Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 abi bişi kalmadıki zaten... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 http://youtu.be/hmGQ5SlazJA http://youtu.be/vQh112HQsoE Acele ile bu kadar... cem bey siz çıkmamışmıydınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 cem abinin listesine bir ek.. çok sevdiğim 2 parça: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 pazartesi sendromu için birebir.. pazartesi sabah birkez daha dinlersiniz : http://www.youtube.com/watch?v=MBoTRF2aK4s Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Yahu nooluyor burada kardeşim,birdenbire herkes dj kesilmiş....Neden acabaaaaa...Dur tahmin edeyim,müzik dinleme isteğiniz kabardı....Yok yok o da olamaz,dur bakiiim...Hıııı,anladım şimdiiiiiiiii....Abi çok ilginç gerçekten.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 yahu aylardır şu başlıkta şarkı paylaşıyorum, bi laf edilmedi, aynen devam ediyorum paylaşmaya, bi anda "neden acaba"lı sesler yükselmeye başladı... hiçbişi yazmayalım o zaman foruma sayın abim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 adam haklı burası onun günün şarkısı ben şu anda ne dinliyorsunuz köşesi acmıştım ordan devam ediyorduk cem bey dünkü geçmişten esentileri burda devam etitrince bende birşey diyemedim burda devam ettik Bora.da haklı olarak şaşırdı birgünde bukadar parça paylaşılınca konubudur... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Koca site yer bulamadılar ba ba ba ba Sent from my iPhone 4s using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Koca site yer bulamadılar ba ba ba ba Sent from my iPhone 4s using Tapatalk nediyim koca doktora canım alla alla..gel canım köşemize gidelimmi ala ala.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 nediyim koca doktora canım alla alla..gel canım köşemize gidelimmi ala ala.... Ben bisey demiyorum konu dağılmasın yeter Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Ben bisey demiyorum konu dağılmasın yeter Sent from my iPhone 4s using Tapatalk duy da inanma... bi soru sordum facebook'tan ona bak hele bi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap