Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ön Cam Çatlağı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ford focus 3 aracımın Ön cam çatlağı için tamir mi yoksa çizdirme işlemi mi yaptırmam lazım ? Değerli tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız ?

Solved by Murat Kav.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Ön camda ısıtma yoksa, Focus camı olmasının özel bir yanı yok [emoji4] 

Asıl soru çatlak tamiri yaptırmam mi gerekiyor yoksa çizdirme işlemi mi yaptırmam lazım ?
Yanıtlama zamanı:
  • Solution

Tamir mümkünse tamir yaptırın. Çizdirme yapınca çatlak duracak.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Tamir mümkünse tamir yaptırın. Çizdirme yapınca çatlak duracak.

Tamir işleminde de duruyor çatlak ikisinde de temel olan çatlağı yurumemesi ama çizdirme çatlak çevresine yuvarlak olarak cami catlatiyorlar bir nevi , görsel olarak tamir daha iyi ama tamirde olsa yürüme ihtimali çatlağın.
Tamir 100 lira çizdirme 10 lira
İkisi arasında kaldığın nokta şu
1) Çatlak duracak ama daha az gözükecek ve pahalı ayrıca hava şartları kasılma vb durumlarda yürüme ihtimali var (camcı garanti verse bile )
2) Ucuz ve çatlak 3 cm çapında çevreye alınacak yani biraz daha çatlak büyük olacak (kesinlikle ilerlemez diyenler de var ustalık kötü olursa ilerler diyende )
Yanıtlama zamanı:

Kaskonuz tamir masrafını hasarsızlık bozmadan karşılar. Karşılamıyorsa önce kaskoyu değiştirin :) Sonra kaskodan tamir ettrin. Tamirden sonra çatlak ilerlemez (zati küçücük bir makine lekesi kalır). Olur da ilerlerse, kasko mecbur camı değişterecek aynı şekilde ..

Yanıtlama zamanı:

Kaskonuz varsa hiç uğraşmadan değiştirin. 

• 9 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Değerli yorumlarınız için teşekkürler , Mayıs 2017 tarihinden beri çatlağı takip ettim. İlerleme olmadı. Bende herhangi bir işlem yapmamaya karar verdim.

Yanıtlama zamanı:
9 dakika önce, Haydar Kaya yazdı:

Değerli yorumlarınız için teşekkürler , Mayıs 2017 tarihinden beri çatlağı takip ettim. İlerleme olmadı. Bende herhangi bir işlem yapmamaya karar verdim.

İlerlemiyeceği anlamına gelmez. :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
9 dakika önce, Turhan Onat yazdı:

İlerlemiyeceği anlamına gelmez. :)

haklısınız , ümidimiz o yöndedir. :)

Yanıtlama zamanı:

3 hafta önce Bodrum dönüşü kamyondan taş geldi, ertesi gün camda çatlağı gördüm. Geçen cumartesi çok işim vardı aracı 300-350 km. kullandım bir günde, gün sonunda çatlak 15-20 cm. yürümüştü. İnanamadım, opel'in cam da mı birşey var yoksa genel olarak camların kalitesinimi düşürdüler bilmiyorum.

Bu hafta kaskoya verdim aracı camı değiştirsinler diye.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.