Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 20178 yıl comment_448421 Cümleten iyi akşamlar. USB ile müzik dinlerken bluetooth üzerinden yaptığım telefon konuşması bittikten sonra müzik çalar en son kaldığı yerde donuyor. İleri - geri gitmiyor, müzik oynatmıyor ve tesadüf müdür hep uzun yolda oluyor. Başına gelen oldu mu hiç ? (2012 1.6 tdci style plus) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 20178 yıl comment_448436 Teybi fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 20178 yıl Yazar comment_448459 Arabayi stop edip kapıları da kilitledikten sonra düzeliyor zaten Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 20178 yıl comment_448477 4 hours ago, Mehmet Akpunar said: Cümleten iyi akşamlar. USB ile müzik dinlerken bluetooth üzerinden yaptığım telefon konuşması bittikten sonra müzik çalar en son kaldığı yerde donuyor. İleri - geri gitmiyor, müzik oynatmıyor ve tesadüf müdür hep uzun yolda oluyor. Başına gelen oldu mu hiç ? (2012 1.6 tdci style plus) Benim başıma eski arabada gelmişti, ama tuş takımını değiştirip yazılım ayarını yapmadan önce olmuştu. Bence multimedyanın yazılımını güncellemeyi deneyin bir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 20178 yıl Solution comment_448492 Benim çift hatlı sony telefon ile benzer bir sorun yaşıyordum. Konuşma bittikten sonra araç telefonu sonlandıramadığı için, telefon modundan çıkamıyordu. Telefonu değişince düzelmişti. Konuşma bittikten sonra, telefonu bluetooth'dan kapatmayı denediniz mi? Yapmadıysanız bir deneyin, sistem geliyor mu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 20178 yıl Yazar comment_448496 38 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Benim çift hatlı sony telefon ile benzer bir sorun yaşıyordum. Konuşma bittikten sonra araç telefonu sonlandıramadığı için, telefon modundan çıkamıyordu. Telefonu değişince düzelmişti. Konuşma bittikten sonra, telefonu bluetooth'dan kapatmayı denediniz mi? Yapmadıysanız bir deneyin, sistem geliyor mu. Ben de yeni değiştirdim telefonu ve hatta eski telefonum da çift hatlı idi. Yeni telefonla bir iki kere bağlandım kısa mesafe idi donma olmadı dediğiniz gibi olabilir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın