Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20188 yıl comment_465817 Herkese selamlar, Yaklaşık 10 gün önce Ford Focus 2017 Titanium aldım, Sync 3 ile şu an çalışıyor. Sync 3 içerisinde bulunan uygulamalar kısmı için telefonumdan veya Google PLay Store dan herhangi bi uygulama bulamıyorum. Bu konuda Türkiye den kaynaklı uygulama konusunda bi kısıtlama mı var? Bu uygulamalar nedir veya nasıl erişilebilir? Şimdiden yardımlar için teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20188 yıl comment_465820 Şuradan bir cevap çıkar mı acaba, bakabildiniz mi? https://www.focusclubtr.com/forum/197-ford-sync-sistemleri/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 20187 yıl comment_490430 merhaba 2018 titanium aldım fakat klimaya dair herhangi bir bağlantı yok sync3 üzerinde ayrıca diğer araçlarda kullanılan carstream ile sync3 bağlantısını sağlıyamıyorum bilgisi olan var mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 20187 yıl comment_490431 12 dakika önce, Berk B. yazdı: merhaba 2018 titanium aldım fakat klimaya dair herhangi bir bağlantı yok sync3 üzerinde ayrıca diğer araçlarda kullanılan carstream ile sync3 bağlantısını sağlıyamıyorum bilgisi olan var mı ? Klima kontrolü yok ancak modifiye ile gelebilir bunun konusu sitemizde mevcut. Sync 3’e uyumlu olmayan uygulamalar sistemde tanınmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 20187 yıl comment_490432 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Klima kontrolü yok ancak modifiye ile gelebilir bunun konusu sitemizde mevcut. Sync 3’e uyumlu olmayan uygulamalar sistemde tanınmıyor. klima kontrolü modifiyesini kendim yapmam gerekiyor değil mi doğru mu anladım. okuduğum ve gördüğüm kadarıyla sync 3 te video izleme imkanım yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 20187 yıl comment_490433 3 dakika önce, Berk B. yazdı: klima kontrolü modifiyesini kendim yapmam gerekiyor değil mi doğru mu anladım. okuduğum ve gördüğüm kadarıyla sync 3 te video izleme imkanım yok. Burada birtakım bilgiler mevcut https://www.focusclubtr.com/forum/197-ford-sync-sistemleri/ Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın