Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 20188 yıl comment_460119 4 dakika önce, Alperen G. yazdı: Gerçi hala düşünüyorum da cidden gerek yok diyorum.. ama nefis bir kalem cidden.. böyle diye diye alıcam sanırım Tuzak işe yaradı yani... Değerini bilene gitsin. Mert kayıtsız kalma..! Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 20188 yıl comment_460121 14 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Değerini bilene gitsin. Mert kayıtsız kalma..! Hocam siz bizi severdiniz, neden böyle evimizin orta yerine incir ağacı dikiyorsunuz, neden bizi zehirliyorsunuz böyle anlamıyorum @Alperen G. yarın kalbini kırıcam, hazırlıklı ol Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 20188 yıl comment_460122 5 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: Hocam siz bizi severdiniz Hala seviyorum. 14 Şubat ya kendinize hediye almanızı sağlamaya çalışıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 20188 yıl Yazar comment_460128 @Mert Yürüyen unutma, unutulanlar unutanları asla unutmazmış... öyle aklıma geldi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 20188 yıl comment_460129 5 dakika önce, Alperen G. yazdı: @Mert Yürüyen unutma, unutulanlar unutanları asla unutmazmış... öyle aklıma geldi... Haha... Battık biz battık! Bana sevgililer günü hediyesi alsana... Bu gidişle biz bize kalıcaz müdür Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 20188 yıl Yazar comment_460137 6 saat önce, Mert Yürüyen yazdı: Haha... Battık biz battık! Bana sevgililer günü hediyesi alsana... Bu gidişle biz bize kalıcaz müdür Olm bu iş kötüye gidiyo bak.. gel yol yakınken dönelim bu işten.. kapatalım başlığı, kendi halimizde yazmaya çizmeye devam edelim.. içkinin kumarın yuva yıkması tamam da dolmakalemden ocağı batan ilk kişiler olmayalım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 20188 yıl Yazar comment_460154 2 saat önce, Onur Sezgin yazdı: Böyle kalemlikler lazım size Cıks... çok demode.. @Mert Yürüyen göstersin kalemliğini.. Belki ben de gösteririm uslu birer çocuk olursanız Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 20188 yıl comment_460175 İvit, bu çok demode... Kamu dairesindeki masa üstü kalemliklerden, @Onur Sezgin beton döktük üzerine resmen Büyük kalemliğim bugün gelsin, foto aticiiiim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 20188 yıl comment_460244 Bir saat önce, Mert Yürüyen yazdı: Ne siz sorun ne ben soyliyim ? Bence bu resmen fetişizm. Yani fanatizmi aşmış Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 20188 yıl Yazar comment_460247 Bir saat önce, Cem Boneval yazdı: Bence bu resmen fetişizm. Yani fanatizmi aşmış @Mert Yürüyen bence de durumun kötü Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 20188 yıl comment_460264 bu kalemler mürekkep olmadan bi şekilde denenebilir mi? şu aliexpressteki kalem geldi ama evde mürekkep yok, merak içersindeyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 20188 yıl comment_460266 23 dakika önce, Ozan Kar yazdı: bu kalemler mürekkep olmadan bi şekilde denenebilir mi? şu aliexpressteki kalem geldi ama evde mürekkep yok, merak içersindeyim @Alperen G. bu ozanin yazdiklarini okurken gozlerim kaniyor... sen bizzat ilgilensen olmaz mi, hic mi sorumluluk hissetmiyorsun be adam? ??? Şubat 13, 20188 yıl Mert Yürüyen tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın