Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 20178 yıl comment_454546 Abicim ben servisten istedim verdiler kutusunada baktim dyonun boyasini kullaniyorlar frozen white(buz beyazı )yazıo üstünde ve ince suluboya fırçasiyla rötuş yaptim çok guzel oldu belli olmuyor rötus Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 20188 yıl comment_480247 29.12.2017 - 14:47 tarihinde, uğur özsabır yazdı: murat abi bu ürünü nereden temin edebiliriz? murat abi bu seti hangi siteden sipariş gecebilirim bizim servislerin haberi yok bu setten simdi lazım oldu derin mavinin kodu bu verdiğin siteden 5L, DCWE, DCWEWHA, DCWEXWA, J4, M7289ADeep Impact Blue Metallic yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20188 yıl comment_481018 31.08.2018 - 15:38 tarihinde, uğur özsabır yazdı: murat abi bu seti hangi siteden sipariş gecebilirim bizim servislerin haberi yok bu setten simdi lazım oldu derin mavinin kodu bu verdiğin siteden 5L, DCWE, DCWEWHA, DCWEXWA, J4, M7289ADeep Impact Blue Metallic yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler Onların yaptığı işin ben ? Microcatten araca girecekler, boya bölümünde rötuj boyalarının olduğu kısımdan görecekler. Sizin malzeme bu olmalı (akşam tekrardan bakarım).. Finis kodu ile birlikte www.allcarpartsfast.co.uk dan sipariş mümkün. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 20188 yıl comment_481228 11.09.2018 - 09:30 tarihinde, Murat Kav. yazdı: Onların yaptığı işin ben ? Microcatten araca girecekler, boya bölümünde rötuj boyalarının olduğu kısımdan görecekler. Sizin malzeme bu olmalı (akşam tekrardan bakarım).. Finis kodu ile birlikte www.allcarpartsfast.co.uk dan sipariş mümkün. Ahh bilene ne kolay şu işler bizim gibi cahallar anca bakar ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın