Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 20179 yıl comment_417139 Arkadaslar merhaba, 2013 model 52 binde focus 3 aldım, 2 ay once, ilk kez fovus kullanıyorum, aractan memnunum, fakat aldıgımdan beri bostayken cok hafif bir titreme var, ne zamandır vaktim yoktu goturememiştim, gecen hafta özel servise goturdum, usta atesleme bobini, kompresyonlarını, bujilerini kontrol etti ve motor kulagından oldugu teshisine vardı. Motor kulagının çöktüğünü soyledi, değişmese de problem çıkarmayacağını söyledi. Daha önce başına gelen var mıdır? bir de orginalini sordurdu parçacıya 280 tl denildi, yan sanayisi 80 tl imiş. bu parçayı internette daha uyguna (orjinalini) bulabileceğim bir yer var mıdır? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 20179 yıl comment_417148 Er-ol otoya sordunuz mu ? Yani sanayisini almayın, üzer... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 20179 yıl comment_417152 1 saat önce, Adnan Akçakaza yazdı: Motor kulagının çöktüğünü soyledi, değişmese de problem çıkarmayacağını söyledi. Daha önce başına gelen var mıdır? bir de orginalini sordurdu parçacıya 280 tl denildi, yan sanayisi 80 tl imiş. bu parçayı internette daha uyguna (orjinalini) bulabileceğim bir yer var mıdır? Ustanın dediğinin doğru olma ihtimali oldukça yüksek. @ER-OL Otomotiv'e sormayı unutmayınız diğerleri için malum google'lamak lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 20179 yıl Yazar comment_417256 Çok sağolun arkadaşlar, Erol otomative sorayım o zaman. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 20179 yıl comment_417270 focus 3 lerin genelinde motor kulağı yada takozu hepsinde bu sıkıntı var ,değişmesede olur yalnız rolantide çalışırken biraz titreşimli çalışır ben olsam değiştirirdim nette daha uygun fiyata bulabilirsiniz . Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 20179 yıl Yazar comment_417319 13 saat önce, çağlar çetinkaya yazdı: focus 3 lerin genelinde motor kulağı yada takozu hepsinde bu sıkıntı var ,değişmesede olur yalnız rolantide çalışırken biraz titreşimli çalışır ben olsam değiştirirdim nette daha uygun fiyata bulabilirsiniz . teşekkürler hocam, bende değiştirmeyi düşünüyorum aslında. --14 dakika sonra eklendi-- Erol otomative sordum bana burda orginaline 280 demişlerdi orası 300 TL dedi az önce:D Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 20179 yıl comment_417324 36 dakika önce, Adnan Akçakaza yazdı: teşekkürler hocam, bende değiştirmeyi düşünüyorum aslında. --14 dakika sonra eklendi-- Erol otomative sordum bana burda orginaline 280 demişlerdi orası 300 TL dedi az önce:D Adnan bey merhaba o perakende satış fiyatımız focusclub deseydiniz 260 tl fiyatı var Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 20179 yıl Yazar comment_417335 1 saat önce, ER-OL Otomotiv yazdı: Adnan bey merhaba o perakende satış fiyatımız focusclub deseydiniz 260 tl fiyatı var Teşekkür ederim ilginize ama 20 tl için değmez, bundan sonraki aramalarımda öyle söyleyeyim:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 20179 yıl comment_417358 1 saat önce, Adnan Akçakaza yazdı: Teşekkür ederim ilginize ama 20 tl için değmez, bundan sonraki aramalarımda öyle söyleyeyim:) Ford toptandan geldiği için fiyatların ortalaması çok değişmiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 20179 yıl comment_421501 İyi günler; benim aracımda da aynı sorun vites N' de iken titreme yapıyor. Aracın rölantisi 900' lerde olması gerekirken çalıştırdıktan bir süre sonra devir saati 800' lere iniyor. Götürmediğim servis, usta kalmadı çözüm bulamadılar. En son götürdüğüm usta sente kayması olduğunu söyledi bana saçma geldi, siz motor kulağını değiştirdiniz mi? Titreme sorunu kayboldu mu? Tşk. Mayıs 23, 20179 yıl Ersan Özyıldırım tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 20179 yıl comment_421510 46 minutes ago, Ersan Özyıldırım said: ötürmediğim servis, usta kalmadı çözüm bulamadılar. En son götürdüğüm usta sente kayması olduğunu söyledi bana saçma geldi Arabanin trigeri degismemis ise eger sentenin kaymasi pek olasi degil. Bu sanzimanin kavramasiyla ilgili problem yasaniyordu ama siz N de oluyor diyorsaniz muhtemel bu da degildir. Arabanin 900 rolantide calismasi normal degildir, 750-800 devir araligi normal. Ama siz sallanti hissediyorsaniz eger arabaniz cok az km lerde degilse eger motor kulagina yonelin derim. Oradan sonuc cikmaz ise (ki motor kulagindan cikacagini dusunuyorum) atesleme ve yakit sistemine bakabilirsiniz. Ama arabanin viteste gidisinde bir problem gormuyorsaniz motor kulagi bir kez daha one cikiyor demektir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 20179 yıl comment_421513 Aracın trigeri hiç değişmedi, aracım 60.000' de, lpg' li ama benzinde de yapıyor ve N' de iken rolanti düşmesinden dolayı sarsıntı yapıyor. Normal gidişinde hiç bir problem yok ama durdumu bariz gözümdeki gözlük sarsılıyor. Ama aracın standartlarında 900 devir olması lazım diye biliyorum yani bu tüm araçlar için aynı! Tşk Arabanin trigeri degismemis ise eger sentenin kaymasi pek olasi degil. Bu sanzimanin kavramasiyla ilgili problem yasaniyordu ama siz N de oluyor diyorsaniz muhtemel bu da degildir. Arabanin 900 rolantide calismasi normal degildir, 750-800 devir araligi normal. Ama siz sallanti hissediyorsaniz eger arabaniz cok az km lerde degilse eger motor kulagina yonelin derim. Oradan sonuc cikmaz ise (ki motor kulagindan cikacagini dusunuyorum) atesleme ve yakit sistemine bakabilirsiniz. Ama arabanin viteste gidisinde bir problem gormuyorsaniz motor kulagi bir kez daha one cikiyor demektir. Aracın trigeri hiç değişmedi, aracım 60.000' de, lpg' li ama benzinde de yapıyor ve N' de iken rolanti düşmesinden dolayı sarsıntı yapıyor. Normal gidişinde hiç bir problem yok ama durdumu bariz gözümdeki gözlük sarsılıyor. Ama aracın standartlarında 900 devir olması lazım diye biliyorum yani bu tüm araçlar için aynı! Tşk Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 20179 yıl comment_421515 2 minutes ago, Ersan Özyıldırım said: 900 devir olması lazım diye biliyorum yani bu tüm araçlar için aynı! Kim diyor rolanti devrinin 900 devir oldugunu? LPG ise bulasti ise, is siboplara kadar gidebilir, yukarida saydiklarimi gozardi edebilirsin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 20179 yıl comment_421517 Kim diyor rolanti devrinin 900 devir oldugunu? [emoji4] LPG ise bulasti ise, is siboplara kadar gidebilir, yukarida saydiklarimi gozardi edebilirsin. Ama benzinde de aynı durum söz konusu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 20179 yıl comment_421518 2 minutes ago, Ersan Özyıldırım said: Ama benzinde de aynı durum söz konusu. LPG Siboplari yakmis olabilir. Bu durumda benzin lpg farketmez arabanin calismasi her sartta bozulmus olabilir. Tabi bunlarin hepsi varsayim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın