Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201115 yıl comment_4760 ne gündü ama. Tolga; akvaryum hortumu esnek fitillerde herhangi bir deformasyon yaratmıyor, bagaja da uyguladık kapanmasında bir değişiklik olmadı. Anten kablosu sert o deforme edebilir. not: gönder lastiklerimi gelemicem bu gidişle ben Aydın selam. Adresi yolla gelsin lastikler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201115 yıl Yazar comment_4763 Doğru yahu Beğenildi puanını 1 puan kırıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54791 geçen gün kız arkadaşımla gezerken akvaryum satan bi dükkanın önünden geçerken hortum almak aklıma geldi metresini 50 krş dan verdi 10 metre aldım. Bugun hava soğuk olmasına rağmen aşağıya inip yavaş yavaş yaptım.İlk önce kapı içindeki fitillerin içini doldurdum 2 parça halinde . Sonra ta kapıda olan filtreleri doldurdum... ön sol ve on arka kapının kapı ve iç filtrelerini zorda olsa itekleye itekleye soktum..Yardımcı olarak sıvı detarjan yani pirili su ile köpik halie getirdim.Sonuç 2 kapıda 10 metre hortum gitti Hortumu elimle kontrol ettim çok fark olmadı gibi.Kapanması ve kapanış seside aynı gibi.Yola çıktığımızda umarım sesde bi azalma olur.Bi boş zamanımda bi 20metre daha alıp bagaj ve sağ kapılarada yapmayı düşünüyorum. Mart 16, 201214 yıl Emre V. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201214 yıl comment_58254 Konu dışı mesajlar temizlenmiştir. İlgi ve Anlayışınız için teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201214 yıl comment_59896 ya arkadaşlar benim araç 2011 model bu uygulamayı benim yapmam dogru olurmu benim anladıgım kadarıyla fitilleri deforme olmuş kapılaramı uygulanıyor bu işlem yoksa eski yeni farketmez mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201214 yıl comment_59904 uygun çapta akvaryum hortumu kullanırsanız: ayrıca fitilleri bakımsız bırakmazsanız bir problem olmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201214 yıl comment_59908 Fitilleri yaralamamalısınız öncelikle Mevsim değişimlerinde vazelin ve pudra karışımı sürmek yumuşak kalmalarını sağlayacaktır. Silikon spreyde sıkabilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 201312 yıl comment_200334 Öncelikle merhaba, foruma yeni üye oldum. 2009 1.6 TDCi Titanium Focus aracım var. Ford focus kapı fitili ile uğraşmak yerine Renault Symbol kapı fitili alıp takmanızı öneririm. Tek kapı için fiyatı 25 Tl idi. Hem daha etli hem birebir uyuyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 201312 yıl comment_200335 Öncelikle merhaba, foruma yeni üye oldum. 2009 1.6 TDCi Titanium Focus aracım var. Ford focus kapı fitili ile uğraşmak yerine Renault Symbol kapı fitili alıp takmanızı öneririm. Tek kapı için fiyatı 25 Tl idi. Hem daha etli hem birebir uyuyor. Özgür bey henüz üye sayılmazsınız lütfen kurallara uyarak özel mesaj kutunuzdaki mesaja göre eksikleri tamamlayınız. Aksi halde üyelik durdurulur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201412 yıl comment_219972 bende yapmıs olmama rağmen pekte etkı etttı dıyemem hanı ılk baslarda kapıları daha tok yapıyor ama sonralarda yıne aynı yanı ben pek etkı aldım dıyemem hemde 2 kat çekmeme rağmen Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201412 yıl comment_219984 Geçenlerde biyerde okumuştum, megane 2 aracın fitillerini uygulamış birisi gayet de faydasını gördüğünü söylüyordu. Sesi azaltmış belli ölçüde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 201610 yıl comment_343535 Ben bugün yaptım. Kesinlikle farkettiriyor. Dış sesi farkedilir ölçüde azalttı. Fakat akvaryum hortumu bence uygun değil. Çünkü ince yapıya sahip. Bauhaus da akvaryum hortumu çapında yeşil renk hortum var. Bu hortumla yapın. Gerçekten farkediyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 201610 yıl comment_343561 Bir saat önce, Doğan Kurban said: Ben bugün yaptım. Kesinlikle farkettiriyor. Dış sesi farkedilir ölçüde azalttı. Fakat akvaryum hortumu bence uygun değil. Çünkü ince yapıya sahip. Bauhaus da akvaryum hortumu çapında yeşil renk hortum var. Bu hortumla yapın. Gerçekten farkediyor. Çapı kaç mm. oluyor bu hortumun 12, 16 ve 20 mm. olanları var internette ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın