Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kapı İçine Kadife Kaplama

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
6 saat önce, Eren K. yazdı:

Çok güzel olmuş emeğinize sağlık

teşekkür ederim..

• Yanıt 30
  • Görüntüleme 9,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yunus Emre Öztürk
    Yunus Emre Öztürk

@Gökhan Türker Benim yaptığım uygulama , örnek olması açısından.. Direksiyon altındaki göz için.    Bu parçanın her yüzeyi inanılmaz girintili , eğimli..     Gerçekte resimde durdu

• yaptıran varsa nereden aldığını yazacak bizde alıp yapacağız ?  arkadaş araştırmış bi yer bulmuş onda da focus 3 için hazır ürün yok, benim bulamadığım sizin bildiğiniz var mı diyor. Geçenlerde b

• Hocam geçen gün de demiştim ben yaptım diye ama fırsat olmadı resim eklemek için. Geçen sene 9. ayda yapmıştım, ince kadife tarzı bir malzemeydi. Açıkcası pek güzel de durmuyordu içime sinmemişti

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Güzel olmuş bu yaptıklarını şablona döküp satsan birçok kişi alır bence ?

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, Gökhan Türker yazdı:

Güzel olmuş bu yaptıklarını şablona döküp satsan birçok kişi alır bence ?

Bir kaç parçanın kalıbını çıkardım aslında ? 

Yanıtlama zamanı:
19 saat önce, Gökhan Türker yazdı:

@Yunus Emre Öztürk bu yaptıklarını bir şablona döktün mü 

Bir iki parçanın çıkardım, kapı cepleri ve ufak tefek yerler kaldı. Milimetrik olması açısından trimlerin sökülmesi gerekiyor kalıp için ve bir kaç kez de deneme yapmak gerekiyor. 

Aslında tüm kaplanacak yerlerin şablonunu çıkardıktan sonra şablonları CorelDraw'da çizip reklamcılara bilgisayar destekli kesebilir mi soracaktım ama fırsat olmadı bir türlü. Bu şekilde tam orijinal gibi olur. 1 parçanın çizimini de yaptım aslında ama zaman olmadı sormaya.

Tabi bunlar da kendi açımdan hem maliyeti artırıyor hem de fazladan zaman kaybı oluyor, biraz ara verdim şimdilik. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Açıkçası almayı planladım arabayı satmadan inşallah bitirirsinde hem senin işin hem ben işim görülür ?

Yanıtlama zamanı:

@Gökhan Türker

Folyonuz var mı hocam?

Varsa size direksiyon altındaki gözün çizimlerini göndereyim, çıktı alıp kesebilirsiniz.. diğer bölgelerin çizimleri şuan yok maalesef.

Kapı cepleri için kapı yüzlerini sökmem gerek, sökmüşken yalıtım yapacağım, kumaş trimleri ST'deki deri ile değiştireceğim onun için bekliyor biraz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Folyom yok maalesef elim değmedi almaya ama  boyutları çizimleri yallarsanız yapmaya çalışırım 

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arkadaşlar focus için kaplama çıkarmış graficartr instigramdan bakabilirsiniz 110 tl diyor 

ön arka kapı çepleri 

torpido 

orta kolçak içi

ruhsat koyma yeri 

--1 dakika sonra eklendi--

Alıp yaptıran arkadaş olursa resim atabilirmi alıcam ben de şehir dışındayım ve 3 ay fln aracın yanında olamayacağım yapan arkadaşlar resim atarsa sevinirim 

Yanıtlama zamanı:
24 dakika önce, Gökhan Türker yazdı:

Arkadaşlar focus için kaplama çıkarmış graficartr instigramdan bakabilirsiniz 110 tl diyor 

ön arka kapı çepleri 

torpido 

orta kolçak içi

ruhsat koyma yeri 

--1 dakika sonra eklendi--

Alıp yaptıran arkadaş olursa resim atabilirmi alıcam ben de şehir dışındayım ve 3 ay fln aracın yanında olamayacağım yapan arkadaşlar resim atarsa sevinirim 

Ben aldım yarın gelecek ama soğuktan dolayı hemen uygulama yapamayacağım. Ocak sonunda yaparım büyük ihtimalle o ara Adanaya gideceğim. ? Yine de atan olmazsa atarım resimleri.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Malzemenin resmini atarsanız iyi olur  geldiğinde .en azından düşüncelerini kalite vs bakımında yazarsınız bize Bilgi olur teşekkürler

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Gökhan Türker yazdı:

Malzemenin resmini atarsanız iyi olur  geldiğinde .en azından düşüncelerini kalite vs bakımında yazarsınız bize Bilgi olur teşekkürler

Elime geçince bu konuya yazarım. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Kalite olarak beğendinimi yani değer mi 110 lira lara 

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Gökhan Türker yazdı:

Kalite olarak beğendinimi yani değer mi 110 lira lara 

Evet değer şöyle ki ibizada kol dayamada orjinalinde var malzeme kalitesi onunla aynıydı.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.