Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Mk3 Boya Kodunu Nereden Öğrenebilirim?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar focus 3 buz beyazı aracımın boya kodunu nerden ögrenebilirim bazi taş çarpması sonucu boyanin zedelenen yerlerini rütuş yapmayi düsünüyorumda rütuşu nasil yapabilirim .

Yanıtlama zamanı:

Valla bende dun yaptim pismanim.. bence riskli.. basimada gelen durum sudur. Matlasma oldu. Nasil duzeltilir diye arastirma yapiyorum...
20171112_130215.jpg20171112_131053.jpg

Yanıtlama zamanı:

Boyanın içerisine 4br boya, 2br vernik, 1br akripol sertleştirici koyup bu şekilde uygularsanız daha parlak ve kolay çıkmayan bi uygulama olur

Yanıtlama zamanı:

Daha önce yaptıgım rütuşlar zamanla kalktı ve boya çok sırıtıyordu uygun numarali beyaz boya almadığımdan olsa gerek 

Yanıtlama zamanı:

Benim arabada beyaz frozen white diye geçiyor araba boyası satan yerden almıştım 2 litre en az bu vardı 30 tl, her taş izini rötüşlüyorum hiç atma falan olmadı birebirde arabanın boyası ile tam uyuyor, kırtasiyeden aldığım kaliteli bi fırça ile uyguluyorum.

Yanıtlama zamanı:

Valla arkdaşlar bendede bazı noktalarda sanki mıcır vurması gibi noktalar var. Ama çok derin olmadığı için ben rutuş yapmadım. Çok profesyonel olmak lazım. Yoksa yapılan rutuş o eski halini artıyor arkadaşlar...

--3 dakika sonra eklendi--

Adem kardeşim gerçekten sırıtmuyorsa bende yapayım o zaman tek bir noktayı bir deniyo lim bakalım.

Yanıtlama zamanı:

Ford'un rötuj için kendi boya+vernik seti de var. 50-60 lira gibi bir şey ama uzun dönem kullanabiliyorunuz. Kendinden fırçası vs var. Ben c-max'ı kendim rötujlerdim. Kuga için de aldım.. 

rotuj.jpg

Yanıtlama zamanı:
32 dakika önce, Yüksel Koyutürk yazdı:

Valla arkdaşlar bendede bazı noktalarda sanki mıcır vurması gibi noktalar var. Ama çok derin olmadığı için ben rutuş yapmadım. Çok profesyonel olmak lazım. Yoksa yapılan rutuş o eski halini artıyor arkadaşlar...

--3 dakika sonra eklendi--

Adem kardeşim gerçekten sırıtmuyorsa bende yapayım o zaman tek bir noktayı bir deniyo lim bakalım.

baktığımda anlaşılmıyor sadece arabayı kendim yıkadığım zaman silme aşamasında fark ediyorum.

Yanıtlama zamanı:

Murat bey günaydın.Bahsettiğiniz  rotuş seti nası kullanılıyor.Boya ve vernik karıştırılıyor mu.Benim arabada da taş izleri ve ufak çizikler var.

34 dakika önce, Murat Kav. yazdı:

Ford'un rötuj için kendi boya+vernik seti de var. 50-60 lira gibi bir şey ama uzun dönem kullanabiliyorunuz. Kendinden fırçası vs var. Ben c-max'ı kendim rötujlerdim. Kuga için de aldım.. 

rotuj.jpg

Yanıtlama zamanı:

Önce rötuj yapılıyor. Hava sıcaklığına göre yaklaşık 1 saat bekleyip, verniği üstüne sürüyoruz.

Yanıtlama zamanı:

Sizin aracın boyası metalik mi.Benim bildiğim kadarıyla opak boya, vernikle karıştırılarak hazırlanıyor.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
13.11.2017 - 09:14 tarihinde, Murat Kav. yazdı:

rotuj.jpg

murat abi bu ürünü nereden temin edebiliriz?

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, uğur özsabır yazdı:

murat abi bu ürünü nereden temin edebiliriz?

Servisten isteyebilirsiniz. ya da yurtdışından posta ile gelecek..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.