Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Cep Telefonu Tavsiyesi

Featured Replies

• Yanıt 407
  • Görüntüleme 66,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Yakup ayfoncular ayfonlarıyla androidcilerde androidleriyle mutlu mesut yaşıyorlarken ayfon diye dayatmak neden? Herkesin seçimi gereksinimlerine göredir. Benim için ayfon haddinden pahalıdır ve

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Her şeyin bir ilki vardır. Ben marka fanatikliği yapmam.  Honda Civic olmadığı sürece antipati de göstermem. &#13

• amannn ... alın bi IPhone olsun bitsin, paracıkları mezara mı götüreceksiniz yahu.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Belli mi olur :D ti-vct'ye uygun tüp çıkmış

oooooooo..Alperen ikinci kroşeyi almış köşesinde havlu ile serinlemeye çalışıyor sayın seyirciler...beyaz şortuyla...yako ise hiç yorulmamış köşesinde ayfonuyla mesaj cekip duruyor...çok çekişmeli bir maç ama şimdilik macın LOSER i Alperen... :)

Yanıtlama zamanı:

çok güzel açıklamışınız sayın adminim bir aparkatla yere serdiniz yazık oldu... :)

bu arada Alperen kardeş telefon bölümünde arabanızla ilgili konunun ne işi var lütfen konuyu dağıtmayalm.....yoksa iletinizi uçurmak zorunda kalıcam...lütfen lütfen olmuyor ama lütfen....... :D

Tevfik tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

gitmeyin İzmire gelin adminim siz...napıcaksınız orda.... :)

borada beni vuracakmış günün yavrusu nedeniyle.... :D

Yanıtlama zamanı:

çok güzel açıklamışınız sayın adminim bir aparkatla yere serdiniz yazık oldu... :)

bu arada Alperen kardeş telefon bölümünde arabanızla ilgili konunun ne işi var lütfen konuyu dağıtmayalm.....yoksa iletinizi uçurmak zorunda kalıcam...lütfen lütfen olmuyor ama lütfen....... :D

sayın abim benim size gönderdiğim kroşeleri ve direkleri ben bile dile getirmezken yakup'un ufak fiskeleri neden sizi bu kadar heyecanlandırıyor? elin fiskesiyle kavgaya girmeyiniz lütfen.. :D

Yanıtlama zamanı:

O göbeklemi Alperen kardeş...devamlı düşen şortunu tutmaktan başka yaptığın bişi yokki..oysakiiiiiiiii sayın adminim cigerkuzum sarmam..öylemi...bir cakıyor...uggghh diye..ses cıkarıtyor osmanlı tokadını...vala ne yigitler varmış...kurtdereli yako :)

Yanıtlama zamanı:

gitmeyin İzmire gelin adminim siz...napıcaksınız orda.... :)

borada beni vuracakmış günün yavrusu nedeniyle.... :D

Alınmazdı Bora abi öyle şeylere :D
Yanıtlama zamanı:

Bencede ama sesi solugu yok..napıyorki şok belge mi topluyor davamı edicek nedir bilmiyom... :)

yedidüvelin başpehlivanı yakodur...

Yanıtlama zamanı:

O göbeklemi Alperen kardeş...devamlı düşen şortunu tutmaktan başka yaptığın bişi yokki..oysakiiiiiiiii sayın adminim cigerkuzum sarmam..öylemi...bir cakıyor...uggghh diye..ses cıkarıtyor osmanlı tokadını...vala ne yigitler varmış...kurtdereli yako :)

abi hala el yumruğuyla kavgaya giriyosun.. el yumruğuyla kavgaya girilmez, etme, bu gittiğin yol yol değil... lütfen, kendine gel, haplarını iç, battaniyeni dizine ört, ajansı izlerken koltukta uyu, sen bunları düşünme, sana stres yaramaz lütfen...

Yanıtlama zamanı:

hahaha espirilerinde pek bi sevimsiz...yazık ...sen tarih oldun olum..helvanı yidim az önce...sardalya...corba tahin helvası..hadi git karnını doyur balık yi sakaryada fosfos kalmamış sende... :)

Yanıtlama zamanı:

hahaha espirilerinde pek bi sevimsiz...yazık ...sen tarih oldun olum..helvanı yidim az önce...sardalya...corba tahin helvası..hadi git karnını doyur balık yi sakaryada fosfos kalmamış sende... :kıhkıh:

canım abim afiyet olsun, yarasın da, sende unutkanlık filan da başlamış... yakubun yanına yancı olup beni mi tarih yaptın? yine sesli gülüyorum kusuruma bakma..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.