Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 20188 yıl comment_472245 Öncelikle herkese hayırlı günler 2012 focus LPG li powershift şanzıman aracımı performans düşüklüğü nedeniyle bugün ustaya götürdüm subapların yandığını öğrendim genellikle kötü gaz tüketiminden olduğunu söyledi ancak gazı genelde shellden alıyorum aracını LPG ile kullanan varsa önerebileceğiniz bi marka varmı veya dikkat etmem gereken başka bir husus varmı ? Yardımcı olursanız sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 20188 yıl comment_472247 Bir saat önce, Mücahit Çayırtepe yazdı: Öncelikle herkese hayırlı günler 2012 focus LPG li powershift şanzıman aracımı performans düşüklüğü nedeniyle bugün ustaya götürdüm subapların yandığını öğrendim genellikle kötü gaz tüketiminden olduğunu söyledi ancak gazı genelde shellden alıyorum aracını LPG ile kullanan varsa önerebileceğiniz bi marka varmı veya dikkat etmem gereken başka bir husus varmı ? Yardımcı olursanız sevinirim Gazı nereden alacağınızı bilemem ama o ustayi değiştirmeyi tavsiye edebilirim. Subap eritme varsa ustanın söyleyeceği tek şey subap değişimi olmalı. Tabi komple silindir kapağı elden geçecek. Bu durumda yakıt kalitesi en son etkenlerden birisi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 20188 yıl comment_472248 yakıt olarak lpg ve benzin arasında yanma sıcaklığının çok farklı olduğu. lpg nin daha yüksek sıcaklıkta yanmasından dolayı motor sıcaklığını fazla arttırdığı herkes tarafından konuşuluyor artık. youtube üzerinde çok video var bir göz atın derim. benim aracımda lpg li şimdilik iyi ama eninde sonunda supaplar ses verecek. o gün ne kadar geç gelirse o kadar çok sevineceğim. dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda motora çok yüklenmeyin sakin kullanın belirli periyotlarla gaz ayarı yaptırın derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 20188 yıl Yazar comment_472257 1 saat önce, Menderes Urun yazdı: yakıt olarak lpg ve benzin arasında yanma sıcaklığının çok farklı olduğu. lpg nin daha yüksek sıcaklıkta yanmasından dolayı motor sıcaklığını fazla arttırdığı herkes tarafından konuşuluyor artık. youtube üzerinde çok video var bir göz atın derim. benim aracımda lpg li şimdilik iyi ama eninde sonunda supaplar ses verecek. o gün ne kadar geç gelirse o kadar çok sevineceğim. dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda motora çok yüklenmeyin sakin kullanın belirli periyotlarla gaz ayarı yaptırın derim. Tavsiyeniz için teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 20188 yıl comment_472268 slm.benimde başıma gelmişti C Max Sübap Yanması şeklinde forumda aratırsanız bilgi sahibi olursunuz.orada yapılan işlemleri yazmıştım.geçmiş olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 20188 yıl comment_472270 Geçmiş olsun aynı model focusumda bende yaktım motor komple elden geçti tan oto Ankara 8-10 bin gibi uçuk bir rakam verdi yapacak bişey yok Türkiye şartlarında tupsuz olmuyor fakat bunu bilen üretici motorları hassas yapıyor tüpe çok uyumlu değiller yeni motorlar bu yüzden elinde sonunda subaplar yaniyo benzinden kistigini illa senin cebinden dolaylı yollardan yedek parça vs geri alıyorlar tekrar geçmiş olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20188 yıl comment_472308 11 saat önce, Fuat Yğ yazdı: benzinden kistigini illa senin cebinden dolaylı yollardan yedek parça vs geri alıyorlar öyle yada böyle sonuç buraya geliyor biz veriyoruz veya onlar alıyor fark etmez tespit yerinde Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20188 yıl Yazar comment_472377 21 saat önce, Fuat Yğ yazdı: Geçmiş olsun aynı model focusumda bende yaktım motor komple elden geçti tan oto Ankara 8-10 bin gibi uçuk bir rakam verdi yapacak bişey yok Türkiye şartlarında tupsuz olmuyor fakat bunu bilen üretici motorları hassas yapıyor tüpe çok uyumlu değiller yeni motorlar bu yüzden elinde sonunda subaplar yaniyo benzinden kistigini illa senin cebinden dolaylı yollardan yedek parça vs geri alıyorlar tekrar geçmiş olsun 8- 10 bin. Çok deilmi ya sizde hangi parçalar değişti Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 20188 yıl comment_472624 Kesinlikle araçlara tüp takılmasına karşıyım. Aracın orjinali neyse öyle kullanın. Sonra böyle sorunlarla uğraşıyoruz. Kitliyorlar hesapları daha sonra da. Geçmiş olsun. Söylenen o dur ki, seçtiğiniz marka da olsa istasyonların sağlam ve güvenilir olması önemli. Ben yakıtımı BP 'den alırım hep, hiçbir şikayetim olmadı. Gazı da OPET'ten tavsiye ederim. Kullanan bir çok arkadaşım mennun. Ama önemli olan istasyonun depolarının bakımlı ve temiz olması. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 20197 yıl comment_492583 Merhabalar, 2012 model Powershift 1.6 benzinli LPG’li Focus’um var, aynı sorunu ben de yaşıyorum. Araba özellikle yokuşta çekmiyor, arada supaplardan patlama sesi geliyor. Bununla ilgili İzmir’de bir ustaya arabayı gösterdim, sorunla ilgisi olabilecek buji vb. her parçayı değiştirerek arabayı denedik sorun hala geçmedi. Usta, supapların yanmış olabileceğini, motorun açılması gerektiğini, 1.500-2.000 TL civarında masrafı çıkabileceğini söyledi. İzmir’de bu sorunla ilgili bildiğiniz bir usta tavsiyesi varsa ona da göstermek istiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Resimde de silindirdeki güç kaybı görünüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 20197 yıl comment_492588 36 dakika önce, İbrahim Gözcü yazdı: Merhabalar, 2012 model Powershift 1.6 benzinli LPG’li Focus’um var, aynı sorunu ben de yaşıyorum. Araba özellikle yokuşta çekmiyor, arada supaplardan patlama sesi geliyor. Bununla ilgili İzmir’de bir ustaya arabayı gösterdim, sorunla ilgisi olabilecek buji vb. her parçayı değiştirerek arabayı denedik sorun hala geçmedi. Usta, supapların yanmış olabileceğini, motorun açılması gerektiğini, 1.500-2.000 TL civarında masrafı çıkabileceğini söyledi. İzmir’de bu sorunla ilgili bildiğiniz bir usta tavsiyesi varsa ona da göstermek istiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Resimde de silindirdeki güç kaybı görünüyor. ustaeller sabri ustayla bir görüşün ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 20197 yıl comment_492589 3 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: ustaeller sabri ustayla bir görüşün ... Teşekkür ederim tavsiye için Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 20197 yıl comment_493197 08.01.2019 - 13:14 tarihinde, İbrahim Gözcü yazdı: Merhabalar, 2012 model Powershift 1.6 benzinli LPG’li Focus’um var, aynı sorunu ben de yaşıyorum. Araba özellikle yokuşta çekmiyor, arada supaplardan patlama sesi geliyor. Bununla ilgili İzmir’de bir ustaya arabayı gösterdim, sorunla ilgisi olabilecek buji vb. her parçayı değiştirerek arabayı denedik sorun hala geçmedi. Usta, supapların yanmış olabileceğini, motorun açılması gerektiğini, 1.500-2.000 TL civarında masrafı çıkabileceğini söyledi. İzmir’de bu sorunla ilgili bildiğiniz bir usta tavsiyesi varsa ona da göstermek istiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Resimde de silindirdeki güç kaybı görünüyor. Benim araçda seninkinin aynısı, gaza yüklenince patlama yapıyordu, lpg enjektörlerini değiştirince sorun düzeldi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın