Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201214 yıl Yazar comment_45344 o konsolu o kadar büyük ve çıkıntılı yapan ben değilim sonuçta söylemek istediğim bu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201214 yıl comment_45348 Doğru Hani dediniz ya nasıl küçülttüler diye , halbuki küçülmedi rahat olmak için küçültüyoruz.. Bunu demek istedim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201214 yıl Yazar comment_45352 Doğru Hani dediniz ya nasıl küçülttüler diye , halbuki küçülmedi rahat olmak için küçültüyoruz.. Bunu demek istedim.. tmm kabul daralmamaış bana öle gelmiş siz hakısınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201214 yıl comment_45368 Toplu cevap olsun: 1. Sileceklerin silme alanı bence başarılı, cam kenarında kalan bölge ihmal edilebilir nitelikte ve benim için görüş kaybı nedeni değil. 2. Silecek suyu sonrası silmede gecikmeli yeniden silme gerçekleşmese de şimdiye kadar ihtiyaç hissetmedim. Nadiren tam ortadan ince bir su hüzmesi kalabiliyor, ki o hem görüşü engellemiyor hem de rüzgarın etkisi ile uçup gidiyor. 3. özel silecek suyunun hazneyi delmesi pek mümkün değil, öyle olsa içinde bulunduğu şişeyi de delerdi. İmalat hatası nedeniyle kendiliğinden delinmiştir. 4. Düzgün bir markanın cam suyu katkısının boyaya zarar vereceğini düşünmüyorum, dilüe etmeden kullanılabilir, olsa olsa fazla kullanım nedeniyle keseye zarar verir. 5. Yeni Focus azıcık da olsa hem dingil mesafesinden hem de boydan uzun olsa da iç mekan bir önceki kasaya göre dar. Sayılar oturma rahatlığı ile ilgili fikir veremiyor maalesef, sadece prospektüste aynı genişlikteymiş hissi yaratıyor o kadar. Mekanı daraltan da ön konsol, sürücüye doğru daha büyümüş, bence ergonomi açısından da başarılı olmuş ama işte iç mekan özellikle arkada yer kalmadığı biraz ferahlıktan kaybediyor. Ben bu uzay mekiği tasarımından (!) hoşnutum ama herkesin harcı değil. Ayrıca koltuğu nasıl rahat ediyorsam öyle kullanacağım, bu her araba için geçerli, benim rahat pozisyonum için geriye gitmesi gerekiyorsa gerektiği kadar gidecek, bundan sonra arkada yer kalmıyorsa da bu arabanın iç mekanı küçük demektir. Arkaya oturmak durumunda olmadığım için umurumda değil ama çocuklar şikayet ediyorlarsa haklılar. Bu nedenle ailecek bineceklere önerim C-Max'tir. Hal böyle olunca bu model de bir tür sportif HB veya sedan olarak eski kasanın pazar payına zor erişecek gibi görünüyor. Bence bunun da hiç bir mahsuru yok bu arada Ocak 28, 201214 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201214 yıl comment_45378 sileceklerin iz bırakması bende de sorun.özellikle sağ tarafta iz kalıyor.kaliteli bir silecek markası varmı? veya satılan site? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201214 yıl comment_45429 Umarım bu film bu sefer dalak ve sallandırmakla sonuçlanmaz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201214 yıl comment_45480 Sileceklerden söz edilmişken, kardeşim, geçenlerde arkadaşının dacia' sıyla şehir ici seyahaf etmis. Cam suyunu fışkırtıyosun, sileceği ayrıyeten çalıştırıyorsun dedi, çok şaşırdım. Eski arabalarda bile olan bi özellik Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201214 yıl comment_45485 Sileceklerden söz edilmişken, kardeşim, geçenlerde arkadaşının dacia' sıyla şehir ici seyahaf etmis. Cam suyunu fışkırtıyosun, sileceği ayrıyeten çalıştırıyorsun dedi, çok şaşırdım. Eski arabalarda bile olan bi özellik O da bişey mi? Bir ara Clio larda fasılalı silecek ayarı yoktu. Hafif hafif çiseleyen yağmurda sileceği çalıştırıp, sonra yine durdurmak görevi şoföründü, Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201214 yıl comment_45492 focus 1 de de sadece ghşalarda vardı.. Bunlar zamanla standart hale gelen donanımlar. Vakti zamanında ABS falan opsiyoneldi.... Ben ilk focusumu aldığımda (1999 nisan) onu tercih etmemdeki önemli nedenlerden birisi klimanın standart olmasıydı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201214 yıl comment_45504 Valla bizim 1988 model Renault 9 umuz vardı vakti zamanında, onda vardı fasılalı silecek, sonra 1998 Europa aldık, onda da var fasılalı silecek, bu Ford utanmamışmı fasılalı silecek ayarı koymamaya, ya da diğerleri. Bu arada Fluence reklamında hani kız diyor ya, sizin arabada bundan varmı, şundan var mı diye, arka taraftaki havalandırmaları gösteriyor falan, ondan tempra da da var, hatta bizim arkadaş dalga geçerdi, Tempra donanım olarak gerçekten çok üst seviye bir araç. Zamanına göre çok güzel donanım özellikleri mevcut. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201214 yıl comment_45531 Civic de de yoktu EF kasada bile fasılalı silecek var. Sadece fasıla süresini ayarlayamıyorsun o kadar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201214 yıl comment_45537 EF kasada bile fasılalı silecek var. Sadece fasıla süresini ayarlayamıyorsun o kadar Hiç olmasin daha iyi be sene 2010 Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın