Burak Güneş Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2017 Arkadaşlar merhaba. Aracımı genelde kendim yıkarım. Yıkadıktan sonra üstündeki suyu atmak için bir aparatım var ama pek iyi is görmüyor gibi. Yıkamacılar genelde silecek kullanıyor. Silecek kullansam nasıl olur? Nasıl bir silecek almam lazım? Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2017 Hayır tabii Mikrofiber Güderi tarzı bezler alabilirsiniz. Benim bir tane vardı ithal ürün ama ismini hatırlayamadım, bulursam eklerim. Şu mavi olan iş görür, sarı vardı daha önceden onu bulamadım. Bingo, buldum hatta ben de alayım http://www.hepsiburada.com/magic-towel-islak-guderi-kutulu-115724-p-OTCTN115724 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Perperek Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2017 Turkiyede varsa bu urun https://www.amazon.com/dp/B01KIQ9DSA/ref=twister_B018MUWBZ6?_encoding=UTF8&psc=1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Güneş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2017 Hayır tabii [emoji4] Mikrofiber Güderi tarzı bezler alabilirsiniz. Benim bir tane vardı ithal ürün ama ismini hatırlayamadım, bulursam eklerim. Şu mavi olan iş görür, sarı vardı daha önceden onu bulamadım. Bingo, buldum hatta ben de alayım [emoji4]http://www.hepsiburada.com/magic-towel-islak-guderi-kutulu-115724-p-OTCTN115724 Üstat ben zaten sonax tan aldığım guderiyi kullanıyorum. Son derece başarılı. Ama ilk etapta, yıkamadan hemen sonra fazla suyu atmak için sormuştum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2017 silikon çekçek tarzı aparat var veya direk silecek varsa oda olur fazla bastırmadan kullanılabilir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2017 %100 Güderi kuruladıkdan sonra, Mikrofiber bez''e Meguiars & Sonax gibi pro markaların sıvı cilasını sıkıp parlattınmı yeterlidir. Birdahaki yıkamaya kadar gider. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2017 Önce bundan alınır; 3-4 TL... Sonra bu evde bulunur; bedava...(Renk ve desen önemli değil.) Tamamdır. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2017 Ah zamanim olsada keşke bende kendim yikayabilsem 4 duvar arasina yari zamanli mahkum ( esnaf ) olduk.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed E. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 Ben bi camları siliyorum tamamdır. Diğer taraflar o zamana kurumuş oluyor zaten. Tamam silinse iyi ama hiç silmemekten iyidir diye avutuyorum kendimi sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap