Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20179 yıl comment_412405 Merhaba Arkadaşlar, alırken dikkat etmediğim bir şey farkettim bugün. şöför tarafında sol direk iç kısmının konsol ile birleştiği yerde açıklık var. baktım ordaki mandal olması gerektiği yerde değil oturtulmamış, direk konsola temas edior oda açıklık yapıor biraz uğraştım ama yerine sokamadım. nasıl yapacağımı bilemedim. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. aklıma takılan diğer husus burada bi işlem yapılmış , acaba diyorum park sensörü takılmış ekstradan onun bu kısımla bir ilgilisi varmıdır? yada ne olabilir bir fikir verebilirseniz sevinirim Mart 24, 20179 yıl Enes Tahan tarafından düzenlendi resimler eklendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20179 yıl comment_412407 Kotu haber: sanirim tum focuslarda bu var. Normalden azicik daha fazla gibi sendeki, rahatsiz ediyorsa eger servise gidip trimci vatandasa teslim edebilirsin. Kendin ugrasma derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20179 yıl comment_412408 Enes hocam merhaba, tüm göğsün fotosunu uzaktan çekebilir misin? sanki göğüste oynama var ama net bakmadan görünmez. Park sensörü için komple konsolu söktüklerini sanmıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20179 yıl comment_412415 Hocam kafanıza takacak bir şey yok bence, işten anlayan usta için 2 dk lık iştir yerine geçirmek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20179 yıl Yazar comment_412417 detaylı resimleri ekledim, trim açıklığı gibi gözükmüyor, yakın çekim ekledim ordaki mandal yumuşak konsol plastigi ile temas edior ama çok sert biraz zorladım itemedim servise bakımda götürceğim. fabrika çıkışı öyle olmaz diye düşünüyorum, aklımı kurcalayan ne yapılmış olabilir orda. aracıda alırken güvendigim eksperde testini yaptırmıştım degiseni vs yoktu. sağ tarafın resminide ekledim orası olması gerektiği . Mart 24, 20179 yıl Enes Tahan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20179 yıl Solution comment_412418 Buna benzer üretim hataları oluyor Tabii sonradan da olmuş olabilir ama çözülmeyecek şey değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20179 yıl Yazar comment_412422 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Buna benzer üretim hataları oluyor Tabii sonradan da olmuş olabilir ama çözülmeyecek şey değil. başta fabrika çıkışlı böyle olmaz diye düşündüm sonra benim peugeot aklıma geldi . evet pek üzerinde durulacak bir konu değil gibi geliyor. bakımda uğradığımda iletecegim servise. teşekkürler cevaplarınız için Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20179 yıl comment_412437 %99 fabrika çıkışı bu şekilde gelmiştir benim arabada aynı şekilde açıklık var ama önemsemiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20179 yıl comment_412438 Sol direk trimi bir nedenle deforme olmuş olabilir, fabrikadan da öyle gelmiş olabilir. Buna benzer bir trim hatasını ben geçmişte garantiden değiştirmiştim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20179 yıl comment_412452 Benim de bir yerde az bir şey açıklık var, ben unuttum bile . Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20179 yıl comment_412456 Garantiden değişimini bence sağlamalısınız biz önemsemiyoruz ama önemsenmeyecek gibi de değil bu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20179 yıl Yazar comment_412475 50 dakika önce, Berat Hasbek yazdı: Garantiden değişimini bence sağlamalısınız biz önemsemiyoruz ama önemsenmeyecek gibi de değil bu. evet kablolar falan gözüküor açıklıktan haftaya uğrayacagım servise konu ile alakalı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın