Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Günün filmi


Tevfik

Önerilen Mesajlar

sen hiç onu barfiks çekerken gördünmü hacı...ondan kıskanıyor olmayasın...

[media=]

00:54 bak anlarsın ne dediğimi....

ya ben kıskanmıyorum da sizi gıpta ediyorsunuz gibime geldi.. nedir abi bu Jason hayranlığı? bırakınız.. sevmiyorum zorla mı? :kıhkıh:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Liseli Polisleri (2012)

21 Jump Street

1232829.jpg

Polis okulundan yeni mezun olan iki kafadar, Schmidt ve Jenko kılık değiştirerek bir liseye stajyer polis olarak gönderilirler. Buradaki görevleri liselilerin karıştığı alkol, uyuşturucu vb. suçları izlemek, rapor etmek ve engellemekken her ikisi de liseli olmanın cazibesine kendilerini kaptırırlar. Zira kendi ergenliklerinde üstlerinden atamadıkları sorunların devam ettiğini de keşfedeceklerdir.

1980'li yılların sevilen komedi-polisiyelerinden olan aynı adlı Amerikan dizisinin beyazperde versiyonu olan yapımda başrolleri Jonah Hill ve Channing Tatum paylaşıyor. Phil Lord ve Chris Miller'ın beraber yönettiği filmin senaryosunda oyuncu Hill'in yanı sıra Michael Bacall'ın da imzası var.

http://www.youtube.com/watch?v=ZirgAYBcOgo

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

3 Aptal (2009)

1187043.jpg

Hindistan'ın en iyi mühendislik okuluna başlayan öğrencilerin hayatını anlatıyor özet olarak. Sistemin daima yarış üzerine kurulu olduğu, herkesin en iyi olmaya çabaladığı bir okulda sistemi değiştirmeye çalışan bir öğrenci ve onun en yakın 2 arkadaşı. Başlarından geçenler, hayattan aslında ne istedikleri.Ranco karakterinin başrol oynadığı film dram ve komedi türünü en iyi şekilde harmanlayıp bize öğretici bir film olmakta.

[media=]

Bu filmi izlemek dün geceye kısmet oldu, nasıl kaçırmışım nasıl bunca zamandır izlememişim diye az yakınmadım filmi izlerken. Arşivimin arasına kattım hemen bu filmi.. Harika film :claps: :claps: :claps:

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu kadar film izlemeye nasıl vakit bulabiliyorsunuz, gıpta ediyorum size :)

Aslında benim üniversiteden kalma film tutkum var. 5 sene boyunca evde tek kaldım dolayısıyla bolca vaktim oluyordu film kitap yabancı dizi vs. için. Şimdi ise akşam yemeği yiyoruz çayı içiyoruz, tv de bişey yok, bizde ışığı kapatıp sinema moduna geçiyoruz, çok zevkli oluyor tavsiye ederim :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ejderha Dövmeli Kız (2011)

The Girl with the Dragon Tattoo

öykünün bir labirentten farksız yapısında cinayet, yozlaşma, aile sırları ve 40 yıllık bir gizemin peşinden koşan iki beklenmedik ortağın iç mücadeleleri yer alıyor. Mikael Blomkvist (Daniel Craig), yalan haberle suçlandıktan sonra şerefini kurtarmaya karar veren bir finans muhabiridir. İsveç’in en zengin sanayicilerinden olan Henrik Vanger (Akademi ödülü adayı Christopher Plummer) tarafından, geniş ailesinin bir üyesi tarafından öldürüldüğüne inandığı sevgili yeğeni Harriet’ın uzun zaman önceki kayboluşunu araştırmakla görevlendirilen gazeteci, başına geleceklerden habersiz bir şekilde, donmuş İsveç kıyılarının açığındaki bir adaya doğru yola çıkar.

Aynı anda, Milton Güvenlik hesabına çalışan alışılmadık ama becerikli bir araştırmacı olan Lisbeth Salander (Rooney Mara), Blomkvist’in geçmişini araştırmakla görevlendirilir. Bu görev, genç kadının Harriet Vanger’ı kimin öldürdüğünü araştıran Mikael’e katılmasına yol açar. Lisbeth, sürekli ihanete uğradığı bir dünyadan saklanmayı seçmişse de, hacker’lık becerileri ve sabit fikirliliği paha biçilmez birer özellilk haline gelmiştir. Mikael ağzı sıkı Vanger’larla yüz yüze gelirken, Lisbeth kablolu dünyanın gölgelerinde gezinir. Birlikte geçmişten günümüze bir cinayetler zincirini takip ederken, çağdaş suç dünyasının en azgın dalgalarına çekilirken tutunacakları, kırılgan bir güven bağı kurarlar. -

[media=]

1-1 aynı film , kamera açıları dahil. birter oyuncuları farklı , okadar heyecanla indirmiştim ilk 10 dakkada kapattım....
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.