Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Selim.Dursun

Üye
  • Toplam İleti

    23
  • Katılım

  • Son ziyaret

Selim.Dursun tarafından yazılan her şey

  1. Bende 1.0 ecoboost otomatik için düşünüyorum ama 6F15 şanzımanın maximum tork dayanımı nedir? Bilen varmı arkadaşlar.
  2. Teşekkürler, bu işte çok iyi bir firma ama bana artık faydası olmaz, yaklaşık 10 yıl lpg li araçlar kullandım ama artık lpg ye bulaşmam.
  3. Merhaba arkadaşlar, 3 yıl kullanıp satmış olduğum aracıma aldıktan birkaç ay sonra atiker gold marka lpg kiti taktırmıştım, araç powershift olduğundan taktırmadan öncede 1. vitesten 2. vitese geçmesi biraz kasıntılı ve titremeli oluyordu, birazda şanzımandan mekanik sesler geliyordu, lpg taktırdıktan sonra buna birde bir miktar performans düşüşü ve gaza yüklendiğimde patlama yapması eklendi, patlamadan kasıt gaza yüklendiğimde pat diye sert bir ses gelip aracın tekleme yapması diyebilirim, araca fazla yüklenmeden uzun süre bu şekilde kullandım aracı, bu arada birçok kez lpg yi taktırdığım yere gittim ayar yapıldı vs. sonuç olmadı, son olarak söktürme niyetiyle tekrar lpg ciye gittim (ben taktırdıktan sonra yaklaşık bir buçuk sene geçti), bu sefer ustalar nedense lpg kitinden enjektörleri değiştirdi ve aynı anda buji tırnaklarınıda daralttı, aracı teste çıktığımda aracın gayet rahatladığını ve gaza yüklendiğimde patlama yapmadığını gördüm, yaklaşık 1 sene bu şekilde kullandım, aynı zamanda şanzımanla ilgilide bir sıkıntı yaşamadım, şanzımandan gelen mekanik seslerde nerdeyse kesilmiş gibiydi, bütün sıkıntıyı lpg enjektörüne bağladım, sonrasında aracın bakım zamanı geldiğinden bakımını yaptım bujileride değiştim, bakımdan sonra gaza yüklendiğimde patlatma ve 1. vitesten 2 ye geçerken titreme mekanik sesler tekrar başladı, aklıma bujiler geldi ve sanayiye gidip tırnakları 0.7 ye daralttım, sorunlar tekrardan düzeldi, bu şekilde sorun yaşayanlar tırnak aralığını daraltarak deneyebilirler , hatta lpg siz powershift kullanıpta sorun yaşayanlar bile tırnak aralığını daraltıp bir denesin bence.
  4. 2016 1.0 otomatik , araç henüz 1400 kmdeydi, aracı şehir dışından alıp istanbula getirdim, 420 km yol aldık, bagaj boş klima kapalı tek sürücü, yol bittiğinde 4.4 litre gösterdi, yola çıkarken depoyu doldurmuştum gelince tekrar doldurdum yol bilgisayarı doğru çıktı, bir araçta ilk defa fabrika verisini tutturdum, istambul şehir içi için tam veri oluşturacak kadar kullanmadım, ama şehir dışı yüketimi tatmin etti.
  5. Semih bey dediğiniz gibi oldu, Murat beyin verdiği linkdeki dosya yüklenmedi, sizin verdiğiniz dosya yaklaşık 15 dakika içinde yüklendi ve Türkçe dil seçeneği eklendi, destek için ikinizede çok teşekkür ederim.
  6. Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım focusun multimediyasında sadece 3 dil seçeneği var Türkçe seçenek yok. Versiyon 3.10, eski konulardan baktım ama net bişey bulamadım, Türkçe dil nasıl ekleyebilirim, bilen arkadaşların yardımcı olmasını rica ederim.
  7. Teşekkür ederim. Direksiyon kumandası çalışıyor, benim araçta sesli komut sistemi çalışmadı, sebebi aracın tek soketli olması, servisin dediğine göre focuslar genelde çift soket oluyormuş cihazda çift soketliler için üretilmiş, kutusundanda çift soket çıktı, sesli komut sistemi bana kullanışlı gelmediğinden yaklaşık 3 senedirde hemen hemen hiç kullanmadığım için önemsemedim cihazı taktırdım, performansı çok iyi, çok hızlı diyebilirim, şuan için memnunum, tabi elektronik birazda şans işi
  8. Benim araçda yok, makyaj öncesi ek paketle alınabiliyordu, makyajdan sonra standart oldu diye biliyorum. --0 dakika sonra eklendi-- Titanium model için.
  9. Geri görüş kamerası takılabiliyor, montaj dahil 1800 tl
  10. Teşekkür ederim, yandex haritaları yükleyerek ya da igo tarzı bir program yükleyip wi-fi siz kullanılabilir.
  11. Benim araçda bu opsiyonlar olmadığı için çalışıyormu bilmiyorum ama aynı ürünün başka bir videosunda çalıştığını iddaa ediyorlar.
  12. Merhaba arkadaşlar geçen hafta aracıma navimex marka android 8.0 multimedya cihazı taktırdım, donanım ve özellik olarak gayet memnunum, sağlamlığını da zaman gösterecek, aracı alalı yaklaşık 3 sene olmuştu multimedyayı taktırınca yeni araç almış gibi oldum ? her zaman forumdan faydalanıyoruz ufakta olsa bilgi paylaşmak istedim, kısa inceleme videosu,
  13. Benim araçda seninkinin aynısı, gaza yüklenince patlama yapıyordu, lpg enjektörlerini değiştirince sorun düzeldi
  14. merhaba, 2012 focus 3 hb ön silecek takımı için fiyat alabilir miyim, fiyatlarınıza kargo ücreti dahilmidir.ü
  15. 130 tl ye almıştım, geri gönderdim mavi etiketli yokmuş iade ettim,
  16. aynen benimkiler eski gibi görünüyor, içime sinmedi iade edicem, cevaplar için herkese teşekkür ederim,
  17. 2011 sonrası gibi algıladım, bu balatalar ötme yaparmı, iade etmelimiyim
  18. evet sanki çok önceden bir yede okumuştum, bu kırmızı olanlar ötme yapıyomuş galiba, iade edeceğim sanırım,
  19. Merhaba, internetten balataları sipariş verdim bugün geldi ama balatanin ortasinda cizgi seklinde bir bosluk olmasi lazım diye hatırlıyorum, acaba bana eski focuslarin balatasimi gonderildi, resimleri telefondan ekledim ama gorunecekmi bilmiyorum, yardımcı olabilirmisiniz,
  20. şanzıman kışın çok rahat çalışıyor sıkıntı olmuyor, yazın uzun süreli sıkışık trafik kullanımında biraz kasılıyor, birde kullanıcının ayağının alışmasıyla ilgili bir durum var sanırım, ben aracı ilk aldığımda kalkışlar daha sıkıntılıydı, 1 seneden fazla oldu ayağım alıştı sanırım şuanda sorun yok, ama aşırı sıcakların şanzımanı etkilediğini düşünüyorum, birde otosanın bu sorunu kabullenip kullanıcılara kolaylık sağlaması lazım.
  21. merhaba, aracım 2012 focus ti-vct lpg için orjinal ford olanlardan, hava filtresi, polen filtresi, yağ filtresi, yağ, buji, fiyatı verebilirmisiniz, teşekkürler,
  22. üreticinin tavsiye ettiği hangileridir, uyum işini tam çözemedim, yani benim yazdığım bujiler uyumlumudur, uyumlu bujiyi sipariş verebileceğim bir link verebilirseniz çok iyi olur,
  23. merhabalar, 2012 lpg li 1.6 ti-vct motor aracım var, bujileri değiştirmek istiyorum, konu başlığındaki bosch marka buji aracıma uyumlumudur? ben araştırdım ama tam emin olamadım, ve hangi marka buji önerirsiniz? teşekkürler,
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.