Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 20179 yıl comment_428850 Merhabalar; Arabamda Sony teyp var. Bluetooth bağlantısını yapıyor telefon görüşmemi yapıyorum fakat vide ses ya da telefon uygulamaları üzerinden medya seslerini araca gönderimiyorum. Örneğin youtube dan müzik açıyorum telefonun sesi yok araçtanda ses çıkmıyor. Usb ya da aux dan bağlanırsam herşey normal. Bu konuda yardım istiyorum teyp tesmini paylaşıyorum, bu ekran varken alt resimlerdeki givi navigasyon çalışabiliyor mu ?? Trşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 20179 yıl comment_428853 Otomatik Mesaj Bu konu, Ortak Alan - Sosyal > Konu Dışı Paylaşımlar kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 20179 yıl comment_428854 Navigasyonun çalışması için arama bölümüne navigasyon yazarak konuyu bulabilir veya modifiye kategorisini inceleyebilirsiniz. Başlık ile ilgili bir konu var mesela; https://www.focusclubtr.com/topic/10719-bluetooth-müzik-dinleme-spotify/#comment-324925 Bu tür konular genelde yazılımla alakalı, ben mesela iphone ile dinliyordum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 20179 yıl comment_428859 pek bir şey anlamadım ama; - auxa basarak bluetoothu seçiyorsunuz demi? - hangi ekran? birinci ve ikinci fotoğraftaki ekranlar farklı. Çerçeveye dikkat, ikincide navi yok. özetle, en azından ekran çerçeve değişip kart ve anten eklenmeli. forumda fazlasıyla bilgi var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 20179 yıl comment_428865 Ozan'ın dediği gibi, Aux tuşuna, bluetooth cihazını görünceye kadar bir kaç defa basıyorsunuz. Bunu atlıyor olabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 20179 yıl Yazar comment_428867 orada Maksadım Teyp göstermekti. ekranım ilk ekran olan renkli ekran olandan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 20179 yıl comment_428944 telefon modeliniz nedir bilmiyorum ama uygulama genelde şöyle çalışıyor; ben ıphone olarak anlatayım, müzik açtığınızda telefonunuzun ses çıkış menüsü var onu ıphone hoperlör değil de aracı ne olarak görüyorsa örn. autokit. ona getiriyorsunuz ayrıca araç teybinden de bluetooth u seçmeniz gerekir. mantık olarak böyle olmalı. yani sizin sorun telefon çıkışından kaynaklı olabilr. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 20179 yıl comment_428946 Teypte telefon bağlıyken aux tuşuna bluetooth çıkana kadar basıyorsunuz. Sonra müzik çalmıyorsa şayet telefondan müzik çaları açıp play diyorsunuz. Arada çalmamazlık yaptığında böyle yapıyorum. Navi yada navisiz teyp farketmez. Direksiyon kumandasından da şarkıları ileri geri yapabiliyorsunuz. Yine bağlanmazsa unutturun telefondan. Teyptende silin. Ve sonra yeniden eşleştirin Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 20179 yıl Yazar comment_428948 Müzik çalar haricinde web den ya da sosyal medya uygulamalarından deneyeniniz var mı. örneğin youtube dan müzik aktarabildininiz mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 20179 yıl comment_428950 6 dakika önce, Halil Coşgun yazdı: Müzik çalar haricinde web den ya da sosyal medya uygulamalarından deneyeniniz var mı. örneğin youtube dan müzik aktarabildininiz mi ? Evet telefondan çıkan her sesi arabaya aktarabiliyorsunuz. En azından bende o şekilde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 20179 yıl Yazar comment_428953 Oem Teyp de sıkıntı görmedim ben sadece kendi arabamada sony de bu sıkıntıyı gördüm diğer focus lar da yaşamadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 20179 yıl comment_428958 Benim aracımdada orjinal sony sistem var.Fotodaki araç benim.Telefonunuz bluetooth ile teybinize bağlıyken,diğer arkadaşlarında dediği gibi birkaç kere aux düğmesine basacaksınız.Ekranda BT AUDIO gibi bişey yazacak.Teybiniz BT AUDIO'dayken telefonunuzdaki tüm sesleri araç hoparlörlerinden duyarsınız.Youtube,whatsapp bildirim sesi,sms sesi,telefondaki navigasyonun yol tarifi sesi hatta yazı yazarkenki tuş seslerine varıncaya kadar tüm sesler araçtan gelir.Ama dediğim gibi AUX tuşundan BT AUDIO moduna alacaksınız teybi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 20179 yıl Yazar comment_428970 Mehmet Bey Çok Teşekkür Ederim İlginiz. İçin. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın