Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 20179 yıl comment_414871 Aracım 2015 Focus Style orjinalinde park sensörü yoktu. Ford Servisinde taktırdım. Sorunsuz çalışıyor ancak sesi çok yüksek rahatsız ediyor. Yol Bilgisayarından vb. Sesi kısma imkanımız var mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 20179 yıl Solution comment_414872 Taktırdığınız ürün Ford'dan bağımsızdır. Y.b.'dan vs kontrol edilemez. Eğer modelin içinde kontrol merkezi varsa ses ayarı mevcuttur, genelde bagajın iç yan kısımlarına koyarlar sesin geldiği yer takip edin Bulamazsanız servise uğrayın varsa kontrolü onlar kısar. Konu, Focus 3 soru ve sorunlarına ait değildir Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 20179 yıl comment_414886 Bende ayrıca taktırmıştım ve ses ayarı yoktu. Kendim çözümü buldum, sesin geldiği yere çift taraflı (kalın olduğu için) bant yapıştırdım tam kıvamında oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 20179 yıl comment_414905 ben de serviste taktırdım. hoparlörü sol arka koltuk sırtının üstüne doğru bi yerde. hoparlör üzerinde hi-mid-lo olarak ses ayar switchi var. ama sonradan takılan park sensörü her serviste farklı marka model takılıyordur muhtemelen. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın