Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Küresel ısınmadan nasibini almış seninki Öngörü ve hız hep dolu diğerleri bozuk galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M.Kayabaşı Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Eco şampiyon bendede çıktı. F3 power shift sedan. düzce-ankara- otobandan 110 kmye sabitleyerek 5.7 degerine ulaştım. tabi otobandan çıkıp trafiğe girene kadar. 25 km sehir içi yogun trafikten sonra bu değer 6.1 ulaştı .1 yetişkin+1 bebek ve fazlaca bagajla. dönüşte ise yoğun yağmur altında E5'i kullanarak 90-100 arası 5.5 değerine ulaştım. (eski yol 5 km civarı fazlaymış.) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nebi Yüksek Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 Yoncalar tamamda kupamız eksik... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Yoncalar tamamda kupamız eksik... Biraz da benzin eksik sanki:)::):):) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Biraz da benzin eksik sanki:)::):):) Biraz mı sadece Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Ben sonunda çözdüm olayı.kesin bu eco şampuan olayı büyük ekranlı göstergedeki bug.yoksa bende neden olmasın dimi ama. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Ben sonunda çözdüm olayı.kesin bu eco şampuan olayı büyük ekranlı göstergedeki bug.yoksa bende neden olmasın dimi ama. Bak hele şu işe demiyor bende iş yok şampiyon yapamıyorum hem ekrana iftira atıyor hemde şampuan diyor :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Ben 4.6'yı tutturduğum zaman şampiyon falan yazmadı ki 5-6 litreler arasını çok yakalamış biri olarak hiç denk gelmedi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Bak hele şu işe demiyor bende iş yok şampiyon yapamıyorum hem ekrana iftira atıyor hemde şampuan diyor :) 1.0 ecoboost u olupda eco şampiyon olan var mı merak ettim şimdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 1.0 ecoboost u olupda eco şampiyon olan var mı merak ettim şimdi Ahmet olmuştu galiba öyle hatırlıyorum .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Ahmet olmuştu galiba öyle hatırlıyorum .. Abi yakıttan şampiyon olsam hız sıfırlanıyo.hızdan olsam öngörü vites felan düşüyo.ben basarım gaza .gönüllerin şampiyonu olurum daha iyi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Abi yakıttan şampiyon olsam hız sıfırlanıyo.hızdan olsam öngörü vites felan düşüyo.ben basarım gaza .gönüllerin şampiyonu olurum daha iyi Yaşa Doğanım yaşa:):) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Yaşa Doğanım yaşa:):) He he 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan E. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Arkadaslar 1.6 Tdci 115 ps Focus 3 te butun yapraklar full,yakit ortalamasi 5.9 ama herhangi bir ileri surucu,sampiyon vs yazmiyor.Acaba bir sorun mu var? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap