Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 20179 yıl comment_435073 Bütün opsiyonları ekletip fabrika çıkışlı orijinal olarak araç üzerinde mevcuttur diye yazdırmıştım.Sonradan yapılan işlemler ve aksesuarlar için kasko poliçeme faturası ile birlikte ekletmiştim yaklaşık 15 bin teminata müzik sistemi jant kit şeklinde ...Bu aracımda da Focus 1.6 tdci 115 hp 5 kapı titanyum Tekno paket +sunroof+ bixenon far + navigasyon ve geri görüş kamerası Paketi yazıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 20179 yıl comment_435076 Bu konuda en yetkili cevabı verecek olan bizatihi sigortacınızdır. Öncelikle güvenilir bir sigorta bayii bulun ve onunla görüşün derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 20179 yıl comment_435136 4 saat önce, Serkan Z. yazdı: Ben Focus için sunroof ve navigasyon opsiyonunu ekletmiştim. Hatta sigortacı da bayinin içinde olunca satış temsilcisine sormuştu. O da eklediğini söyledi. Toplam 1000 lira civarı tutan kasko 5500 liralık opsiyonla 30 lira kadar artmıştı. Rakam çok az artmış sizde. Ben geçen gün bitmesine 10 ay kalan poliçeme zeyil yaptırarak aksesuar klozu eklettim. 12.000 TL'lik fabrika sonrası aksesuara (ön-arka kamera, ön park sensörü, navigasyon) 145 TL ücret aldılar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 20179 yıl comment_435138 7 dakika önce, Çağlar Sertan KASIMOĞLU yazdı: Rakam çok az artmış sizde. Ben geçen gün bitmesine 10 ay kalan poliçeme zeyil yaptırarak aksesuar klozu eklettim. 12.000 TL'lik fabrika sonrası aksesuara (ön-arka kamera, ön park sensörü, navigasyon) 145 TL ücret aldılar. Aslında oran aynı hesaplarsanız. 5500 tl Sunroof ve navigasyon farkı için Aralık 2016'da 30 lira gibi bir fark çıkmıştı. 12000 lira için 145 normal gibi bir de ocakta zamlamdığını düşünürsek eğer kasko primlerinin hemem hemen aynı gibi. E bir de sigorta şirketi farkı falan vardır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 20179 yıl comment_435178 Benim aracımda fabrika çıkışı opsiyon yok. Kasko poliçemde sonradan eklediğim ön tampon olsun katlanır aynalar mercekli farlar vs bütün aksesuarlarım teminat altına alındı. Hepsini eklettim. Sizde işinizi şansa bırakmadan ekletin derim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın