Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 20179 yıl comment_420893 7 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Saf değil, iyi insansın sen... Teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 20179 yıl comment_420899 5 saat önce, Serkan Şengeldi yazdı: Evet arkadaş navigasyonu aktif olarak kullanıyormuş ancak sd kartı kendi şahsi malı olduğu için araçtan almış. Yarın sabah stepnenin orasını da kontrol edeceğim teşekkürler Aracı navigasyon paketli diye satıp içinden kartı almak hiç hoş bir davranış olmamış bana göre. Hem de bir satış müdürüne hiç yakışmamış. Başka bir araç satsa yetkisini kullanıp sd kart temin ederek müşteri memnuniyetini sağlamasını bekleyeceğimiz bir pozisyonda zira kendisi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 20179 yıl comment_420913 3 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: 0 km alınan 2 araçta orada ve yardım çantasının içinden çıktı Yakup. Bu bir kriter değil ama, kartın araca takılı teslim edilmesi veya elden verilmesi gerekir. Sürpriz yumurta değil ki bu. 100 adet de böyle çıktı Son kontrolcünün elindeki kağıt böyle der, o kart yuvaya girecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 20179 yıl comment_420921 10 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Oralarda sd kart falan olmaz ama işte bakın bakalım 5 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: 0 km alınan 2 araçta orada ve yardım çantasının içinden çıktı Yakup. Bende @Gürkan Çakıroğlu hocamı dinleyerek aldığımdan beri hiç kurcalamadığım ilk yardım seti ve yedek teker vs bagajı bi kurcalalayım dedim. Maalesef bende sd kart çıkmadı ( şaka bi yana zaten navigasyon paketi yok ) ama işin ilginç yanı 2 ad sıfır anahtar çıktı ( yedek lastık altındakı kagıtta ) 1 - anahtar aynı anahtarsız giriş aracımla aynı içinde pilde var ama 2side işlemiyor 2- içindeki anahtar kapıyı döndürmüyor.. ( benim kendi kumanda içindeki anahtar dönüyor ama onlada acamadım kapıyı ) Sonuç itibari ile bu 2 kumanda kimin benim mi başka araçın mı ( bayi mi unuttu acaba baska aracın anahtarını.. yada bunlar baska bı ıse mı yarıyor ) bilen geri gelsin ? Mayıs 19, 20179 yıl okan ali tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 20179 yıl comment_420922 Burada bilinecek pek bir şey yok. Sizde 2 adet çalışan varsa bunları yanlışlıkla unutmuşlardır, geri vermeniz insanlık için iyi olur. Sizin değil yani teknik olarak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 20179 yıl comment_420928 Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Burada bilinecek pek bir şey yok. Sizde 2 adet çalışan varsa bunları yanlışlıkla unutmuşlardır, geri vermeniz insanlık için iyi olur. Sizin değil yani teknik olarak. Vermeye vereyım ama arac 2 yıllık araba.. aynı tarıhte satılmıstır herhalde bu anahtarın arabası.. Bide 2el aldım ben araçı.. olmadı araçın alındıgı yetkılı bayıyı arayıp anlatırım durumu.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 20179 yıl comment_420934 Bir saat önce, okan ali yazdı: aynı tarıhte satılmıstır herhalde bu anahtarın arabası.. tekrar programlanabiliyor. alındığı bayiye ulaştırmak en güzeli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 20179 yıl comment_420949 5 saat önce, okan ali yazdı: Bende @Gürkan Çakıroğlu hocamı dinleyerek aldığımdan beri hiç kurcalamadığım ilk yardım seti ve yedek teker vs bagajı bi kurcalalayım dedim. Maalesef bende sd kart çıkmadı ( şaka bi yana zaten navigasyon paketi yok ) ama işin ilginç yanı 2 ad sıfır anahtar çıktı ( yedek lastık altındakı kagıtta ) 1 - anahtar aynı anahtarsız giriş aracımla aynı içinde pilde var ama 2side işlemiyor 2- içindeki anahtar kapıyı döndürmüyor.. ( benim kendi kumanda içindeki anahtar dönüyor ama onlada acamadım kapıyı ) Sonuç itibari ile bu 2 kumanda kimin benim mi başka araçın mı ( bayi mi unuttu acaba baska aracın anahtarını.. yada bunlar baska bı ıse mı yarıyor ) bilen geri gelsin ? Neler gizliymiş bu stepnede bende akşam bi kurcalayayım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 20179 yıl Yazar Solution comment_420970 14 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: 0 km alınan 2 araçta orada ve yardım çantasının içinden çıktı Yakup. --0 dakika sonra eklendi-- Saf değil, iyi insansın sen... Sen iyi miyetli bi insan olduğun için bence ???????? --4 dakika sonra eklendi-- 14 saat önce, Serkan Z. yazdı: Aracı navigasyon paketli diye satıp içinden kartı almak hiç hoş bir davranış olmamış bana göre. Hem de bir satış müdürüne hiç yakışmamış. Başka bir araç satsa yetkisini kullanıp sd kart temin ederek müşteri memnuniyetini sağlamasını bekleyeceğimiz bir pozisyonda zira kendisi. Arkas mavi hata ilettim aynen yazdığınız gibi bakalım ne olacak. Zira müşteri memnuniyetini pek önemsemiyorlar aracın döşemelerini görseniz ne halde sattıkları aracın detaylı iç temizliğini dahi yapmaktan acizler o kartı mı verecekler ??? --8 dakika sonra eklendi-- 18.05.2017 - 15:55 tarihinde, Muhammed Kavlak yazdı: geçen gün bana ekstradan vereceklerdi bilseydim alır size verirdim Bida mı istesek acaba ???? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın