Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 20179 yıl comment_419552 2007 focus Benzinli aracımda sonra bi kaç gündür farkettiğim direksiyonda gıcırtı sesi var. Camlar kapalı vaziyette araç olduğu yerde direksiyonu çevirmelerde bildiğiniz gıcırtı şeklinde ses yapıyor. Aracı aldığımda amortisörler patlaktı ve rot millerindede sorun vardı. Amortisörleri, rot milleri birde z-rotlar değişti. Amortisör üst takoz bilyaları ustama güvenerek değiştirmedim (hata yaptım). Bu sesi bilyalar yapabilirmi? Karşılaşan oldumu bu tip sesle? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 20179 yıl comment_429596 Benim focus ta da vardı geçen gün sol farın altında direksiyon hidrolik sıvı kabı var dışı kirliydi temizledim. Sıvı yarıya düşmüştü petrolden 15 tl ye aldım 1 litre tamamladım. Şimdi süper oldu. Yağ gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 20179 yıl Yazar comment_433970 12.07.2017 - 15:44 tarihinde, Cihan kose yazdı: Benim focus ta da vardı geçen gün sol farın altında direksiyon hidrolik sıvı kabı var dışı kirliydi temizledim. Sıvı yarıya düşmüştü petrolden 15 tl ye aldım 1 litre tamamladım. Şimdi süper oldu. Yağ gibi Yeni gördüm kusura bakmayın! Şu an bende kalmadı ses herhangi bişede yapmadım. Teşekkürler yorum için Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın