Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Powershift Motor Kulağı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaslar merhaba, 2013 model 52 binde focus 3 aldım, 2 ay once, ilk kez fovus kullanıyorum, aractan memnunum, fakat aldıgımdan beri bostayken cok hafif bir titreme var, ne zamandır vaktim yoktu goturememiştim, gecen hafta özel servise goturdum, usta atesleme bobini, kompresyonlarını, bujilerini kontrol etti ve motor kulagından oldugu teshisine vardı. Motor kulagının çöktüğünü soyledi, değişmese de problem çıkarmayacağını söyledi. Daha önce başına gelen var mıdır? bir de orginalini sordurdu parçacıya 280 tl denildi, yan sanayisi 80 tl imiş. bu parçayı internette daha uyguna (orjinalini) bulabileceğim bir yer var mıdır?

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Adnan Akçakaza yazdı:

Motor kulagının çöktüğünü soyledi, değişmese de problem çıkarmayacağını söyledi. Daha önce başına gelen var mıdır? bir de orginalini sordurdu parçacıya 280 tl denildi, yan sanayisi 80 tl imiş. bu parçayı internette daha uyguna (orjinalini) bulabileceğim bir yer var mıdır?

Ustanın dediğinin doğru olma ihtimali oldukça yüksek. @ER-OL Otomotiv'e sormayı unutmayınız diğerleri için malum google'lamak lazım :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Çok sağolun arkadaşlar, Erol otomative sorayım o zaman.

Yanıtlama zamanı:

focus 3 lerin genelinde motor kulağı yada takozu  hepsinde bu sıkıntı var ,değişmesede olur yalnız rolantide çalışırken biraz titreşimli çalışır ben olsam değiştirirdim  nette daha uygun fiyata bulabilirsiniz .

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
13 saat önce, çağlar çetinkaya yazdı:

focus 3 lerin genelinde motor kulağı yada takozu  hepsinde bu sıkıntı var ,değişmesede olur yalnız rolantide çalışırken biraz titreşimli çalışır ben olsam değiştirirdim  nette daha uygun fiyata bulabilirsiniz .

teşekkürler hocam, bende değiştirmeyi düşünüyorum aslında.

--14 dakika sonra eklendi--

Erol otomative sordum bana burda orginaline 280 demişlerdi orası 300 TL dedi az önce:D

Yanıtlama zamanı:
36 dakika önce, Adnan Akçakaza yazdı:

teşekkürler hocam, bende değiştirmeyi düşünüyorum aslında.

--14 dakika sonra eklendi--

Erol otomative sordum bana burda orginaline 280 demişlerdi orası 300 TL dedi az önce:D

Adnan bey merhaba o perakende satış fiyatımız focusclub deseydiniz 260 tl fiyatı var :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 saat önce, ER-OL Otomotiv yazdı:

Adnan bey merhaba o perakende satış fiyatımız focusclub deseydiniz 260 tl fiyatı var :)

Teşekkür ederim ilginize ama 20 tl için değmez, bundan sonraki aramalarımda öyle söyleyeyim:)

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Adnan Akçakaza yazdı:

Teşekkür ederim ilginize ama 20 tl için değmez, bundan sonraki aramalarımda öyle söyleyeyim:)

Ford toptandan geldiği  için fiyatların ortalaması çok değişmiyor :)

• 5 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

İyi günler; benim aracımda da aynı sorun vites N' de iken titreme yapıyor. Aracın rölantisi 900' lerde olması gerekirken çalıştırdıktan bir süre sonra devir saati 800' lere iniyor. Götürmediğim servis, usta kalmadı çözüm bulamadılar. En son götürdüğüm usta sente kayması olduğunu söyledi bana saçma geldi, siz motor kulağını değiştirdiniz mi? Titreme sorunu kayboldu mu? Tşk.

Ersan Özyıldırım tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
46 minutes ago, Ersan Özyıldırım said:

ötürmediğim servis, usta kalmadı çözüm bulamadılar. En son götürdüğüm usta sente kayması olduğunu söyledi bana saçma geldi

Arabanin trigeri degismemis ise eger sentenin kaymasi pek olasi degil.

Bu sanzimanin kavramasiyla ilgili problem yasaniyordu ama siz N de oluyor diyorsaniz muhtemel bu da degildir.

Arabanin 900 rolantide calismasi normal degildir, 750-800 devir araligi normal. Ama siz sallanti hissediyorsaniz eger arabaniz cok az km lerde degilse eger motor kulagina yonelin derim. Oradan sonuc cikmaz ise (ki motor kulagindan cikacagini dusunuyorum) atesleme ve yakit sistemine bakabilirsiniz. Ama arabanin viteste gidisinde bir problem gormuyorsaniz motor kulagi bir kez daha one cikiyor demektir.

Yanıtlama zamanı:

Aracın trigeri hiç değişmedi, aracım 60.000' de, lpg' li ama benzinde de yapıyor ve N' de iken rolanti düşmesinden dolayı sarsıntı yapıyor. Normal gidişinde hiç bir problem yok ama durdumu bariz gözümdeki gözlük sarsılıyor. Ama aracın standartlarında 900 devir olması lazım diye biliyorum yani bu tüm araçlar için aynı! Tşk

Arabanin trigeri degismemis ise eger sentenin kaymasi pek olasi degil.
Bu sanzimanin kavramasiyla ilgili problem yasaniyordu ama siz N de oluyor diyorsaniz muhtemel bu da degildir.
Arabanin 900 rolantide calismasi normal degildir, 750-800 devir araligi normal. Ama siz sallanti hissediyorsaniz eger arabaniz cok az km lerde degilse eger motor kulagina yonelin derim. Oradan sonuc cikmaz ise (ki motor kulagindan cikacagini dusunuyorum) atesleme ve yakit sistemine bakabilirsiniz. Ama arabanin viteste gidisinde bir problem gormuyorsaniz motor kulagi bir kez daha one cikiyor demektir.

Aracın trigeri hiç değişmedi, aracım 60.000' de, lpg' li ama benzinde de yapıyor ve N' de iken rolanti düşmesinden dolayı sarsıntı yapıyor. Normal gidişinde hiç bir problem yok ama durdumu bariz gözümdeki gözlük sarsılıyor. Ama aracın standartlarında 900 devir olması lazım diye biliyorum yani bu tüm araçlar için aynı! Tşk
Yanıtlama zamanı:
2 minutes ago, Ersan Özyıldırım said:

900 devir olması lazım diye biliyorum yani bu tüm araçlar için aynı!

Kim diyor rolanti devrinin 900 devir oldugunu? :)

LPG ise bulasti ise, is siboplara kadar gidebilir, yukarida saydiklarimi gozardi edebilirsin.

Yanıtlama zamanı:
Kim diyor rolanti devrinin 900 devir oldugunu? [emoji4]

LPG ise bulasti ise, is siboplara kadar gidebilir, yukarida saydiklarimi gozardi edebilirsin.

Ama benzinde de aynı durum söz konusu.
Yanıtlama zamanı:
2 minutes ago, Ersan Özyıldırım said:

Ama benzinde de aynı durum söz konusu.

LPG Siboplari yakmis olabilir. Bu durumda benzin lpg farketmez arabanin calismasi her sartta bozulmus olabilir. Tabi bunlarin hepsi varsayim.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.