Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 20179 yıl comment_430406 Merhaba , haftasonu aracın sağ ön koltuğunun önuünde bir plastik parça buldum. Biraz araştırdım polen filitresnin yanındaki kapak olduğunu anladım. Kapak yerinde fakat resimde de görüleceği üzere vidası yoktu. Servisi aradım getirin bir şeyler ayarlarız v.s. cinsinden bir muhabbet oldu muhtemelen anlatamadım durumu. Servise uzak ve muhtemelenen bakima kadar uğrayamayacağım. Kısa vade de bu kapağın yerinde olmamasının bir zararı olur mu? Yerinde olmazsa klima sistemine toz girer mi? Bir sakıncası olur mu? Bu civatanın ebatlarını bilsem kendim de takarım. Civata ebatlatrını bilen var mı? Civatacıdan temin edebilirim. Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 20179 yıl comment_430409 Kalorifer ızgaralarından gelen hava baya azalır. Benim polen filtresi kapağında da vida yok. Tırnaklı parça zaten. Kendiniz takabilirsiniz. Çok zor değildir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 20179 yıl comment_430410 O kapak normalde vida olamadanda duruyor olması lazım.Çünkü vidayı söktükten sonra kapağın üzerinde iki tane kulak var.Onları elinle sıkıp kapağı öyle çıkarıyorsun.Benim aracımında yoktu o vidası.Çeşitli çaplarda birkaç vida denedim.Güzel kavrayanını kullandım.Yan yolcu ayak basılan yer temizse o kapağın olmamasının zararı olmaz.Ama ayak basılan yer tozlu pis v.s ise oradan içeri bişeyler çekebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 20179 yıl comment_430421 Bu kapağın resmini biraz geriden çekermisiniz? Nedeni ise başıma gelen bir olay; orda klima ile alakalı bir yer daha doğrusu bir klima/motor kanalı var. Ben ordaki kapağı ters takmışım ve başta yolcu tarafı olmak üzere resmen alev üflüyordu. Kablolar falan ateş gibiydi. Eğer bir ısınma başlarsa muhakkak bir vida uydurun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 20179 yıl Yazar comment_430434 Çevaplar için teşekkürler. Sanırım kapağı ben iyi otuturamadım. cünkü çok kolay yerinden çıkıyor. Civatacıya uğrayıp çeşitli ebatlarda vida alayım. daha uzaktan çekilmiş resminide ekliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 20179 yıl comment_430474 Fotoğrafta düzgün oturmuş gibi gözüküyor.Ama zaten kendi tırnakları çok iyi tutmuyor.Benimkide basitçe çıkıyor vidalamazsam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 20179 yıl Yazar comment_430631 Bugün servise uğradım resmi gösterdim. Bu civatadan istiyorum dedim. Yedek parçaya yönlendirdiler onlarda bir ustaya yönledirdi. Ustaya resmi gösterdim. Orada civata olmuyor dedi. Yakındaki bir F3,5 gösterdi bakalım bunda da yoktur dedi. telefonun ışığı ile baktık gerçekten ondada yoktu. Vidaya gerek yok bunlar tırnaklı dedi. Ayrıldım servisten. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 20178 yıl comment_441028 Geçenlerde aracımın polen filtresini değistirirken farkettim kapağin vida ayağı kırık vida yok daha önce yetkili serviste polen filtresi değişmisti. Aradan 1 yıl gecti garanti bittiği için ben kendim değiseyim dedim vida ariyorum ama yok kapağın vida ayağıda kırık muhtemelen serviste değisirken kırdılar ve gözükmeyecek bir yer olmasından dolayı ne olsa müsteri anlamaz . Bende 1 yıl sonra polen filtresini değişirken farkettim. Polen filtresini düzgünce hava akiş yönüne uygun degişerek kapaği kapattım ama kapak emanet gibi duruyor orda sağlam bir ayak darbesi veya sarsıntıda düşebilir mi? Acaba bu kapağı ve vidayı nereden temin edebilirim internet üzerinden aradım bulamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 20178 yıl comment_441046 18.07.2017 - 14:07 tarihinde, Hakan Yüce yazdı: Çevaplar için teşekkürler. Sanırım kapağı ben iyi otuturamadım. cünkü çok kolay yerinden çıkıyor. Civatacıya uğrayıp çeşitli ebatlarda vida alayım. daha uzaktan çekilmiş resminide ekliyorum. Burada sigorta kutusunu koruyan kapak görünmüyor. 7 saat önce, Tolga Doğan yazdı: Geçenlerde aracımın polen filtresini değistirirken farkettim kapağin vida ayağı kırık vida yok daha önce yetkili serviste polen filtresi değişmisti. Aradan 1 yıl gecti garanti bittiği için ben kendim değiseyim dedim vida ariyorum ama yok kapağın vida ayağıda kırık muhtemelen serviste değisirken kırdılar ve gözükmeyecek bir yer olmasından dolayı ne olsa müsteri anlamaz . Bende 1 yıl sonra polen filtresini değişirken farkettim. Polen filtresini düzgünce hava akiş yönüne uygun degişerek kapaği kapattım ama kapak emanet gibi duruyor orda sağlam bir ayak darbesi veya sarsıntıda düşebilir mi? Acaba bu kapağı ve vidayı nereden temin edebilirim internet üzerinden aradım bulamadım. Polen filtresi kapağının vidası yok. Ancak o kapağın geçtiği daha büyük plastik bir kapak daha var. Sadece polen filtresi kapağı ise, kodu AV6N-19D672-EA görünüyor. Erol oto yardımcı olur sanırım. Geçici olarak çift taraflı bir bant vs de yapabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 20178 yıl comment_441106 Evet sadece polen filtresi kapağı . Teşekkürler Murat bey Erol otoya bi sorayım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 20178 yıl comment_442485 Geçen günlerde Ankara Şaşmaz da bi dükkânın önünde kocaman yazıyla klimaci yazan biyere gittim polen filtresi değişimi yaparmisiniz dedim adam araci görünce bana gaz pedalı nin sökülmesi gerektiğini söyledi aracı yeni aldım hakikaten böyle midir bunların polen filtresi gaz pedalı sökülüp öyle mi takılıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 20178 yıl comment_442487 Arkadaş bazı ustalar (artık usta diyoruz bunlara ) bende bir klimaciya gittim polen için oda torpidoyu sokecekti. Ben kendim taktım focus 3 lerde sağ on yolcunun sol ayak yan kısmında ince uzun bir kapak var orası Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 20178 yıl comment_442488 Vay anasını be peki kardeş sağol bu klima yağlama hakkında bi bilgin varmı çünkü klimayı açınca gazla birlikte turbo gibi sesi artıp azalan bi ses var klimada bu neresi yaglaniyorsa yaglandiktan sonra keser mi acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 20178 yıl comment_442489 12 dakika önce, Fahri Gül yazdı: Geçen günlerde Ankara Şaşmaz da bi dükkânın önünde kocaman yazıyla klimaci yazan biyere gittim polen filtresi değişimi yaparmisiniz dedim adam araci görünce bana gaz pedalı nin sökülmesi gerektiğini söyledi aracı yeni aldım hakikaten böyle midir bunların polen filtresi gaz pedalı sökülüp öyle mi takılıyor Focus 2 veya Focus 2.5 ise evet gaz pedalını sökmek gerekiyor. Focus 3 ve Focus 3.5’te sağ taraftan değişiyor. Yolcunun sol ayak tarafından değişiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 20178 yıl comment_442490 Ok benim ki 3adam 2yi 3ü birbirinden ayiramiyo demek ki Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın