Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Gitmediğim Sokakta Yazılan Ceza

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

2 hafta önce babaannelerin bile 80 km hızla gittiği bir yerde 94 km hızla hız sınırını %50 nin üzerinde aşmaktan 1002 TL ceza yemişim

Memlekette adalet olsa idi bunu dillendirmem ayıptı ama ne kural ihlalleri(yalnızca trafik için söylemiyorum) var iken 1002 tl o kadar sinir bozuyor ki...

• Yanıt 49
  • Görüntüleme 8,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Güvenlikten aradılar az önce, ben daha göremedim ama o saatlerde aracın okulda olduğuna dair görüntüleri bulmuş, hazırlamışlar sağolsunlar.

• Ceza iptal oldu ancak mahkeme karar veremedi.    Türlü saçmalıklar var, onları da müsait bir zamanda anlatırım. Bugün iade talebi için vergi dairesine gittim. Matbu bir dilekçeleri var onu do

• Geçmiş olsun... Aracın orada olmadığını nasıl ispat edeceksin? Yüce devletimize nakdi yardım gibi düşünelim, sevaptır.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
17 dakika önce, Burhan Bakar yazdı:

80 km hızla gittiği bir yerde 94 km hızla

geçmiş olsun

Yanıtlama zamanı:
45 dakika önce, Olcay Sert yazdı:

geçmiş olsun

Teşekkür ederim?

Yanıtlama zamanı:
5 saat önce, Yıldırım Polat yazdı:

Hadi buyrun bakalım. Söylenecek çok şey var ama buraya yazabileceğim şeyler değil. Yasal olarak elimden ne geliyorsa yapacağım. 

_20190417_124657.JPG

Ben önce ödedim , sonra gittim adliyeye. . Bütün evrakları hazırlamıştım. Dilekçemi verdim Sulh Ceza mahkemesine 10 Aralık falandı.  Geçen hafta 4. şeref ayı doldu. Bugün gene gittim adliyeye. "Baba acelen ne 6 aydan önce karar çıkmaz. sen iyisi mi temmuz ortasına kadar bekle karar çıkmazsa gel gene bakalım" diye kafa geçtiler .  Karar lehine çıkarsa bu sefer maliyeye gidip ödediğin parayı geri istiyorsun. Minimum 6 ay da onun için  koy dediler . 

Yanıtlama zamanı:

Ben sadece cezaya itiraz etmeyeceğim. Bunu yazan fahri trafik müfettişi denen mahluk hakkında görevi kötüye kullanma olduğu için davacı olacağım. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.