Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 20188 yıl comment_477690 merhaba abiler, arkadaşlar eşim bugün park ederken aracının sağ çamurluk yerini tırtıklı duvara sürtmüş sizce lokal boya olmadan güzel bir şekilde düzelir mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 20188 yıl comment_477694 Hasarın çoğu tampon da zaten. Çamurlukta çok az hasar var. Boya gitsin. Kafaya takacak bir hasar yok ortada. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 20188 yıl comment_477695 9 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Hasarın çoğu tampon da zaten. Çamurlukta çok az hasar var. Boya gitsin. Kafaya takacak bir hasar yok ortada. +1 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl Yazar comment_477721 10 saat önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Hasarın çoğu tampon da zaten. Çamurlukta çok az hasar var. Boya gitsin. Kafaya takacak bir hasar yok ortada. Öyle mi dersin üstadım, lokal boya mı yaptırayım ? sizce eskisi gibi olur mu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl comment_477725 Bildiğin iyi bir usta veya serviste yaptır. Ben serviste 2 lokal boya yaptırdım. Memnunum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl comment_477726 27 dakika önce, Doğukan Özçelik yazdı: Öyle mi dersin üstadım, lokal boya mı yaptırayım ? sizce eskisi gibi olur mu ? Bunun boya dışında bir çözümü olmaz. Fotoğrafları saklayın ki satarken rahatsız olan olursa nedenini gösterme şansınız olur. Eskisi gibi olması boyacının kabiliyet ve ilgisine bağlı. Bundan iyi olacağı kesin. Geçmiş olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl Yazar comment_477729 10 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Bildiğin iyi bir usta veya serviste yaptır. Ben serviste 2 lokal boya yaptırdım. Memnunum. Çok teşekkür ediyorum abi çok sağolun Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl Yazar comment_477872 13 saat önce, Cem Boneval yazdı: Bunun boya dışında bir çözümü olmaz. Fotoğrafları saklayın ki satarken rahatsız olan olursa nedenini gösterme şansınız olur. Eskisi gibi olması boyacının kabiliyet ve ilgisine bağlı. Bundan iyi olacağı kesin. Geçmiş olsun. Çok teşekkür ediyorum abi çok sağolun Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın