Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Navigasyon Sd Kart Hakkında

Featured Replies

Solved by Serkan Şengeldi

Yanıtlama zamanı:
7 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Saf değil, iyi insansın sen...

Teşekkür ederim :) 

Yanıtlama zamanı:
5 saat önce, Serkan Şengeldi yazdı:

Evet arkadaş navigasyonu aktif olarak kullanıyormuş ancak sd kartı kendi şahsi malı olduğu için araçtan almış. Yarın sabah stepnenin orasını da kontrol edeceğim teşekkürler

Aracı navigasyon paketli diye satıp içinden kartı almak hiç hoş bir davranış olmamış bana göre. Hem de bir satış müdürüne hiç yakışmamış. Başka bir araç satsa yetkisini kullanıp sd kart temin ederek müşteri memnuniyetini sağlamasını bekleyeceğimiz bir pozisyonda zira kendisi.

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

0 km alınan 2 araçta orada ve yardım çantasının içinden çıktı Yakup.

Bu bir kriter değil ama, kartın araca takılı teslim edilmesi veya elden verilmesi gerekir. Sürpriz yumurta değil ki bu. 100 adet de böyle çıktı :) Son kontrolcünün elindeki kağıt böyle der, o kart yuvaya girecek.

Yanıtlama zamanı:
10 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Oralarda sd kart falan olmaz ama işte bakın bakalım :)

5 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Bende @Gürkan Çakıroğlu hocamı dinleyerek aldığımdan beri hiç kurcalamadığım ilk yardım seti ve yedek teker vs bagajı bi kurcalalayım dedim. Maalesef bende sd kart çıkmadı :( ( şaka bi yana zaten navigasyon paketi yok  )

ama işin ilginç yanı 2 ad sıfır anahtar çıktı :wacko: ( yedek lastık altındakı kagıtta ) 

1 - anahtar aynı anahtarsız giriş aracımla aynı içinde pilde var ama 2side işlemiyor

2- içindeki anahtar kapıyı döndürmüyor.. ( benim kendi kumanda içindeki anahtar dönüyor ama onlada acamadım kapıyı )

Sonuç itibari ile bu 2 kumanda kimin :) benim mi başka araçın mı  ( bayi mi unuttu acaba baska aracın anahtarını.. yada bunlar baska bı ıse mı yarıyor ) bilen geri gelsin ? 

20170519_125338.jpg

okan ali tarafından düzenlendi

• Yakup Ç. A., başlığı Focus 3 Navigasyon Sd Kart Hakkında olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Burada bilinecek pek bir şey yok. Sizde 2 adet çalışan varsa bunları yanlışlıkla unutmuşlardır, geri vermeniz insanlık için iyi olur. Sizin değil yani teknik olarak.

Vermeye vereyım ama arac 2 yıllık araba.. aynı tarıhte satılmıstır herhalde bu anahtarın arabası..

Bide 2el aldım ben araçı.. olmadı araçın alındıgı yetkılı bayıyı arayıp anlatırım durumu..

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, okan ali yazdı:

aynı tarıhte satılmıstır herhalde bu anahtarın arabası..

tekrar programlanabiliyor.

alındığı bayiye ulaştırmak en güzeli. 

Yanıtlama zamanı:
5 saat önce, okan ali yazdı:

Bende @Gürkan Çakıroğlu hocamı dinleyerek aldığımdan beri hiç kurcalamadığım ilk yardım seti ve yedek teker vs bagajı bi kurcalalayım dedim. Maalesef bende sd kart çıkmadı :( ( şaka bi yana zaten navigasyon paketi yok  )

ama işin ilginç yanı 2 ad sıfır anahtar çıktı :wacko: ( yedek lastık altındakı kagıtta ) 

1 - anahtar aynı anahtarsız giriş aracımla aynı içinde pilde var ama 2side işlemiyor

2- içindeki anahtar kapıyı döndürmüyor.. ( benim kendi kumanda içindeki anahtar dönüyor ama onlada acamadım kapıyı )

Sonuç itibari ile bu 2 kumanda kimin :) benim mi başka araçın mı  ( bayi mi unuttu acaba baska aracın anahtarını.. yada bunlar baska bı ıse mı yarıyor ) bilen geri gelsin ? 

20170519_125338.jpg

Neler gizliymiş bu stepnede bende akşam bi kurcalayayım...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
  • Solution
14 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

--0 dakika sonra eklendi--

Saf değil, iyi insansın sen...

Sen iyi miyetli bi insan olduğun için bence ????????

--4 dakika sonra eklendi--
14 saat önce, Serkan Z. yazdı:

Aracı navigasyon paketli diye satıp içinden kartı almak hiç hoş bir davranış olmamış bana göre. Hem de bir satış müdürüne hiç yakışmamış. Başka bir araç satsa yetkisini kullanıp sd kart temin ederek müşteri memnuniyetini sağlamasını bekleyeceğimiz bir pozisyonda zira kendisi.

Arkas mavi hata ilettim aynen yazdığınız gibi bakalım ne olacak. Zira müşteri memnuniyetini pek önemsemiyorlar aracın döşemelerini görseniz ne halde sattıkları aracın detaylı iç temizliğini dahi yapmaktan acizler o kartı mı verecekler ???

--8 dakika sonra eklendi--
18.05.2017 - 15:55 tarihinde, Muhammed Kavlak yazdı:

geçen gün bana ekstradan vereceklerdi bilseydim alır size verirdim :D 

Bida mı istesek acaba ????

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.