hava girişini düzenleyen akışmetre var.onu temizleyebilirsiniz.hava filtresinden çıkan havanın debisini ölçerek motora giren havayı düzenler.temizleme işinide balata spreyi ile yapabilirsin.ben eski focusumda yapmıştım faydası olmuştu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 20187 yıl comment_480266 Tanıştırayım ? dizel gaz kelebeği bilgilendirme amaçlı işaretledim ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 20187 yıl comment_480323 bende ilk defa gördüm bu motoru.ileride daha üst model alırsam bilgim olsun.yalnız su yedeğine giden geri dönüş borusu eksikmi yoksa bunlarda sistem farklımı serkan bey? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 20187 yıl comment_480337 2 saat önce, Alp Kaya yazdı: bende ilk defa gördüm bu motoru.ileride daha üst model alırsam bilgim olsun.yalnız su yedeğine giden geri dönüş borusu eksikmi yoksa bunlarda sistem farklımı serkan bey? farklı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın