Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

• Yanıt 141
  • Görüntüleme 29,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mantıklı sınırlar dahilinde olmak kaydıyla, araç kullanımında hem ekonomik ve hem de keyifli sürüş yapılabileceğini çok kez kendi kendime de olsa ispatlamışımdır. Özellikle Focus gibi bir otomobi

• Aha... Yukarıdaki tabloya göre ben çok cıvık mıçmışım.. Arabayı temmuzda aldım bugün itibari ile 2400 km de falan. 8 ayda 2400 km.. Yılda 3600 km eder.. 30 yılda falan ödermiki acaba aradaki farkı.

• çok ayrıntılı ve güzel hazırlanmış tablo için teşekkür ederim. Ancak 1. Amortismanı değerlendirirken alış fiyatının ikinci elde satış fiyatına Önemli Ölçüde yansıdığını, 2. Dizel bakımlarının gÖ

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Eco şampiyon bendede çıktı. F3 power shift sedan.

düzce-ankara- otobandan 110 kmye sabitleyerek 5.7 degerine ulaştım. tabi otobandan çıkıp trafiğe girene kadar. 25 km sehir içi yogun trafikten sonra bu değer 6.1 ulaştı .1 yetişkin+1 bebek ve fazlaca bagajla. 

dönüşte ise yoğun yağmur altında E5'i kullanarak 90-100 arası 5.5 değerine ulaştım. (eski yol 5 km civarı fazlaymış.) 

Yanıtlama zamanı:

Yoncalar tamamda kupamız eksik...

Biraz da benzin eksik sanki:):)::):):):):):)

Yanıtlama zamanı:

Ben sonunda çözdüm olayı.kesin bu eco şampuan olayı büyük ekranlı göstergedeki bug.yoksa bende neden olmasın dimi ama.

Yanıtlama zamanı:

Ben sonunda çözdüm olayı.kesin bu eco şampuan olayı büyük ekranlı göstergedeki bug.yoksa bende neden olmasın dimi ama.

Bak hele şu işe demiyor bende iş yok şampiyon yapamıyorum hem ekrana iftira atıyor hemde şampuan diyor :) :)

Yanıtlama zamanı:

Ben 4.6'yı tutturduğum zaman şampiyon falan yazmadı ki 5-6 litreler arasını çok yakalamış biri olarak hiç denk gelmedi.

Yanıtlama zamanı:

Bak hele şu işe demiyor bende iş yok şampiyon yapamıyorum hem ekrana iftira atıyor hemde şampuan diyor :) :)

1.0 ecoboost u olupda eco şampiyon olan var mı merak ettim şimdi
Yanıtlama zamanı:

1.0 ecoboost u olupda eco şampiyon olan var mı merak ettim şimdi

Ahmet olmuştu galiba öyle hatırlıyorum ..

Yanıtlama zamanı:

Ahmet olmuştu galiba öyle hatırlıyorum ..

Abi yakıttan şampiyon olsam hız sıfırlanıyo.hızdan olsam öngörü vites felan düşüyo.ben basarım gaza .gönüllerin şampiyonu olurum daha iyi :D
Yanıtlama zamanı:

Abi yakıttan şampiyon olsam hız sıfırlanıyo.hızdan olsam öngörü vites felan düşüyo.ben basarım gaza .gönüllerin şampiyonu olurum daha iyi :D

Yaşa Doğanım yaşa:):):):)

• 11 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaslar 1.6 Tdci 115 ps Focus 3 te butun yapraklar full,yakit ortalamasi 5.9 ama herhangi bir ileri surucu,sampiyon vs yazmiyor.Acaba bir sorun mu var?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.