Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20179 yıl comment_420620 Ford focus 3 aracımın Ön cam çatlağı için tamir mi yoksa çizdirme işlemi mi yaptırmam lazım ? Değerli tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20179 yıl comment_420622 Ön camda ısıtma yoksa, Focus camı olmasının özel bir yanı yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20179 yıl Yazar comment_420624 Ön camda ısıtma yoksa, Focus camı olmasının özel bir yanı yok [emoji4] Asıl soru çatlak tamiri yaptırmam mi gerekiyor yoksa çizdirme işlemi mi yaptırmam lazım ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20179 yıl Solution comment_420626 Tamir mümkünse tamir yaptırın. Çizdirme yapınca çatlak duracak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20179 yıl Yazar comment_420663 Tamir mümkünse tamir yaptırın. Çizdirme yapınca çatlak duracak. Tamir işleminde de duruyor çatlak ikisinde de temel olan çatlağı yurumemesi ama çizdirme çatlak çevresine yuvarlak olarak cami catlatiyorlar bir nevi , görsel olarak tamir daha iyi ama tamirde olsa yürüme ihtimali çatlağın. Tamir 100 lira çizdirme 10 lira İkisi arasında kaldığın nokta şu 1) Çatlak duracak ama daha az gözükecek ve pahalı ayrıca hava şartları kasılma vb durumlarda yürüme ihtimali var (camcı garanti verse bile )2) Ucuz ve çatlak 3 cm çapında çevreye alınacak yani biraz daha çatlak büyük olacak (kesinlikle ilerlemez diyenler de var ustalık kötü olursa ilerler diyende ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20179 yıl comment_420701 Kaskonuz tamir masrafını hasarsızlık bozmadan karşılar. Karşılamıyorsa önce kaskoyu değiştirin Sonra kaskodan tamir ettrin. Tamirden sonra çatlak ilerlemez (zati küçücük bir makine lekesi kalır). Olur da ilerlerse, kasko mecbur camı değişterecek aynı şekilde .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20179 yıl comment_420708 Kaskonuz varsa hiç uğraşmadan değiştirin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 20188 yıl Yazar comment_463312 Değerli yorumlarınız için teşekkürler , Mayıs 2017 tarihinden beri çatlağı takip ettim. İlerleme olmadı. Bende herhangi bir işlem yapmamaya karar verdim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 20188 yıl comment_463313 9 dakika önce, Haydar Kaya yazdı: Değerli yorumlarınız için teşekkürler , Mayıs 2017 tarihinden beri çatlağı takip ettim. İlerleme olmadı. Bende herhangi bir işlem yapmamaya karar verdim. İlerlemiyeceği anlamına gelmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 20188 yıl Yazar comment_463315 9 dakika önce, Turhan Onat yazdı: İlerlemiyeceği anlamına gelmez. haklısınız , ümidimiz o yöndedir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 20188 yıl comment_463324 3 hafta önce Bodrum dönüşü kamyondan taş geldi, ertesi gün camda çatlağı gördüm. Geçen cumartesi çok işim vardı aracı 300-350 km. kullandım bir günde, gün sonunda çatlak 15-20 cm. yürümüştü. İnanamadım, opel'in cam da mı birşey var yoksa genel olarak camların kalitesinimi düşürdüler bilmiyorum. Bu hafta kaskoya verdim aracı camı değiştirsinler diye. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın