Misafir Oluşturma zamanı: Aralık 31, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 31, 2017 2018 yılının herkes için sağlık, huzur, başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum..Umarım sevdiklerimizle çok daha güzel günler yaşarız..Mutlu yıllar. ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ugur K. Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2017 Hepinize sağlıklı mutlu ve huzurlu dilediğiniz gibi bir yıl dilerim. Her şey gönlünüzce olur inşallah.. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2017 İyi yıllar [emoji5] 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2017 Hoş geldin yeni zamlar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2017 2017 den daha iyi bir yılınız olsun. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2017 Önce sağlık dileyelim, gerisi kolay nasılsa ? 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2017 Buda gelir bu da geçer mutlu yıllar 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2017 Yeni yılınız kutlu olsun 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2017 Şahsım adına çok şeyimi kaybettiğim bir yıl oldu işimi kaybettim yıkıldım ezildim. Allah'a yalvarıyorum 2018 de kaybettigim şeyleri geri alabilirim. Herşey gönlünüzce olsun. 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2017 Herkese, mutlu, sağlıklı ve istediği gibi bir yıl diliyorum En düşük CPU gereksinimli kar efektimizle birlikte 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdem B. Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2017 Mutlu yıllar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2017 Güzel olsun tatli olsun iyi yil olsun emi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2017 Herkese Mutlu Yıllar Olsun 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2017 Kafalar kıyakmı beyler???? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2017 İyi yıllar herkese. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap