Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20179 yıl comment_420679 12 saat önce, Çağrı G. yazdı: Teşekkür ederim cevabınız icin... Macun kullanılmayacak diye biliyorum düzeltme işleminde.. mümkün değil. yani usta iyi çalışır çok iyi düzeltirse ince bir macun kullanılır ama olduğu kadar diyip macunla telafi ederse ilerde sorun yaşatır. ama macun illaki olacak. ayrıca o çizgiyi %100 düzeltebilecek usta varsa adres telefon paylaşın lütfen Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20179 yıl Yazar comment_420717 mümkün değil. yani usta iyi çalışır çok iyi düzeltirse ince bir macun kullanılır ama olduğu kadar diyip macunla telafi ederse ilerde sorun yaşatır. ama macun illaki olacak. ayrıca o çizgiyi %100 düzeltebilecek usta varsa adres telefon paylaşın lütfen [emoji4] Bir ustayla görüştük cuma yarin birakicam arabayi.. sonuçları paylasirim burada Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20179 yıl comment_420718 Öncelikle geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın.iyi bir ustada vakumla çektirebilirseniz az macunla halleder. Ama işçilik çok önemli Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20179 yıl comment_420731 Geçmiş olsun. Macunsuz olmaz o iş. Az macun veya çok macun ustanın ustalıgına göre. Değiştirmek daha mantıklı. Sıfır kapı gelecek tertemiz. Yarın ayarları bozulacak sıkıntı yaşayacaksınız,umarım yaşamazsınız. Geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20179 yıl comment_420756 Gecen hafta benimde aracima dikkatsiz bi kamyon soforu carpti kapiyi macunlarsak duzelir ama sırıtır dediler hem sac darbe gordukce ne kadarda duzelse esnekligini kaybediyo eskisi gibi olmuyor o yuzden kapi sacini degistirdim gayette guzel olmus. Simdi karsi tarafin sigortasina deger kaybi talebinde bulundum takdir sizin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20179 yıl Yazar comment_420799 Gecen hafta benimde aracima dikkatsiz bi kamyon soforu carpti kapiyi macunlarsak duzelir ama sırıtır dediler hem sac darbe gordukce ne kadarda duzelse esnekligini kaybediyo eskisi gibi olmuyor o yuzden kapi sacini degistirdim gayette guzel olmus. Simdi karsi tarafin sigortasina deger kaybi talebinde bulundum takdir sizin. Gayet başarılı olmuş gerçekten [emoji106]Burada hatta bende olduğu icin deger kaybi icin hak talep edemiyorum maalesef [emoji20] Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 20179 yıl comment_424179 17.05.2017 - 00:53 tarihinde, Çağrı G. yazdı: Dediğinizi düşündüm bende. O ikilemi çok yaşadık.. karşıdan gelen bir aracın sıkıştırması sonucu park halindeki kamyonun kasasına benim müdahelem olduğu için kusur tamamen bende gözüküyor.. ya da karşıdan gelen araçla kafa kafaya girecektik keske öyle olsaymis demiyorda degilim simdi.. refleksle kaçındığım kazanın sonuçları baska bir kaza doğurdu eğer ki bunu ispatlayabilirseniz çevreden kamera görüntüsü filan varsa, kazaya sebebiyet veren kişinin sigortasından talep edip tahsil edebilirsiniz, kazaya hiç karışmamış da olsa üçüncü yada ikinci kişi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 20179 yıl comment_424202 2 saat önce, Ertan Yücel yazdı: eğer ki bunu ispatlayabilirseniz çevreden kamera görüntüsü filan varsa, kazaya sebebiyet veren kişinin sigortasından talep edip tahsil edebilirsiniz, kazaya hiç karışmamış da olsa üçüncü yada ikinci kişi. Benim bildiğim kadarıyla olmuyor o. Polis öyle demişti yani. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 20179 yıl comment_424352 21 saat önce, Ozan Kar yazdı: Benim bildiğim kadarıyla olmuyor o. Polis öyle demişti yani. yakın zamanda bir değişiklik oldu, sigortacı varsa aramızda daha iyi izah edebilir durumu, ama artık kazaya sebebiyet veren ama kazaya karışmayan ikinci üçüncü şahısların sigortalarına hasar bedeli rücu edilebiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 20179 yıl comment_424363 Bir saat önce, Ertan Yücel yazdı: yakın zamanda bir değişiklik oldu, sigortacı varsa aramızda daha iyi izah edebilir durumu, ama artık kazaya sebebiyet veren ama kazaya karışmayan ikinci üçüncü şahısların sigortalarına hasar bedeli rücu edilebiliyor. Yerinde bi uygulama olmuş. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın