Yanıtlama zamanı: Mart 7, 20179 yıl Yazar comment_409390 İnşallah bu sync 1'e de 5.9 güncellemesi yapılıyordur Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 20179 yıl Yazar comment_409560 Dün akşam yabancı sitelerden v5.9 ve v4.6 buldum.Fakat ikisinide kuramadım.Bizim bıdı bıdı konuşan rus hatun "yeterli alan yok yada uyumlu versiyon değil" diyip durdu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 20179 yıl comment_409656 9 saat önce, Mehmet Çallı yazdı: Dün akşam yabancı sitelerden v5.9 ve v4.6 buldum.Fakat ikisinide kuramadım.Bizim bıdı bıdı konuşan rus hatun "yeterli alan yok yada uyumlu versiyon değil" diyip durdu Bulduklarınızın Sync 1.1 ve Sync 2 dosyaları olma olasılığı yüksek. Daha önce söylediğim Sms ayarlarına baktınız mı? Güncelleştirmeden nasıl bir sonuç bekliyorsunuz bilmiyorum ama sihirli bir takım değişmeler olmayacağını söyleyebilirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 20179 yıl Yazar comment_409669 5 saat önce, Semih O. yazdı: Bulduklarınızın Sync 1.1 ve Sync 2 dosyaları olma olasılığı yüksek. Daha önce söylediğim Sms ayarlarına baktınız mı? Güncelleştirmeden nasıl bir sonuç bekliyorsunuz bilmiyorum ama sihirli bir takım değişmeler olmayacağını söyleyebilirim. Ayarlara tekrar baktım.Mesaj bildirimleri kutucuğu işaretli.Sanırım bu şekilde kullanmaya devam edeceğim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 20179 yıl comment_409673 Telefondaki tüm mesajlar okununca oradaki ikon kayboluyor diye hatırlıyorum (araç içinden). Sonra yeni mesaj varsa çıkıyordu. Yani bir şekilde ikonu kaybedebiliyorduk, emin de olamadım. Ben bir ara deneyeyim. Yakup'un dediği de doğru, telefonun yazılımının güncellenmesi bile çalışma şeklini etkiliyor. Mart 9, 20179 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 20179 yıl comment_412016 Geçenlerde bu simgenin bende de olmadığını farkettim fakat önemsemedim. Sonrasında farklı bir amaç için snyc ayarlarını resetleyince bu simgenin çıkmaya başladığını gördüm. Ayarlardan resetlerseniz geri gelebilir. Not: Mesaj gelmese dahi altta mesaj simgesi standart duruyor bende. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 20179 yıl Yazar comment_412019 Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Geçenlerde bu simgenin bende de olmadığını farkettim fakat önemsemedim. Sonrasında farklı bir amaç için snyc ayarlarını resetleyince bu simgenin çıkmaya başladığını gördüm. Ayarlardan resetlerseniz geri gelebilir. Not: Mesaj gelmese dahi altta mesaj simgesi standart duruyor bende. Doğan Bey bahsettiğiniz standart duran mesaj işaretiyle ilgili ekranın fotosunu çekip buraya ekleyebilir misiniz? Geçen gün araçta teyp üzerinden görüşme yaparken bahsettiğim yerde sarı renkte mesaj işareti çıktığını gördüm.Teypte okunmamış mesaj vardı bu arada.Telefonu kapatınca o işaret gitti yine.Farkettim ki teypte okunmamış mesaj varken telefon görüşmesi yaparsam işaret geliyor.Telefonu kapatınca geri gidiyor.Teybi başka amaçla fabrika ayarlarına getirmiştim bende.Ama mesaj işaretine dikkat etmedim.Akşam iş dönüşü deneyeyim.Bakalım normal ekrana gelecekmi bu sefer mesaj işareti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 20179 yıl comment_412020 Telefonu sony den silip yeniden eşleştirdiniz mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 20179 yıl Yazar comment_412023 Geçen gün acaba telefondan mı diyerek telefona komple yeniden yazılım attım.Sonrasında bluetooth ismi değiştiği için teypten tanımlı telefonu silip yeniden eşleştirme yaptım.Fakat "yine hüsrannnn,her daim feryat figan kalbimmm" diyerekten Ceceli'yi buradan selamlıyorum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın