Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus MK3 Bluetooth ile Ses Aktarma Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar; Arabamda Sony teyp var. Bluetooth bağlantısını yapıyor telefon görüşmemi yapıyorum fakat vide ses ya da telefon uygulamaları üzerinden medya seslerini araca gönderimiyorum. Örneğin youtube dan müzik açıyorum telefonun sesi yok araçtanda ses çıkmıyor. Usb ya da aux dan bağlanırsam herşey normal. Bu konuda yardım istiyorum teyp tesmini paylaşıyorum, bu ekran varken alt resimlerdeki givi navigasyon çalışabiliyor mu ?? Trşekkürler.

IMG_6764.JPG

IMG_6765.JPG

IMG_6766.JPG

• Yakup Ç. A., başlığı Focus MK3 Bluetooth ile Ses Aktarma Sorunu olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:

Otomatik Mesaj

Bu konu, Ortak Alan - Sosyal > Konu Dışı Paylaşımlar kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.

Saygılarımızla,
Focus Club Tr Yönetimi

Yanıtlama zamanı:

Navigasyonun çalışması için arama bölümüne navigasyon yazarak konuyu bulabilir veya modifiye kategorisini inceleyebilirsiniz.

Başlık ile ilgili bir konu var mesela; https://www.focusclubtr.com/topic/10719-bluetooth-müzik-dinleme-spotify/#comment-324925

Bu tür konular genelde yazılımla alakalı, ben mesela iphone ile dinliyordum.

Yanıtlama zamanı:

pek bir şey anlamadım ama;

- auxa basarak bluetoothu seçiyorsunuz demi?

- hangi ekran? birinci ve ikinci fotoğraftaki ekranlar farklı. Çerçeveye dikkat, ikincide navi yok. özetle, en azından ekran çerçeve değişip kart ve anten eklenmeli. forumda fazlasıyla bilgi var.

Yanıtlama zamanı:

Ozan'ın dediği gibi, Aux tuşuna, bluetooth cihazını görünceye kadar bir kaç defa basıyorsunuz. Bunu atlıyor olabilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

orada Maksadım  Teyp göstermekti. ekranım ilk ekran olan renkli ekran olandan. 

Yanıtlama zamanı:

telefon modeliniz nedir bilmiyorum ama uygulama genelde şöyle çalışıyor; ben ıphone olarak anlatayım, müzik açtığınızda telefonunuzun ses çıkış menüsü var onu ıphone hoperlör değil de aracı ne olarak görüyorsa örn. autokit. ona getiriyorsunuz ayrıca araç teybinden de bluetooth u seçmeniz gerekir. mantık olarak böyle olmalı. yani sizin sorun telefon çıkışından kaynaklı olabilr.

Yanıtlama zamanı:

Teypte telefon bağlıyken aux tuşuna bluetooth çıkana kadar basıyorsunuz. Sonra müzik çalmıyorsa şayet telefondan müzik çaları açıp play diyorsunuz. Arada çalmamazlık yaptığında böyle yapıyorum. Navi yada navisiz teyp farketmez. Direksiyon kumandasından da şarkıları ileri geri yapabiliyorsunuz. Yine bağlanmazsa unutturun telefondan. Teyptende silin. Ve sonra yeniden eşleştirin

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Müzik çalar haricinde web den ya da sosyal medya uygulamalarından deneyeniniz var mı. örneğin youtube dan müzik aktarabildininiz mi ? 

Yanıtlama zamanı:
6 dakika önce, Halil Coşgun yazdı:

Müzik çalar haricinde web den ya da sosyal medya uygulamalarından deneyeniniz var mı. örneğin youtube dan müzik aktarabildininiz mi ? 

Evet telefondan çıkan her sesi arabaya aktarabiliyorsunuz. En azından bende o şekilde. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Teyp Nedir? 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Oem Teyp de sıkıntı görmedim ben sadece kendi arabamada sony de bu sıkıntıyı gördüm diğer focus lar da yaşamadım

Yanıtlama zamanı:

Benim aracımdada orjinal sony sistem var.Fotodaki araç benim.Telefonunuz bluetooth ile teybinize bağlıyken,diğer arkadaşlarında dediği gibi birkaç kere aux düğmesine basacaksınız.Ekranda BT AUDIO gibi bişey yazacak.Teybiniz BT AUDIO'dayken telefonunuzdaki tüm sesleri araç hoparlörlerinden duyarsınız.Youtube,whatsapp bildirim sesi,sms sesi,telefondaki navigasyonun yol tarifi sesi hatta yazı yazarkenki tuş seslerine varıncaya kadar tüm sesler araçtan gelir.Ama dediğim gibi AUX tuşundan BT AUDIO moduna alacaksınız teybi.

20170209_180705.jpg.a8e9f3195e7d6848b298a877a1a35a70.thumb.jpg.a2d49fc1d35b9e5ca151a4f8402759ab.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Mehmet Bey Çok Teşekkür Ederim İlginiz. İçin.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.