Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 20188 yıl comment_460463 Gmg garage şirket aracı olarak bir custom almıştı..Videosunu paylaşmış..Modifiye, iç döşeme vb...Dakika 1 gol 1 ford servise de işleri düşüyor..İlgili olanlara iyi seyirler. Video linki : Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 20188 yıl comment_460464 Jantlar hariç gerisi fena olmamış gibi. Jantlar sanki emanet gibi duruyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 20188 yıl comment_460470 Bu arabayı ümrani'ye sanayide topladılar daha önce videolarından biliyorum.. Sanırım yetkili servis'de nuray otomotiv ( videoyu izlemedim otopark resminden tahminim ) çok hızlı servistir kendileri anmadan geçemiyeceğim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 20188 yıl comment_460474 11 dakika önce, okan ali yazdı: Bu arabayı ümrani'ye sanayide topladılar daha önce videolarından biliyorum.. Sanırım yetkili servis'de nuray otomotiv ( videoyu izlemedim otopark resminden tahminim ) çok hızlı servistir kendileri anmadan geçemiyeceğim Tahminlerin doğru ? O değil de, daha güzel olabilirdi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 20188 yıl comment_460551 bence hiç olmamış fiber yığını gibi duruyor her yeri jantlar çok ufak kalmış spoyler desen kaçak gecekondu kıvamında araç zaten yüksek iyice yükseltmiş aracı o dodiklere 22-23 jant lazım çok minnak kalmış 18 ler Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 20188 yıl comment_460583 Bence bir tek jantları güzel. O da üstündeki saçma sapan ek yüzünden bastırılmış. Apaçiliğin tavan yapmış halı. Videosunu izledim. İçi de Rus mafyası minvalinde bir şey. VİP nin bile sadesi makbul bence. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın