Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Otomatik Far Sensörünün Gündüz Yanması Hakkında

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar... Az önce orjinal ürünlerini internetten temin ettiğim parçaları alıp ustama götürdüm ve yağ bakımını yaptırdım. Dükkan karanlıktı lakin dışarı çıktığımda halen farların yandığını gördüm. (Saat:17:15 civarı) pimpiriklendim sizce nedendir acaba?

Yanıtlama zamanı:

Sensör yeterli ışığı algıladığı zaman kısa bir beklmeme(20-30 sn.) sonrası farlar söner. Eğer sönmüyorsa ya bundan dolayı ya da sensör arızası vardır diye düşünüyorum.

Uğur Akdaş tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Yukarıda da söylenildiği gibi sensörün özellikle farları kapatması bir miktar gecikme ile çalışıyor. Örnek olarak tünele girince hemen yanarken, tünel çıkışı kapatması bir süre geçtikten sonra oluyor. Bunun dışında havanın çok kapalı olduğu, çok az gün ışığının olduğu durumlarda da çalışabiliyor. Ayrıca sensörün olduğu cam kısmı çok kirlenmiş vs. de olabilir.

Yanıtlama zamanı:

Bir de şu var: Araçtaki sensörün aydınlık algısı ile insan gözününki uyuşmuyor.

Bizim aydınlık olarak algıladığımız sabah veya akşamın erken ışıklarını sensör karanlık olarak algılıyor ve farı yakıyor

Sabahları işe giderken bu durumu çok yaşıyorum, aydınlık zannettiğimi araba hiç öyle algılamıyor. Ben de elden farı kapatıyorum bazen. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

sanırım anlık bişeydi sabah araca bindiğimde kendiliğinden düzeldiğini farkettim. Teşekkürler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.