Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20178 yıl comment_452100 Değer kaybı tazminatını almak için sigortacınla muhakkak görüş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20178 yıl Yazar comment_452101 %100 ben haklıyım ekspere desem ki illa yaptiracaksiniz aracımı madem serviste yapılmasını istiyorum desem servise kadar ki çekici ücretini ödemekte istemiyorum desem sonuçta ben haklı çıkmışım bunları isteme gibi bi hakkım yok mu --3 dakika sonra eklendi-- 3 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Değer kaybı tazminatını almak için sigortacınla muhakkak görüş. Sigortacimin bugün yanındaydım zaten yine kendisi bahsetti egerki aracın perte çıkmaz yapılırsa değer kaybı tazminatı için de dosya açacağız diye ben unutursam bile sen bana hatırlatirsin dedi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20178 yıl comment_452111 Kazada haklılık oranları ile bu durumların alakasını ben anlayamadım Bilen varsa yazılı metninin linkini vs atabilir mi, okuyalım bilgilenelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20178 yıl comment_452113 https://www.sigortam.net/kasko-sigortasi/sorularla-arac-deger-kaybi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20178 yıl comment_452114 26 dakika önce, Serkan Z. yazdı: https://www.sigortam.net/kasko-sigortasi/sorularla-arac-deger-kaybi Bunu sormadım yahu çekici veya pert durumu ile ne alakası var? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20178 yıl comment_452117 33 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Bunu sormadım yahu çekici veya pert durumu ile ne alakası var? Pardon. Benimkisi sazanlık olmuş. ? Haklılığın bunlarla alakası sıfır tabii ki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20178 yıl Yazar comment_452126 1 saat önce, Serkan Z. yazdı: Pardon. Benimkisi sazanlık olmuş. ? Haklılığın bunlarla alakası sıfır tabii ki. Ben anlatamadım sanırım diyorum ki eksper aracı perte çıkarmadı dedi ki arabanı yaptiracaz bende ekspere sanayide yapılmasın serviste yapılsın diyebiliyor muyum ve yapılır derse de çekici ücretini benim mi vermem gerekiyor yoksa karşı tarafın sigortasimi veriyor çekici ücretini --1 dakika sonra eklendi-- 2 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Bunu sormadım yahu çekici veya pert durumu ile ne alakası var? Çekici ve pert durumunu bu bakımdan sormuştum alakası varmı diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20178 yıl comment_452129 3 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Kazada haklılık oranları ile bu durumların alakasını ben anlayamadım Bilen varsa yazılı metninin linkini vs atabilir mi, okuyalım bilgilenelim 15 dakika önce, Mesut Y yazdı: Ben anlatamadım sanırım diyorum ki eksper aracı perte çıkarmadı dedi ki arabanı yaptiracaz bende ekspere sanayide yapılmasın serviste yapılsın diyebiliyor muyum ve yapılır derse de çekici ücretini benim mi vermem gerekiyor yoksa karşı tarafın sigortasimi veriyor çekici ücretini --1 dakika sonra eklendi-- Çekici ve pert durumunu bu bakımdan sormuştum alakası varmı diye Bana göre yok varsa da ben bilmiyorum zaten bu sebeple sordum genele, size demedim Siz zaten kusurun sizde olmadığını biliyordunuz/tahmin ediyordunuz madem keşke direkt servise gitseydiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20178 yıl comment_452132 48 dakika önce, Mesut Y yazdı: Ben anlatamadım sanırım diyorum ki eksper aracı perte çıkarmadı dedi ki arabanı yaptiracaz bende ekspere sanayide yapılmasın serviste yapılsın diyebiliyor muyum ve yapılır derse de çekici ücretini benim mi vermem gerekiyor yoksa karşı tarafın sigortasimi veriyor çekici ücretini Benim cevabım da size değildi. Başka bir mesajı yanlış yorumlayıp link verdim. Aslında çekici ücreti vs. durumları en iyi sigortacınız yanıtlayabilir. Ancak benim kişisel yorumuma göre siz zaten aracı kaza yerinden bir başka yere nakletmişsiniz. Şimdi oradan da yetkili servise götürmek tamamen sizin yükümlülüğünüzde olacaktır. Buradaki çekici ücretini hiçbir sigorta karşılamaz bana göre. Aralık 15, 20178 yıl Serkan Z. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20178 yıl Yazar comment_452133 Bakalım şu eksper den bi sonuç gelcek ins. arac perte çıkar da bunlarla uğraşmayız direk ilk geldiğinde deseydi pert bu araç diye demedi işte bizde fiyat listesi hazırlayacağız dedi sizinkine yakın olursa perte çıkartıcaz dedi bekliyoruz bakalım. Bu arada bugün sigortacimin yanındaydım dedi ki bana o arabanın masrafı düşmesi için bile eksper aracıni alır kendi anlaşmalı olduğu kaportacıya götürür dedi kaportacınin işçilik ücreti için örneğin benim kaportacı 3 milyar isterse eksperin anlaşmalı olduğu yer 1 milyara işçilik yapıyorsa eksper aracımı o kaportacıya götürüyormuş Aralık 15, 20178 yıl Mesut Y tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20178 yıl comment_452136 Bu bahsettiğim olayda haklı olan tarafın kaskosu vardı. Çekici ücretini sigorta karşılamış ancak biraz eksik karşılamış. İlk seferde aracı kasko şirketi anlaşmalı olduğu özel servise çekmiş. Oranın anlaşması varmış. Yedek parçayı indirimli alıyormuş. Böyle olunca aracı perte çıkarmadılar. Böyle olunca aracı yetkili servise çektirdi araç sahibi. Serviste araç perte ayrıldı. Her mesajınızda çekici parasından bahsediyorsunuz. Belkide aracınız onarıma gidilecek ve ağır hasar kayıtlı olacak.Çekici taş çatlasın 500 tutar. Hatta samsunda yükü olan bir kamyona falan yüklerseniz daha ucuza gider. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 20178 yıl comment_452281 15.12.2017 - 18:24 tarihinde, Mesut Y yazdı: %100 ben haklıyım ekspere desem ki illa yaptiracaksiniz aracımı madem serviste yapılmasını istiyorum desem servise kadar ki çekici ücretini ödemekte istemiyorum desem sonuçta ben haklı çıkmışım bunları isteme gibi bi hakkım yok mu --3 dakika sonra eklendi-- Sigortacimin bugün yanındaydım zaten yine kendisi bahsetti egerki aracın perte çıkmaz yapılırsa değer kaybı tazminatı için de dosya açacağız diye ben unutursam bile sen bana hatırlatirsin dedi Mesut bey, kazadan sonraki ihbardan sonra (2 gün içinde) eksper yada sigorta size anlaşmalı servisimize çekeriz anlamında bir bildirimde bulundu mu ? Bulunmadı ise; P.tesi beni arayın ,hikayeyi dinlemek istiyorum.Ne yapılabilir bakalım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 20178 yıl Yazar comment_452326 13 saat önce, Murat Ersoydan yazdı: Mesut bey, kazadan sonraki ihbardan sonra (2 gün içinde) eksper yada sigorta size anlaşmalı servisimize çekeriz anlamında bir bildirimde bulundu mu ? Bulunmadı ise; P.tesi beni arayın ,hikayeyi dinlemek istiyorum.Ne yapılabilir bakalım. Bulunmadi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın