Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 20179 yıl comment_437880 18 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Hayırlı olsun Zafer, Kaldı @H. Cenkabinin jant işi, onu da hallettik mi tamamdır @Turhan Atasoy duydun mu ? Gürkan,bayram izninde ufak bir kaza geçirdim,ayak başparmağımda bir sıkıntı var yatıyorum 10 gündür.Yoksa hertürlü yardıma hazırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 20179 yıl comment_437893 3 saat önce, Turhan Atasoy yazdı: Gürkan,bayram izninde ufak bir kaza geçirdim,ayak başparmağımda bir sıkıntı var yatıyorum 10 gündür.Yoksa hertürlü yardıma hazırım Haydaaa Geçmiş olsun... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 20179 yıl comment_437899 38 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Haydaaa Geçmiş olsun... Sağol Gürkan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20178 yıl comment_438078 08.09.2017 - 19:57 tarihinde, Zafer Akbs yazdı: Aranan kan sonunda bulundu Ben muradıma erdim bi hayırlı olsun alırım artık Jantlar 1000km bile yapmadı. şimdi sıra 215 50 R17 ebat güzelbi lastik bulmada??? aynısını bayram arası 1400 TL ye kaçırdım, halen canım sıkılıyor. yarama tuz bastın Neyse hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20178 yıl comment_438080 10 dakika önce, Muhammed Kavlak yazdı: aynısını bayram arası 1400 TL ye kaçırdım, halen canım sıkılıyor. yarama tuz bastın Neyse hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah. Söylediğiniz yer manisadaki bir lastik bayisi sanırım. Şahsım adına, ben bişiyi almadan görüp kontrol etmek isterim. Paramla sıkıntı satın almak istemem. Gece uykusu çok değerli Bu yüzden yakınımda varken uzağa gitmeye gerek duymadım. Teşekkür ederim umarım en kısa sürede sizde bulursunuz Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20178 yıl comment_438082 1 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: Söylediğiniz yer manisadaki bir lastik bayisi sanırım. Şahsım adına, ben bişiyi almadan görüp kontrol etmek isterim. Paramla sıkıntı satın almak istemem. Gece uykusu çok değerli Bu yüzden yakınımda varken uzağa gitmeye gerek duymadım. Teşekkür ederim umarım en kısa sürede sizde bulursunuz İnşallah. Aynen bende jantı görmediğim için ve ödeme şekli konusunda kararsız kaldığım için alamadım ve jant satılmıştı. Sağlık olsun kısmet değilmiş şimdi bir tane varda ona da İstanbul da bakacak kimse bulamadım beklemedeyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20178 yıl comment_438089 08.09.2017 - 19:57 tarihinde, Zafer Akbs yazdı: Ben muradıma erdim bi hayırlı olsun alırım artık şimdi sıra 215 50 R17 ebat güzelbi lastik bulmada Hayırlı olsun 225/45-17 de olabilir. Daha ucuz. Benim sıralamam Michelin Pilot Sport 4, CPC 8, GY F1 asymm3. Başkasını listeye sokmam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20178 yıl comment_438096 45 dakika önce, Muhammed Kavlak yazdı: İnşallah. Aynen bende jantı görmediğim için ve ödeme şekli konusunda kararsız kaldığım için alamadım ve jant satılmıştı. Sağlık olsun kısmet değilmiş şimdi bir tane varda ona da İstanbul da bakacak kimse bulamadım beklemedeyim. İstanbulun neresinde ? bana yakınsa senin için müsait olursam bakarım istersen ? 26 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Hayırlı olsun 225/45-17 de olabilir. Daha ucuz. Benim sıralamam Michelin Pilot Sport 4, CPC 8, GY F1 asymm3. Başkasını listeye sokmam. Abi çok teşekkür ederim 225/45-17 için daha önce kullanmadığımdan kaynaklı sanırım çekincelerim var ne bilim ? performans kaybı ve yakıt açısından tabanı 215 den yukarı, yanağı konfor için 50 den aşağı düşünmüyorum. haklı değilmiyim sence ?? veya ön yargılı bir yaklaşımmı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20178 yıl comment_438109 35 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: İstanbulun neresinde ? bana yakınsa senin için müsait olursam bakarım istersen ? Abi çok teşekkür ederim 225/45-17 için daha önce kullanmadığımdan kaynaklı sanırım çekincelerim var ne bilim ? performans kaybı ve yakıt açısından tabanı 215 den yukarı, yanağı konfor için 50 den aşağı düşünmüyorum. haklı değilmiyim sence ?? veya ön yargılı bir yaklaşımmı ? Merhaba,45/50 yanak arası conforda pek bir fark olacağını zannetmiyorum.225 ise araçta daha dolgun durur ve yol tutuşunu pozitif yönde etkiler kanımca.Varsın 0.5lt fazla yaksın.Tabi Cem abininde fikrinini almakta fayda var,eminim o daha sağlıklı cevap verecektir bu konuda --4 dakika sonra eklendi-- Şu bir gerçekki 225/45r17 çok daha gösterişli durur 215/50r17 ye göre Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20178 yıl comment_438110 25 dakika önce, Turhan Atasoy yazdı: Merhaba,45/50 yanak arası conforda pek bir fark olacağını zannetmiyorum.225 ise araçta daha dolgun durur ve yol tutuşunu pozitif yönde etkiler kanımca.Varsın 0.5lt fazla yaksın.Tabi Cem abininde fikrinini almakta fayda var,eminim o daha sağlıklı cevap verecektir bu konuda --4 dakika sonra eklendi-- Şu bir gerçekki 225/45r17 çok daha gösterişli durur 215/50r17 ye göre Şuan arıyorum önümüz kış, 16 inç kışlıklarım var zaten. belki 17'e ilk bahar gibi geçiş yaparım. Şahsen gösterişli durur kanısına katılmıyorum. neden derseniz aracı alçaltmadığın müddetçe hangi ebat lastik takarsan tak o dolgunluk görüntüsünü vermez. Ama alçak araç bana göre değil Yakıt konusunda belirttiğiniz 0.5 lt şehir içi bayağı farkettiriyor dizel araç benzinli araca yakın yakıt sarfediyorsa dizele binmenin bir mantığı kalmıyor bana göre Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20178 yıl comment_438111 1 saat önce, Cem Boneval yazdı: Benim sıralamam Michelin Pilot Sport 4, Yedigöller yolunda hunharca test edildi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20178 yıl comment_438127 3 saat önce, Zafer Akbs yazdı: İstanbulun neresinde ? bana yakınsa senin için müsait olursam bakarım istersen ? Valla çok iyi olur sana zahmet olmazsa yolun düşerse yada müsait olursanEyüp te Dadaş oto lasitk te bakamazsanda canın saolsun düşünmen yeterli şimdiden teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20178 yıl comment_438129 3 dakika önce, Muhammed Kavlak yazdı: Valla çok iyi olur sana zahmet olmazsa yolun düşerse yada müsait olursanEyüp te Dadaş oto lasitk te bakamazsanda canın saolsun düşünmen yeterli şimdiden teşekkür ederim. ben anadolu yakasındayım söylediğin yeri biliyorum hatta bende ilgili jant için satıcı ile görüşmüşlüğüm var ama jantı sadece resimlerde gördüm. Avrupa akasına geçme durumum sözkonusu olursa yazacağım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20178 yıl comment_438132 12 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: ben anadolu yakasındayım söylediğin yeri biliyorum hatta bende ilgili jant için satıcı ile görüşmüşlüğüm var ama jantı sadece resimlerde gördüm. Avrupa akasına geçme durumum sözkonusu olursa yazacağım. Çok teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20178 yıl comment_438146 4 saat önce, Zafer Akbs yazdı: performans kaybı ve yakıt açısından tabanı 215 den yukarı, yanağı konfor için 50 den aşağı düşünmüyorum. Konusu burada var, belki bazı sorularına cevap olur. Duruşu kesinlikle güzel. Ben Crossclimate 205/55 ile münavebeli kullanıyorum, kış - yaz, kış dönemi 0,1-0,2L fazla yakıyorum. 215 ile ciddi bir fark olmadı, olduysa da 0,1-0,2L düzeyindedir. Dört lastikte fiyat farkı 500-600 TL tutuyor ki bu yılda 20,000 km yapsanız dahi ödeyeceğiniz yakıt farkının çok üstünde. Konfor lastiğe bağlı, kullandığım GY F1 aymm2 mesela yumuşak bir lastik ve 205 CC XL'den daha konforlu. Neyse teklif var ısrar yok. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın