Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20178 yıl comment_442086 11 hours ago, Gürkan Çakıroğlu said: Kaan güzel bir noktaya değinmişsin ama bizde de ptc var ? Dizel kullanmadığım için bilmiyordum :). Bayağı iyi düşünülmüş bir özellik Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20178 yıl comment_442133 3 saat önce, Kaan Zaim yazdı: Dizel kullanmadığım için bilmiyordum :). Bayağı iyi düşünülmüş bir özellik Türkiye'de satılan araçlarda (Focus) yok zaten, parça buluyorsun takmak için uğraşıyorsun vs bu tür ekstrem durumları kıyaslamaya almak hata ama işte.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20178 yıl comment_442135 3 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Türkiye'de satılan araçlarda yok zaten, parça buluyorsun takmak için uğraşıyorsun vs bu tür ekstrem durumları kıyaslamaya almak hata ama işte.. cmaxte var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20178 yıl comment_442136 Şimdi, Ozan Kar yazdı: cmaxte var. Donanımdan bağımsız olarak mı bir de, makyajda da var mı baktınız mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20178 yıl comment_442138 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Donanımdan bağımsız olarak mı bir de, makyajda da var mı baktınız mı? makyajlıyı bilmiyorum. makyajsızda x pakette geliyor diye biliyordum ama Gürkan abi var diyince bilgilerim karışmış oldu x pakette kesin var diyebilirim ama. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20178 yıl comment_442140 8 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Donanımdan bağımsız olarak mı bir de, makyajda da var mı baktınız mı? 6 dakika önce, Ozan Kar yazdı: makyajlıyı bilmiyorum. makyajsızda x pakette geliyor diye biliyordum ama Gürkan abi var diyince bilgilerim karışmış oldu x pakette kesin var diyebilirim ama. Trend dahil olmak üzere tüm C-Max lerde var. Hiç sonradan takmadım... --0 dakika sonra eklendi-- Makyajsız-makyajlı ayrımı yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20178 yıl comment_442150 14 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Kaan güzel bir noktaya değinmişsin ama bizde de ptc var ? bu işi en kısa zamanda çözmem lazım Ya ptc ya koltuk ısıtması Gözünü sevdiğimin courier'inde vardı koltuk ısıtma cam rezistansı hüüüüüüü Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20178 yıl comment_442152 10 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: bu işi en kısa zamanda çözmem lazım Ya ptc ya koltuk ısıtması Gözünü sevdiğimin courier'inde vardı koltuk ısıtma cam rezistansı hüüüüüüü Özelden gel ? Bi arkadaştan ptc bulabiliriz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın